Dodaj do ulubionych

Boze coza dzien!!!!!

03.10.05, 13:48
Koszmar!!!!!Najpierw szlag trafil jedno mieszadlo za 12 zetow,potem zepsulam
probke kolezance do badan,a na koncu wlozylam lokiec do wody z temp 70*C i
sie poparzylam.Jednym slowem dramatsad((Jak tak dalej pojdzie to nigdy tych
badan nie skonczymy.Jak ja nie niecierpie poniedzialkow,yszzzzsmile))
Obserwuj wątek
    • cuski Ja rowniez nie cierpie... 03.10.05, 15:59
      Ja rowniez nie cierpie poniedzialkow... wszystko mi wtedy wypada z rak smile
      • mysza_81 Re: Ja rowniez nie cierpie... 03.10.05, 17:07
        I przez takie sytuacje czuje sie nie potrzebnasad(((
        • cuski Kazdy jest potrzebny ! 03.10.05, 17:22
          Kazdy czlowiek jest potrzebny i kazdy ma do spelnienia
          jakas misje w swoim zyciu !
          • mysza_81 Re: Kazdy jest potrzebny ! 03.10.05, 17:39
            Ale ja to tylko chyba do robienia zlesmile
            • cuski Mysza, co TY chyba ... ? 03.10.05, 17:41
              Mysza, co TY chyba ... ?
              Nie zrozumialem Twojego posta smile
              • mysza_81 Re: Mysza, co TY chyba ... ? 03.10.05, 17:43
                Co chyba?Czego nierozumiesz?Pociesze Cie ja tyzsmile
                • cuski Nie zrozumialem... 03.10.05, 17:45
                  Nie zrozumialem Twojego ostatniego komentarza w tym watku smile))
                  • mysza_81 Re: Nie zrozumialem... 03.10.05, 17:47
                    No bo widzisz czego sie chyce to wszystko niszcze.Jak nie zawalone egzaminy,to
                    cos czlowiek glupiego powie i tak wogole to do duszy wszystko jest
                    • cuski Kiedys moja dziewczyna... 03.10.05, 17:52
                      Kiedys moja dziewczyna mowila zupelnie, jak TY teraz... na szczescie
                      udalo mi sie wyprowadzic ja na tzw. prosta.
                      • mysza_81 Re: Kiedys moja dziewczyna... 03.10.05, 17:53
                        No to tylko pogratulowac trzebasmileA jak ja przekonales?

PS.Jesli mozna oczywiscie wiedziecsmile
                        • cuski Re: Kiedys moja dziewczyna... 03.10.05, 17:57
                          Podobno nadalem sens jej zyciu - to sa jej slowa,
                          ktore wypowiedziala w pewien sobotni wieczor, na naszym radyjku smile
                          • mysza_81 Re: Kiedys moja dziewczyna... 03.10.05, 17:59
                            Ladne slowa,a jakie prawdziwe i szczeresmile))Widzisz to Ci sie trafila pochwalasmile)
                            Fajnie
                            • cuski Re: Kiedys moja dziewczyna... 03.10.05, 18:03
                              Pochwala, pochwala !
                              Dziekuje Bogu, ze poznalem kogos takiego jak ONA smile))
                              • mysza_81 Re: Kiedys moja dziewczyna... 03.10.05, 18:05
                                Dziekuj po stokroc i badz usmiechnietysmile)))A moge o cos spytac?????
                                • cuski Pytaj, pytaj... 03.10.05, 18:06
                                  Pytaj, pytaj... najwyzej Ci nie odpowiem smile))
                                  • mysza_81 Re: Pytaj, pytaj... 03.10.05, 18:07
                                    No wlasniesmile
                                    Jak Twoja luba ma na imie?Taka babska ciekawoscsmile
                                    • cuski Re: Pytaj, pytaj... 03.10.05, 18:09
                                      MONIKA smile))
                                      • mysza_81 Re: Pytaj, pytaj... 03.10.05, 18:11
                                        Moncia,ladnie!Monika dziewczyna ratownikasmile)))))))))))))))))))))))))))))))))Heja
                                        • cuski Tylko nie ratownika... 03.10.05, 18:13
                                          Tylko nie ratownika, tylko nie ratownika... he he he...
                                          • mysza_81 Re: Tylko nie ratownika... 03.10.05, 18:16
                                            A to czemu?Jeszcze dolozyc,zes jest sensem zycia no to bedzie ratownik jak w
                                            morde strzelilsmile))
                                            • cuski Ratownik ze mnie... 03.10.05, 18:18
                                              Ratownik ze mnie, jak z koziej pupy trabka, he he he...
                                              • mysza_81 Re: Ratownik ze mnie... 03.10.05, 18:21
                                                Z koziej pupy traba???Heeheee chyba znoiw bedzie trza wezwac do mnie erke.Cuski
                                                prosze nie zaczynaj bo juz mi brzuch sie kurczy ze smichusmile))
                                                • cuski Jak kurczy, to dobrze... 03.10.05, 18:23
                                                  Jak kurczy, to dobrze... bedziesz miala jeszcze lepsza sylwetke smile))
                                                  • mysza_81 Lepsza sylwetke:))) 03.10.05, 18:24
                                                    Lepsza sylwetke,ale tylko jak sie kurczy.Bo jak przestanie to juz bedzei
                                                    nadenty jak balooooonnnnsmile))))
    • cuski Apropos badan naukowych ! 05.10.05, 03:20
      Apropos badan naukowych, to polegaja one na tym, zeby patrzac na to,
      co widzieli juz inni, dojrzec cos, czego inni nie dostrzegli smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka