paula859 14.05.14, 11:40 Szukam prawnika specjalizującego się w prawie pracy z Warszawy. Gdzie najlepiej rozglądać się za dobrym fachowcem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawidmoran Re: Prawnik 14.05.14, 12:04 Proszę się przejść po okolicznych kancelariach, lub zajrzeć do internetu, np na nasz-prawnik.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna67wroc Re: Prawnik 08.11.14, 20:31 polecam kancelarię maxilex - łódź, łąkowa 11 Odpowiedz Link Zgłoś
tojatoja2 Re: Prawnik 21.11.14, 13:10 Dobrym prawnikiem jest Pan Marek Bednarczyk z Warszawy. Jest uczciwy i bardzo pomocny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek55 Re: Prawnik IP: *.icpnet.pl 13.01.15, 11:38 Jeżeli ktoś z Was potrzebowałby prawnika od transportu to polecam Pana Pawła Budrewicza. To bardzo kompetentny i człowiek, który wiele razy pomógł już mojej firmie w przypadku kłopotów prawnych. Kontakt na stronie prawoprzewozowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Prawnik IP: *.icpnet.pl 19.01.15, 10:24 Również polecam Pana Pawła. Pracuję w logistyce i niestety konflikty zdarzają się w tej branży nierzadko, a Pan Paweł pomógł nam odzyskać nasze należności już nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Prawnik IP: *.icpnet.pl 20.01.15, 15:23 Pan Paweł Budrewicz pomógł odzyskać mojej firmie należności od nieuczciwego przewoźnika. Prawnik bardzo zaznajomiony z tematyką. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Prawnik IP: *.icpnet.pl 20.01.15, 15:38 Jeżeli ktoś z Was szuka dobrego prawnika od transportu to polecam Pana Pawła Budrewicza. Pomógł mojej firmie w walce z nieuczciwym przewoźnikiem. To bardzo kompetentny prawnik pracujący w branży od dawna. Kontakt na stronie prawoprzewozowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda-7799 Re: Prawnik 25.02.15, 19:18 Kancelaria Błach na Targówku to miejsce które polecam omijać wielkim łukiem. Ściągnęli kasę i nic nie zrobili. olewają, albo nie mają wiedzy. sprawa była administracyjna. nie idźcie tam, jeśli nie chcecie wyrzucić pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
kostka55 Re: Prawnik 12.08.16, 10:13 ja z kolei z czystym sumieniem mogę polecić kancelarię prawną Katarzyny Kaliszczak, byłam w pełni zadowolona z tego, jak zajęła się moją sprawą rozwodową, wszystko skończyło się o niebo lepiej, niż mogłabym przypuszczać, na szczęście! tutaj jest link do strony tej pani: kaliszczak.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prawnik IP: *.play-internet.pl 10.01.15, 19:52 Ja korzystałem z usług Pana piotrturowicz.pl, tutaj jego witryna internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prawnik IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.01.15, 14:39 Wpisz swoją odpowiedźwszystkie te odpowiedzi to frustraci bez klientów, wiec raczej rozpatrywałabym to w kategorii, jakich prawnikow omijac, w myśl powiedzenia kazda sroczka sowj ogonek chwali, dobrzy fachowcy nie oglaszaja się na forach i nie podszywają się pod sowich niby klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olciak3 Re: Prawnik IP: *.cebit.com.pl 06.02.15, 09:58 To chyba normalne, że jeśli ktoś jest zadowolony, pisze o tym i wystawia opinie. Sama tak robię. Wracaąc do tematu i prawnika z Warszawy doświadczonego w prawie pracy - udaj się do Kancelarii Kazus. Biuro jest przy Pl. Szembeka, nie ma problemu z ich znaleziem. Profesjonalni i uśmiechnięci. Dla mnie nie mają sobie równych. Odpowiedz Link Zgłoś
medina1975 Re: Prawnik 10.03.15, 18:28 Prosze poszukać tu specprawnik.pl/prawnicy/warszawa/praca/ mam nadzieję, ze to okaze się pomocne Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaxx Re: Prawnik 31.03.15, 18:44 Office Smiling - wirtualny prawnik - nasi prawnicy są dostępni online jak również mogą spotkać się osobiście w celu omówienia i ustalenia szczegółów. W celu umówienia się z naszym prawnikiem prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny. * Spotkania odbywają sie w kancelarii w Warszawie Zapraszamy do wspolpracy www.officesmiling.pl Odpowiedz Link Zgłoś
thaimassage Re: Prawnik 20.06.16, 14:58 mecenas Dariusz Staniszewski - dobra i sprawdzona kancelaria Odpowiedz Link Zgłoś
jacek6546 Re: Prawnik 19.11.16, 18:00 Od siebie polecam może nie adwokata a radcę prawnego, ale równie skutecznego. Pan Turowicz. piotrturowicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Prawnik IP: *.play-internet.pl 25.05.17, 23:50 też szukam aktualnie Odpowiedz Link Zgłoś
k_oliwia Re: Prawnik 03.04.18, 15:24 Spróbuj w kancelarii JST u Pana Tomasza Tomaszczyk. Świetny specjalista w tej dziedzinie, zaangażowany i doświadczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prawnik IP: 212.160.106.* 11.05.18, 15:56 Komenda Stołeczna Policji Wydział Zamówień Publicznych 00-150 Warszawa ul. Nowolipie 2 ogłasza przetarg nieograniczony na obsługę prawną jednostek garnizonu Warszawskiego : Zad 1 –KRP III Zad 2- KRP IV Zad 3- KRPV Zad 4-KPP Wołomin Zad 5 -KPP Legionowo Zad.6 -KPP Mińsk Mazowiecki Zad. 7-KPP Piaseczno Szczegóły Biuletyn Informacji Publicznej Komendy Stołecznej Policji Nr referencyjny: WZP-2289/18/101/F Wartość zamówienia: poniżej 750 000 euro Wspólny słownik zamówień: 79100000-5, 79110000-8 Termin składania ofert: 14.05.2018 godz 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
poloniusz_m Re: Prawnik 29.07.18, 23:54 z całą pewnością dobry jest Tomasz Tomaszczyk z JST z Alei Jerozolimskich, może Pani o nim poczytać oraz bezpośredni się z nim skontaktować, numer na stronie, polecam bo warto Odpowiedz Link Zgłoś