Dodaj do ulubionych

Sesja rady Śrómieścia

IP: *.jelonki.net.pl 22.06.04, 21:23
Podawać takie wiadomości o pośle lub posłach PiS, którzy z założenia są
uczciwi i dobrze wypełniają swoje obowiązki-jest oznaką braku
odpowiedzialności i podrywaniem autorytetu PiS.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: Sesja rady Śrómieścia IP: *.t-s.pl 23.06.04, 08:17
      do tomka: z założenia to tylko Bóg jest dobry, a Burmistrz tej Dzielnicy
      rzeczywiscie spedza tyle czasu, ile Rada mu zarzuca, w Sejmie. Zas Twoj sad
      wynikia chyba z braku wiedzy lub/i checi podlizania sie komus w PiSie.
      Natomiast na autorytet trzeba sobie zasluzyc - a taka postawa z pewnoscia na
      nia nie zapracuje - nie mowiac o zwalanianiu ludzi, braku fachowej wiedzy i
      orientacji we wlasnych dzialania, co ta partia uprawiaw Warszawie - dodam, ze
      nie jestem zwolennikiem lewicy (uprzedzam zarzut). Podawanie wlasnie takich
      wiadomosci jest obowiazkiem dziennikarza!
    • Gość: Krzysiek Re: Sesja rady Śrómieścia IP: 193.201.167.* 24.06.04, 09:45
      Mam nadzieję, że tylko Obserwator nie wyczuł ironii tej wypowiedzi (albo ja nie
      wyczułem ironii w wypowiedzi Obserwatora).
      Coraz częściej wychodzą na światło dzienne sprawy, które do złudzenia
      przypominają te, które PiS wypominał poprzedniej ekipie (Piskorski-Kozak). I
      tak, jak dziwię się wszystkim, którzy jak Rejtan bronią "świętości" PiS-u, tak
      samo dziwię się tym, którzy szybko zapomnieli, co było parę lat temu i,
      głosując na Piskorskiego, pomogli w wybraniu go do Europarlamentu. PO nie
      powinna w ogóle się cackać z takimi jak Piskorski (i dawać mu wysokie miejsce
      na liście w Eurowyborach) tylko z miejsca wykopać go z ugrupowania.
      Obecna ekipa rządząca w Warszawie niczym się od poprzedniej nie różni - kolesie
      popierają kolesiów, a wszyscy są tu po to, aby się jak najszybciej nachapać
      (oczywiście kosztem mieszkańców).
    • Gość: ten ze śródmieścia Re: Sesja rady Śrómieścia IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 16.07.04, 10:03
      A PiS ma patent na uczciwość i nie można jego członków o nic podejrzewać. To
      taka sama banda jak wszystkie inne, a nawet jeszcze gorsza, bo oni udają
      uczciwych, a tak naprawdę to jak wszyscy rządzący w Warszawie, robię przekręty.
      A pan prezydent zxachowuje sie jak panienka - ciągle sie obraża, chimera jakaś
      czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka