lamilka 07.05.05, 21:20 Nigdy nie byłam w Chicago ale podoba mi się to forum. Czy mogę czasem włączyc się do rozmowy ? Szukam jakiegoś młodego forum zeby czaesm pogadac. Tu jest tyle ciekawych tematów i mile rozmowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: czy można ? 07.05.05, 21:23 Niby cuski tu rzadzi ale chyba go nie ma wiec pozwole w jego imieniu zaprosci Cie> Milego czytania Odpowiedz Link
cuski Re: Czy można ? 07.05.05, 23:28 Tenzinn nie tak oficjalnie, he he he. To forum nalezy do kazdego, kto przychodzi tutaj normalnie pogadac. PS. Dzieki, ze zabawiles sie w gospodarza i przywitales Lamilke w naszym imieniu Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: czy można ? 07.05.05, 21:28 Nie tyle czytania ,- dodam co pisania...czekamy na posty! Odpowiedz Link
cuski Re: Czy można ? 07.05.05, 23:23 Witaj Lamilka i czuj sie jak u siebie w domku ! PS. Mozesz nam zdradzic, skad pochodzisz lub gdzie mieszkasz ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
lamilka Re: Czy można ? 08.05.05, 09:17 Bardzo dziekuje z miłe przyjecie. Nie mam duzo czasu na net ale bedę tutaj zagladac i pisac gdy bede miec o czym . Mieszkam w Krakowie Pozdrawiam wszystkich sredecznie a Cuskiego najserdeczniej Odpowiedz Link
cuski Re: Czy można ? 08.05.05, 15:44 Pozdrawiam Krakow ! PS. Fajne miasto. Byloby fajniejsze, gdyby nie te walki pseudokibicow Cracovi z pseudokibicami Wisly. Takie co cos nie sluzy niczemu. Gina tylko niewinni ludzie. Odpowiedz Link
lamilka Re: Czy można ? 09.05.05, 08:09 cuski napisał: > Pozdrawiam Krakow ! > > PS. Fajne miasto. Byloby fajniejsze, gdyby nie te walki pseudokibicow Cracovi z > > pseudokibicami Wisly. Takie co cos nie sluzy niczemu. Gina tylko niewinni > ludzie. Ja sie tymi walkami kibicow nie interesuję ale masz racje to samo zło. Kraków kocham. Mieszkam w takim zwykłym blokowisku jakie są wszedzie ale uważam, że krakowska starówka to coś najpiekniejszego na swiecie. Szkoda tylko ze tak niszczeje i nie ma pieniedzy na odnowienie historycznych kamienic ((( Odpowiedz Link
iwoncia6 Re: czy można ? 09.05.05, 09:32 fajnie ,że jest nas coraz więcej na tym forum! też nigdy nie byłam w Chicago! ale znam cuskiego od przeszło roku (tylko wirtualnie)i fajnie mi się z nim rozmawia. Pozdrowionka - Iwonka Odpowiedz Link
cuski Re: Czy można ? 09.05.05, 17:28 Iwoncia6 napisała: "Fajnie ,że jest nas coraz więcej na tym forum! też nigdy nie byłam w Chicago ale znam cuskiego od przeszło roku (tylko wirtualnie)i fajnie mi się z nim rozmawia. Pozdrowionka - Iwonka" Ja rowniez pozdrawiam Ciebie wirtualna kumpelko ! Odpowiedz Link