edytkus 19.05.05, 06:35 Cuski, odkad zaczelam pisac na tym forum dostaje jakies dziwne e-maile na priva na Twoj temat i cos o rozwalaniu forum Chicago?! Czy ktos moze mi wyjasnic o co chodzi?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Do Cuski 19.05.05, 06:38 Chetnie tez sie dowiem dlaczego w porownaniu do cmoka wawelskiego jestes swinia? Odpowiedz Link
cuski Re: Powroca, jak bumerang ... 19.05.05, 12:54 Edytkus napisała: "Chetnie tez sie dowiem dlaczego w porownaniu do cmoka wawelskiego jestes swinia? " Mysle, ze okreslenie "swinia" nalezy sie tym, ktorzy w perfidny sposob skladaja falszywe swiadectwo przeciwko drugiej osobie i "ryja" pod innymi. PS. Nie przejmuje sie tym, co inni mowia na moj temat - po prostu robie swoje ! Jestem pewien, ze KRZYWDA i ZLO, ktore doswiadczam, w koncowym rozrachunku powroca, jak bumerang, do potencjalnego SPRAWCY tego ZLA ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 19.05.05, 12:32 Edytkus napisała: "Cuski, odkad zaczelam pisac na tym forum dostaje jakies dziwne e-maile na priva na Twoj temat i cos o rozwalaniu forum Chicago?! Czy ktos moze mi wyjasnic o co chodzi?!" Wiesz co Edytkus, jak obserwuje niektorych ludzi, to po prostu rece mi opadaja. Wielu osobom nie podoba sie to, ze zalozylem wlasne forum, na ktorym pisza naprawde fajne osoby Do atakow personalnych na moja osobe, juz zdazylem sie przyzwyczaic i traktuje je, jak powszedni chleb. Nie chcialbym, aby ten watek stal sie przedmiotem dyskusji, bo poza mna jest przeciez tyle fajnych i ciekawych tematow do dyskusji, lecz jesli ktos z osob z tego forum bedzie chcial zabrac glos, to nie bede mial nic przeciwko. Postanowilem zalozyc wlasne forum, bo na poprzednich, na ktorych pisywalem brakowalo mi NORMALNOSCI. Obserwowalem ciagle prowokacje, a admini, czy moderatorzy dopuszczali do klotni miedzy forumowiczami. Staralem sobie odpowiedziec na pytanie: "Dlaczego tak sie dzieje ?" Teraz juz wiem. Nic tak nie podkreca forum, jak klotnie. Mysle, ze reszte dopowiedza Ci inne osoby z tego forum. PS. ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 19.05.05, 17:30 Dzieki za odp. poczytalam sobie to drugie forum i chyba wiem o co chodzi - dorosli ludzie a zachowuja sie jak dzieci "mamo bo on sie tak samo nazywa " Odpowiedz Link
tenzinn Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 02:59 Domyslalm sie ze mowa tu o niejakim padalcu. Siejacym nienawisc. Przez niego juz jedna osoba wycofala sie z pisania na forum. Odpowiedz Link
cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 03:09 Tenzinn napisał: "Domyslalm sie ze mowa tu o niejakim padalcu. Siejacym nienawisc. Przez niego juz jedna osoba wycofala sie z pisania na forum." Tenzinn, oj niejedna, niejedna ! PS. Nie wiem co jest z Tradycja - nie widzialem dzisiaj ani jednego jej wpisu. Mam nadzieje, ze Nas nie opusci Pozdrawiam z nadzieja, na lepsze JUTRO ! Odpowiedz Link
tenzinn Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 03:11 No chyba przez padalca nie pisze narazie. Odpowiedz Link
cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 03:21 Tenzinn napisał: "No chyba przez padalca nie pisze narazie." Tenzinn, jestem naprawde wkurzony. Tradycja nigdy nikomu nic nie zrobila, a ten typ czepil sie jej, jak rzep psiego ogona ! PS. Mam nadzieje, ze nadal bedzie pisac na naszym forum. Nie wiem jak Tobie, nie wiem, jak Wam wszystkim, ale mi brakuje jej postow Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 03:23 No Tradycji by bardzo brakowalo... A nie mozna sie poddawac jakiemus padalcowi. Odpowiedz Link
