cuski 01.06.05, 03:11 Na co, lub na kogo, mamy alergie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: ALERGIA 01.06.05, 03:17 Temat na czasie. W Polsce mailem alergie na reoznego typu pylki, sierci, kurze itd. Tu jak reka odjal, na raize przez te pare lat nie mailem problemow z alergia. Ale.... Jest tez truga strona medalu. Nigdy nie mialem alergii pokarmowej az do ostatniej soboty. Zdazylo mi sie w sobote jesc krewetki z jarzynami (chinszczyna ogolnie). Wszystko bylo smaczne, ale po jakiejs nie calej godzinie dostalem wysypki. Wysypka pol biedy, po pewnym czasie jezyk zaczal mi puchnac tak ze lekko sie przestraszylem, w pewnym momencie niemoglem mowic. Najlepze jest to ze po zaaplikowaniu lekow odczulajacych momentalnie wszytko mi przeszlo. Odpowiedz Link
marxx Re: ALERGIA 01.06.05, 04:18 Ja mam alergie....ale na szczescie juz to cos co mnie denerwowalo nie kwitnie! ufff m Odpowiedz Link
tenzinn Re: ALERGIA 01.06.05, 04:20 Marksisto Zyrtec mi zycie uratowal. Wygladalem jak jeden wielki babel Odpowiedz Link
cuski Re: ALERGIA 01.06.05, 13:14 Chyba mam alergie na kurz ! Czasami, jak zlapie mnie kichanie, to przestac nie moge ! Pozdrawiam Odpowiedz Link