cuski 15.10.05, 19:23 Za co powinnismy byc wdzieczni, choc czasem tego nie doceniamy ? Mysle, ze za partnera, ktory nocami sciaga z Nas koldre, bo oznacza to, ze jest z Nami, a nie z kims innym )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga309 Re: WDZIECZNOSC ! 17.10.05, 00:11 Bardzo spodobał mi się ten wiersz Twardowskiego o wdzięczności. "Wdzięczność" Jest taka wdzięczność kiedy chcesz dziękować lecz przystajesz jak gapa bo nie widzisz komu a przecież sam nie jesteś płacząc po kryjomu Niewidzialny jest z Tobą co jak kasztan spada jest taka wdzięczność kiedy chcesz całować oczy włosy niewidzialne ręce powietrze deszcz co chlapie zimę saneczki dziecięce dom rodzinny co spłonął z portretem bez ucha rozstania niby przypadkowe kiedy żyć nie wypada a umrzeć nie wolno jest taka wdzięczność kiedy chcesz dziękować za to że niosą ciebie nieznane ramiona a to czego nie chcesz najbardziej się przyda szukasz w niebie tak tłoczno i tam też nie widać. Odpowiedz Link
cuski Re: WDZIECZNOSC ! 22.10.05, 03:32 I za podatki, ktore musimy placic, bo oznacza to, ze mamy prace Odpowiedz Link
himera24 Re: WDZIECZNOSC ! 22.10.05, 03:56 a ze mnie partner nie sciaga koldry bo oboje mamy swoje Odpowiedz Link
cuski Re: WDZIECZNOSC ! 22.10.05, 03:57 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: WDZIECZNOSC ! 22.10.05, 12:11 cuski napisał: > Za co powinnismy byc wdzieczni, choc czasem tego nie doceniamy ? > > Mysle, ze za partnera, ktory nocami sciaga z Nas koldre, > bo oznacza to, ze jest z Nami, a nie z kims innym )) ja nie jestem nikomu za nic wdzieczna poki co i bardzo sie ciesze z tego ale smutne jest to,ze mi nikt nie siaga kolderki w nocy czemu? Odpowiedz Link
cuski Magda 22.10.05, 16:41 Magda, a moze jestes tak goraca, ze kazdy zamiast sciagac z Ciebie koldre, to sie po prostu odkrywa ??? )) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 26.10.05, 22:06 cuski napisał: > Magda, a moze jestes tak goraca, ze kazdy zamiast sciagac z Ciebie koldre, > to sie po prostu odkrywa ??? )) dzieki jestes milutki wiem jedno faceci sa dziwni ale nie ty Odpowiedz Link
cuski :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 27.10.05, 01:59 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link