tenzinn Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 04:23 Szkoda ze to pisze, ale teraz to mnie sobie wzial pod lupe straznik moralnosci o przegnilym sumieniu. Ehhh wychodzi polski wredny charaker. Odpowiedz Link
cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 04:29 Tenzinn napisał: "Szkoda ze to pisze, ale teraz to mnie sobie wzial pod lupe straznik moralnosci o przegnilym sumieniu. Ehhh wychodzi polski wredny charaker." Nie przejmuj sie Tenzinn ! Jak to mowia: "Przyjdzie kryska na Matyska". PS. Bardziej martwi mnie to, ze Tradycja nie pisze. Moze jutro sie odezwie ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 04:38 Juz szesc e-maila dostalam zeby tu nie pisac He he nie znaja mnie - ja zawsze musze inaczej niz wszyscy )) Odpowiedz Link
lulu24 Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:07 witaj edyktusie. Przeczytalam Twoj post i zdziwilo mnie skad "oni" maja twojego e-maila i dlaczego zalezy im, zebys akurat Ty nie pisal? Nie wiem co sie w ogole dzieje, ale powinnismy uwazac na prowokacje i trzymac sie razem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:34 Lulu24 napisała: "Witaj edyktusie. Przeczytalam Twoj post i zdziwilo mnie skad "oni" maja twojego e-maila i dlaczego zalezy im, zebys akurat Ty nie pisal? Nie wiem co sie w ogole dzieje, ale powinnismy uwazac na prowokacje i trzymac sie razem. Pozdrawiam " Witaj Lulu ! Edytkus, jest nasza nowa kolezanka ! Jesli chodzi zas o e-mail, to wystarczy, ze ktos zna Twoj nick i juz moze do Ciebie napisac. Kazdy z nas przy zakladaniu konta, dostaje darmowa skrzynke elektroniczna. Napisalas, zeby "trzymac sie razem", a ja dodam, ze W JEDNOSCI SILA. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lulu24 Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:09 Czesc Cuski! Zmartwilo mnie znikniecie tradycji. Czy wiesz moze co sie stalo? Obrazil ja ktos, grozil czyms czy co sie w ogole dzieje? Mam nadzieje, ze wkrotce znowu do nas dolaczy. Pozdrawiam ))))))) Odpowiedz Link
cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:43 Lulu24 napisała: "Czesc Cuski! Zmartwilo mnie znikniecie tradycji. Czy wiesz moze co sie stalo? Obrazil ja ktos, grozil czyms czy co sie w ogole dzieje? Mam nadzieje, ze wkrotce znowu do nas dolaczy. Pozdrawiam ))))))) " Przyczepil sie do niej jeden typ. Wiedzial, ze na naszym forum sobie nie popisze, gdyz wszystkie jego posty usuwalem, a na niektore z jego login-ow bez pardonu "BANOWALEM", wiec wszystkie swoje prymitne wypociny umieszczal na sasiednim chicagowskim forum. W koncu Tradycja nie wytrzymala i powiedziala DOSC ! Pozdrawiam Cie cieplutko Lulu ! Odpowiedz Link
cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:24 Edytkus napisała: "Juz szesc e-maila dostalam zeby tu nie pisac He he nie znaja mnie - ja zawsze musze inaczej niz wszyscy )) " Edytkus, "inaczej" wcale nie znaczy gorzej ! Ty dostajesz e-maile, a Tradycja byla atakowana przez jednego osobnika, na tym drugim alternatywnym chicagowskim forum. Dziwie sie adminowi, ze na takie cos pozwalal. Ta sympatyczna dziewczyna, chciala tylko pisac. Nigdy nikogo nie obrazila, jej posty zawsze byly wywazone, a jednak komus to przeszkadzalo ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 17:14 No wlasnie Lulu, zastanawia mnie dlaczego ktos kogo nie znam (az do wczoraj nigdy nie zagaldalam na forum Chicago) probuje mi dyktowac na jakim forum pisac?! Odpowiedz Link