19.05.05, 06:35
Cuski, odkad zaczelam pisac na tym forum dostaje jakies dziwne e-maile na priva na Twoj temat i
cos o rozwalaniu forum Chicago?! Czy ktos moze mi wyjasnic o co chodzi?!
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: Do Cuski 19.05.05, 06:38
      Chetnie tez sie dowiem dlaczego w porownaniu do cmoka wawelskiego jestes swinia? wink
      • cuski Re: Powroca, jak bumerang ... 19.05.05, 12:54
        Edytkus napisała:
        "Chetnie tez sie dowiem dlaczego w porownaniu do cmoka wawelskiego jestes
        swinia? wink "

Mysle, ze okreslenie "swinia" nalezy sie tym, ktorzy w perfidny sposob skladaja
        falszywe swiadectwo przeciwko drugiej osobie i "ryja" pod innymi.

PS. Nie przejmuje sie tym, co inni mowia na moj temat - po prostu robie swoje !
        Jestem pewien, ze KRZYWDA i ZLO, ktore doswiadczam, w koncowym rozrachunku
        powroca, jak bumerang, do potencjalnego SPRAWCY tego ZLA !

Pozdrawiam smile
    • cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 19.05.05, 12:32
      Edytkus napisała:
      "Cuski, odkad zaczelam pisac na tym forum dostaje jakies dziwne e-maile na priva
      na Twoj temat i cos o rozwalaniu forum Chicago?! Czy ktos moze mi wyjasnic o co
      chodzi?!"

Wiesz co Edytkus, jak obserwuje niektorych ludzi, to po prostu rece mi opadaja.
      Wielu osobom nie podoba sie to, ze zalozylem wlasne forum, na ktorym pisza
      naprawde fajne osoby smile Do atakow personalnych na moja osobe, juz zdazylem sie
      przyzwyczaic i traktuje je, jak powszedni chleb. Nie chcialbym, aby ten watek
      stal sie przedmiotem dyskusji, bo poza mna jest przeciez tyle fajnych i
      ciekawych tematow do dyskusji, lecz jesli ktos z osob z tego forum bedzie
      chcial zabrac glos, to nie bede mial nic przeciwko.
      Postanowilem zalozyc wlasne forum, bo na poprzednich, na ktorych pisywalem
      brakowalo mi NORMALNOSCI. Obserwowalem ciagle prowokacje, a admini, czy
      moderatorzy dopuszczali do klotni miedzy forumowiczami. Staralem sobie
      odpowiedziec na pytanie: "Dlaczego tak sie dzieje ?" Teraz juz wiem. Nic tak
      nie podkreca forum, jak klotnie. Mysle, ze reszte dopowiedza Ci inne osoby z
      tego forum.

PS. ZAZDROSC, to bardzo zla cecha !

Pozdrawiam sad
      • edytkus Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 19.05.05, 17:30
        Dzieki za odp. poczytalam sobie to drugie forum i chyba wiem o co chodzi - dorosli ludzie a zachowuja
        sie jak dzieci "mamo bo on sie tak samo nazywa surprised"
        • tenzinn Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 02:59
          Domyslalm sie ze mowa tu o niejakim padalcu.
          Siejacym nienawisc.
          Przez niego juz jedna osoba wycofala sie z pisania na forum.
          • cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 03:09
            Tenzinn napisał:
            "Domyslalm sie ze mowa tu o niejakim padalcu.
            Siejacym nienawisc.
            Przez niego juz jedna osoba wycofala sie z pisania na forum."

Tenzinn, oj niejedna, niejedna !

PS. Nie wiem co jest z Tradycja - nie widzialem dzisiaj ani jednego jej wpisu.
            Mam nadzieje, ze Nas nie opusci sad

Pozdrawiam z nadzieja, na lepsze JUTRO !
            • tenzinn Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 03:11
              No chyba przez padalca nie pisze narazie.
              • cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 03:21
                Tenzinn napisał:
                "No chyba przez padalca nie pisze narazie."

Tenzinn, jestem naprawde wkurzony. Tradycja nigdy nikomu nic nie zrobila, a ten
                typ czepil sie jej, jak rzep psiego ogona !

