m4verick 24.06.05, 18:40 spotkaliscie sie kiedys z takim okresleniem pewnych osob? nie bede pisal jakie to sa osoby, wpierw chcialbym poznac wasze zdanie pozdrawiam Maverick Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smiechy.w.ciemnosci Re: Wampir Energetyczny 24.06.05, 19:02 Mam kolezanke...nie wiem czy mozna by ja okreslic jako 'wampira energetycznego', faktem jest, ze w jej towarzystwie czuje sie zawsze przytloczona i mam wrazenie, ze wysysa ze mnie cala dobra energie. Lubie ja, ale jest taka pesymistka, ze boje sie, ze mnie tym "zarazi". Z gory zaklada, ze nic sie nie moze udac. We wszystkim widzi ciemne strony. Obojetnie o jakim sowim pomysle nie powiem, zawsze potrafi dopatrzec sie jakiejs "dziury". Aby zachowac spokoj ducha i dobre samopoczucie, ograniczylam z nia kontakty. Odpowiedz Link
mrozosia Re: Wampir Energetyczny 24.06.05, 19:10 W swoim zyciu spotkalam pare takich osob. Jedna calkiem niedawno, wyssala ze mnie duzo pozytywnej energii i teraz pomalutku dochodze do siebie, otaczajac sie odpowiednimi ludzmi;-D Szkoda ,ze nie mam jeszcze w sobie "czujnikow" reagujacych w odpowiedniej chwili, aby moc unikac psycholi (obu plci). Odpowiedz Link
cuski Re: Wampir Energetyczny 24.06.05, 19:35 Dobrze zrobilas Smiechy ! Znajmosc z wampirkiem na dluzsza mete nie poplaca, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Wampir Energetyczny 24.06.05, 19:32 Czyzby chodzilo o osoby, ktore zabieraja nam ENERGIE ZYCIA ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Wampir Energetyczny 24.06.05, 22:37 Z samym okresleniem "wampir energetyczny" nie spotkalam sie albo uszlo mojej uwadze. Znam kilka osob ktore zle mi robia na glowe Odpowiedz Link
mika_1 Re: Wampir Energetyczny 25.06.05, 21:34 Oj znam takich ludzi. Ale podobnie jak Śmiechy, ograniczam z nimi kontakt. Szkoda życia... Odpowiedz Link
m4verick Re: Wampir Energetyczny 28.06.05, 02:33 podsumowujac, moge powiedziec ze Wampirami Energetycznimy sa osoby, ktore dobrze sie czuja jesli wprowadza cie w dola. Jak ktos cie zdoluje, to ma z tego satysfkcje i to go jeszcze bardziej pobudza... Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Wampir Energetyczny 29.06.05, 00:23 Nie sadze, ze moja kolezanka ma jakas satysfakcje z tego, ze przepowiada mi najrozniejsze katastrofy, ale jesli faktycznie cos mi nie wyjdzie, zawsze moze mi powiedziec: " A nie mowilam?" Odpowiedz Link