speranzaa 31.05.05, 03:33 jaki weekend mieliscie? dobrze sie bawiliscie? co robiliscie? u mnie minal superek, nie zapowiqadal sie tak wcale, ale przeszedl moje oczekiwania! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Bylo bardzo romantycznie :-) 31.05.05, 03:40 Speranzaa napisała: "Jaki weekend mieliscie? dobrze sie bawiliscie? co robiliscie? u mnie minal superek, nie zapowiqadal sie tak wcale, ale przeszedl moje oczekiwania!" Przeszedl Twoje oczekiwania ? Hmm... moze cos wiecej ? Jesli chodzi o mnie, to swietowalem z moja dziewczyna pierwsza rocznice naszej znajomosci... bylo bardzo romantycznie Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Bylo bardzo romantycznie :-) 31.05.05, 06:12 ja spedzilam weekend na plazy i zakupach, szkoda ze juz po weekendzie ale fajnie ze nastepny jest tuz za pasem Odpowiedz Link
speranzaa Re: Bylo bardzo romantycznie :-) 01.06.05, 01:05 a tak bo duzo sie dzialo, niespodziewane sytuacje juz zaczely sie w piateczek i cholerka old love spotkalam przypadkowo! ale bylo komicznie)) > > Przeszedl Twoje oczekiwania ? Hmm... moze cos wiecej ? > > > > Pozdrawiam > Odpowiedz Link
cuski Re: Bylo bardzo romantycznie :-) 01.06.05, 01:52 Speranzaa napisała: "(...) i cholerka old love spotkalam przypadkowo! ale bylo komicznie)) " Podobno stara milosc nie rdzewieje Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Bylo bardzo romantycznie :-) 01.06.05, 02:09 podobno tak Cuski! ale to juz stare dzieje choc tak milo kogos spotkac po jakims czasie Odpowiedz Link