PS. Mam nadzieje, ze nadal bedzie pisac na naszym forum. Nie wiem jak Tobie,
                nie wiem, jak Wam wszystkim, ale mi brakuje jej postow sad

Pozdrawiam
                • rysunkowapostac Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 03:23
                  No Tradycji by bardzo brakowalo... A nie mozna sie poddawac jakiemus padalcowi.
                  • tenzinn Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 04:23
                    Szkoda ze to pisze, ale teraz to mnie sobie wzial pod lupe straznik moralnosci o
                    przegnilym sumieniu.
                    Ehhh wychodzi polski wredny charaker.
                    • cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 04:29
                      Tenzinn napisał:
                      "Szkoda ze to pisze, ale teraz to mnie sobie wzial pod lupe straznik moralnosci
                      o przegnilym sumieniu.
                      Ehhh wychodzi polski wredny charaker."

Nie przejmuj sie Tenzinn !
                      Jak to mowia: "Przyjdzie kryska na Matyska".

PS. Bardziej martwi mnie to, ze Tradycja nie pisze. Moze jutro sie odezwie !

Pozdrawiam
                      • edytkus Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 04:38
                        Juz szesc e-maila dostalam zeby tu nie pisac surprised He he nie znaja mnie - ja zawsze musze inaczej niz
                        wszyscy wink))
                        • lulu24 Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:07
                          witaj edyktusie. Przeczytalam Twoj post i zdziwilo mnie skad "oni" maja twojego
                          e-maila i dlaczego zalezy im, zebys akurat Ty nie pisal? Nie wiem co sie w ogole
                          dzieje, ale powinnismy uwazac na prowokacje i trzymac sie razem.

Pozdrawiam smile
                          • cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:34
                            Lulu24 napisała:
                            "Witaj edyktusie. Przeczytalam Twoj post i zdziwilo mnie skad "oni" maja twojego
                            e-maila i dlaczego zalezy im, zebys akurat Ty nie pisal? Nie wiem co sie w ogole
                            dzieje, ale powinnismy uwazac na prowokacje i trzymac sie razem.

Pozdrawiam smile"

Witaj Lulu !
                            Edytkus, jest nasza nowa kolezanka !
                            Jesli chodzi zas o e-mail, to wystarczy, ze ktos zna Twoj nick i juz moze do
                            Ciebie napisac. Kazdy z nas przy zakladaniu konta, dostaje darmowa skrzynke
                            elektroniczna. Napisalas, zeby "trzymac sie razem", a ja dodam, ze W JEDNOSCI
                            SILA.

Pozdrawiam smile
                        • lulu24 Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:09
                          Czesc Cuski! Zmartwilo mnie znikniecie tradycji. Czy wiesz moze co sie stalo?
                          Obrazil ja ktos, grozil czyms czy co sie w ogole dzieje?

Mam nadzieje, ze wkrotce znowu do nas dolaczy.

Pozdrawiam smile)))))))
                          • cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:43
                            Lulu24 napisała:
                            "Czesc Cuski! Zmartwilo mnie znikniecie tradycji. Czy wiesz moze co sie stalo?
                            Obrazil ja ktos, grozil czyms czy co sie w ogole dzieje?
                            Mam nadzieje, ze wkrotce znowu do nas dolaczy.
                            Pozdrawiam smile))))))) "

Przyczepil sie do niej jeden typ. Wiedzial, ze na naszym forum sobie nie
                            popisze, gdyz wszystkie jego posty usuwalem, a na niektore z jego
                            login-ow bez pardonu "BANOWALEM", wiec wszystkie swoje prymitne wypociny
                            umieszczal na sasiednim chicagowskim forum. W koncu Tradycja nie wytrzymala i
                            powiedziala DOSC !

Pozdrawiam Cie cieplutko Lulu !
                        • cuski Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 12:24
                          Edytkus napisała:
                          "Juz szesc e-maila dostalam zeby tu nie pisac surprised He he nie znaja mnie - ja
                          zawsze musze inaczej niz wszyscy wink)) "

Edytkus, "inaczej" wcale nie znaczy gorzej ! Ty dostajesz e-maile, a Tradycja
                          byla atakowana przez jednego osobnika, na tym drugim alternatywnym chicagowskim
                          forum. Dziwie sie adminowi, ze na takie cos pozwalal. Ta sympatyczna
                          dziewczyna, chciala tylko pisac. Nigdy nikogo nie obrazila, jej posty zawsze
                          byly wywazone, a jednak komus to przeszkadzalo !

Pozdrawiam smile
                          • edytkus Re: ZAZDROSC, to bardzo zla cecha ! 20.05.05, 17:14
                            No wlasnie Lulu, zastanawia mnie dlaczego ktos kogo nie znam (az do wczoraj nigdy nie zagaldalam na
                            forum Chicago) probuje mi dyktowac na jakim forum pisac?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka