Gość: d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 00:14 Brawo! My tez staramy sie jak mozemy...i jest coraz lepiej. Warszawa to jednak Warszawa - kochajmy ja i swoja ulice! :) Pozdrawiam, d. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bec C Re: Na Smolnej powstaje strefa normalności IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 07:00 Panie Prezydencie nic dodac nic ujac tylko zrobic to co ludzie ze Smolnej w calym miescie! Raz jesazcze brawo Smolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Na Smolnej powstaje strefa normalności IP: *.cm-upc.chello.se 27.09.04, 07:05 Popieram inicjatywe! Pozdrawiam Smolna! Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Na Smolnej powstaje strefa normalności 27.09.04, 13:01 Ja też kibicuje mieszkańcom Smolnej. I zazdroszczę. Normalności. ________________________________________ Roody102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Na Smolnej powstaje strefa normalności IP: *.mct-bsr1.chi-mct.il.cable.rcn.com 27.09.04, 14:41 Super! Same brawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Smolnej medal IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 23:12 Pokazaliscie ze mozna i wiem juz ze mozna. Dobry pomysl o tym zeby sie spotkac i porozmawiac jak cos takiego zrobic u nas na Poznanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommek Re: Smolnej medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:03 Dzięki bardzo. Wystarczy zacząć o tym mówić, a póżniej samo idzie. Nawet się nie spodziewasz ile osób będzie chciało w tym uczestniczyć. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smolniak Re: Na Smolnej powstaje strefa normalności IP: *.freedom2surf.net 05.05.05, 05:35 i wcale sie nie dziwie,po 2001 roku male szajki poprostu sie porozpadaly i ludzie juz sie nie boja tak jak to bylo przed rokiem 2000. Odpowiedz Link Zgłoś