Dodaj do ulubionych

Robotnik spadł z dachu w centrum Warszawy

IP: *.cm-upc.chello.se 12.10.04, 08:25
Straszne!!!
....
Spokoj jego duszy, niech odpoczywa w spokoju.
....
Kondolelncje dla rodziny. Myslami jestem z nimi.
Obserwuj wątek
    • Gość: gustav57@wp.pl Re: Robotnik spadł z dachu w centrum Warszawy IP: *.chello.pl 12.10.04, 19:07
      Byłem tego światkiem i wcale nie było jak piszą tam był żle zamontowany żóraw o
      który opierał się ten śp. gość , żóraw był pod obciążeniem wiśiała na nim torba
      z papą i resztkami blachy a na dole lina była przywiązana do kontenera kiedy
      ładował i się opierał o zórawia nastąpiło przeciążenie i wszystko runeło na dół
      ja byłem 10m obok. Czemu nie byli zabezpieczeni pasami !!!!!!!!!!!!BHP o tym
      już żaden drobny przedsiębiorca nie pamięta ma gdzieś luckie życie PASY SĄ
      PGÓLNODOSTĘPNE SZEF POWINIEN SIEDZIEĆ W PIERDLU GDZIE ON BYŁ!!!!!!!!!
      • Gość: gustav57@wp.pl BYŁO INACZEJ BYŁEM TAM IP: *.chello.pl 12.10.04, 19:12
      • Gość: slater Re: Robotnik spadł z dachu w centrum Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:21
        pewnie to był "tylko" "rosjanin" więc co kogo obchodzi BHP...
        echh... szkoda gadać
      • pan_pndzelek Re: Robotnik spadł z dachu w centrum Warszawy 12.10.04, 20:13
        Gość portalu: gustav57@wp.pl napisał(a):
        > Byłem tego światkiem [...]żle zamontowany żóraw [...]wiśiała na nim torba
        [...] opierał o zórawia [...] ma gdzieś luckie życie [...]

Tak sobie myślę, że na twoim miejscu sam bym skoczył z dachu...
        • sebpl Re: Robotnik spadł z dachu w centrum Warszawy 12.10.04, 20:45
          A skąd wiesz czy już jego polonistka tego nie zrobiła?

---
          Śladami kota filemona tup... tup... tup...
        • Gość: Obserwator To się nazywa ... IP: 81.15.192.* 13.10.04, 07:41
          ...piszący inaczej. Albo bardziej naukowo dysleksja, dysortografia, czy jakieś
          tam inne dys(...). Za dawnych lat to się nazywało N I E U C T W O. No cóż czasy
          idą z postępem. Ale kiedyś odbije się to nam wszystkim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka