cuski 16.05.05, 01:49 Pytanie do PLCI PIEKNIEJ ! Na swiecie jest wiele typow meskich charakterow, ale ktory z nich ma dla Was Drogie Panie wiekszy wplyw: TWARDY MACHO, czy moze DELIKATNY ROMANTYK ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Pytanie do PLCI PIEKNIEJ ! 16.05.05, 02:13 Tradycjo, co to znaczy TWARDY ROMANTYK na pol etatu ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Pytanie do PLCI PIEKNIEJ ! 16.05.05, 06:25 delikatny romantyk by mnie rozwalal ta swa delikatnoscia, zas twardy macho by mnie wyprowadzal z rownowagi zbytnia pewnoscia siebie, wiec musi to byc gosc z silnym charakterem, troche romantyczny czyli tak 20% romantycznosci a 80% twardziela)) fajny ten watek cuski napisał: > Pytanie do PLCI PIEKNIEJ ! > Na swiecie jest wiele typow meskich charakterow, ale ktory z nich ma dla Was > Drogie Panie wiekszy wplyw: TWARDY MACHO, czy moze DELIKATNY ROMANTYK ? > > Pozdrawiam > Odpowiedz Link
cuski Re: Pytanie do PLCI PIEKNIEJ ! 16.05.05, 15:24 Speranzaa napisała: "Delikatny romantyk by mnie rozwalal ta swa delikatnoscia, zas twardy macho by mnie wyprowadzal z rownowagi zbytnia pewnoscia siebie, wiec musi to byc gosc z silnym charakterem, troche romantyczny czyli tak 20% romantycznosci a 80% twardziela)) " fajny ten watek" Czyli romantyczny TWARDZIEL Ktos w stylu legionisty granego przez Jean Claude Van Damme w filmie "Lion Heart" ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
iwoncia6 Re: Pytanie do PLCI PIEKNIEJ ! 16.05.05, 08:30 romantyk, ale twardo stąpający po ziemi (chmury nie nadają się do jedzenia!!!!!) Odpowiedz Link
cuski Re: Pytanie do PLCI PIEKNIEJ ! 16.05.05, 15:30 Iwoncia6 napisała: "Romantyk, ale twardo stąpający po ziemi (chmury nie nadają się do jedzenia)!" He he he... niezly tekst z tymi chmurami PS. A wiec w Twoim typie sa praktyczni romantycy. Tacy co i przytula gdy trzeba, no i nie przyniosa do domu OBLOKOW Z CHMUR, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
mika_1 Re: Pytanie do PLCI PIEKNIEJ ! 16.05.05, 18:03 No, to jest prawda. Miłość miłościa, ale nią rachunków nie zapłacisz. Niestety. Facet powinien byc normalny. Tylko tyle. A może "aż" tyle... Odpowiedz Link