nielegalny1 10.08.05, 00:27 Kocham flaki... ale takie pikantne... najlepsze gotowala moja niezyjaca babcia. Ciekaw jestem, czy wy rowniez lubicie te strawe ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Ja tam wole leczo... 12.08.05, 03:14 A czy Ty wiesz, z czego flaki sie robi ?! He he he... Ja tam wole leczo... z papryka, cebula, cukinia, czosnkiem, pomidorami, no i obowiazkowo z kielbaska, he he he... Odpowiedz Link
cuski A teraz jem MIZERIE !!! 13.08.05, 04:28 A teraz jem MIZERIE !!! Akurat pasuje, do atmosfery na forum !!! Odpowiedz Link
mysza_81 Flaki??? 09.10.05, 22:42 Flaki?To jest najgorsza strawa,ktora nie moze mi przejsc przez gardlo!Fuj,jak cos takiego mozna jesc?Mnie to wogole nie smakuje,a njgorszy jest zapach- ohydstwo:-0 Odpowiedz Link
aga309 A to dlaczego ? 09.10.05, 23:14 Ja czasem zjem flaki, ale muszę mieć na nie ochotę. I koniecznie przyrządzone przez moja mamę. Ps. A tak wogóle to najbardziej lubię warzywa i owoce)) Odpowiedz Link
cuski Mysza 09.10.05, 23:20 Mysza, juz idziesz spac... jeszcze polnocy nie ma )) PS. Odebralas ode mnie e-mail ? Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Mysza 09.10.05, 23:21 Tak odebralam!A Ty masz dwie odemnie,bo ja podwojnie zwracam Odpowiedz Link
cuski Re: Mysza 09.10.05, 23:45 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zaraz zajrze do skrzyneczki ! Odpowiedz Link
cuski Koniecznie na ostro :))) 09.10.05, 23:18 Ja rowniez zjem flaki, ale musza one byc koniecznie zrobione na ostro )) Odpowiedz Link
nn_natalia Re: Mam ochote na flaki 06.11.13, 11:41 UWIELBIAMY! Flaki, kojarzą mi się przede wszystkim ze świętami i dzieciństwem. Lubię czasem powracać do tych czasów myślami, a później co robię? Kupuję flaki! Nie umiem niestety same je przyrządzić, ale firma "Pałuki" okazała się być moim największym wybawicielem! Od kiedy odkryłam wyroby tej firmy, mogę w każdej chwili pozwolić sobie na "powroty do przeszłości"... Polecam odwiedzić stronę: paluckie-flaki.eu/ , na której jest przedstawiony katalog z produktami. Są bardzo smaczne, zdrowe, a co najważniejsze szybkie w przygotowaniu! Odpowiedz Link