Gość: Ewa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 21:23 Czy ktoś zna może fajna siłownię w srodmiesciu tylko dla pań, tak żeby uniknąć "mieśniaków" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dlaczego tak Re: siłownia dla pań IP: 202.163.129.* 16.06.03, 08:34 dlaczego chcesz ich unikac Ewo czy np miensniacy Cie napastuja czy tez wprost przeciwnie sa to grupy gejowskie ostendacyjnie okazujace sobie nawzajem czulosci - pocalunki, poklepywanie sie po pupciach, ostra jazda pod prysznicem - mieszkam w takiej okolicy gdzie ta druga ewentualnosc jest b-j prawdopodobna a nie mam pojecia jak to wyglada w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: siłownia dla pań IP: *.centertel.pl 18.06.03, 12:40 W Wawie wyglada wszystko normalnie. Chodze na zwykla silownie, jestem z reguly jedyna kobieta rano i jakos zyje. Nigdy zlego slowa nie slyszalam. Instruktor pokazal mi na poczatku rozne cwiczenia, jeden z cwiczacych udzielil mi tez kiedys porady jak widzial jak zle wykonywalam cwiczenie i jest ok. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fer Re: siłownia dla pań IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 21:48 Anielewicza 3/5 Odpowiedz Link Zgłoś