mysza_81 09.11.05, 17:56 Aga,czytalam Twojego maila.Aga nie martw sie!!!!!Odpisze niebawemTeraz ide utopic zmeczone oczy w poduszcze,by zregenerowac sily,bo znow spalam tylko 2 godziny:I PS.Jak tak dalej pojdzie,to sie rozchoruje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga309 Re: Aga 09.11.05, 22:41 Odebrałam, dzięki , a tak się martwiłam Twoim złym nastrojem! Będzie dobrze! A wiesz , nieraz mam ochotę wypłakać się na czyimś ramieniu w chwilach zwątpienia!! Najlepszy jest wtedy przyjaciel) Odpowiedz Link
aga309 Kończę 09.11.05, 22:49 Usłyszymy się niebawem , muszę kończyć , bo smażę grzyby i coś czuję jakby się przypalały! O cholewa )) Ps. Będę miała imprezkę w sobotę, spójrz w kalendarz )))) Ja Bogusiu w domu prowadzę firmę i przede mną jeszcze długa praca, przyszła moja pracownica( koleżanka )i zaryjemy nockę ((( Pozdrawiam , uściski )))) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Kończę 09.11.05, 22:57 Wow,no to zycze w takim razie udanej imprezki)))No coz czasem trzeba poswiecic noc,niestetyGrzybki?Mam nadzieje,ze nie halucynogenne)))) PS.Ja tez pozdrawiam i buziaki przesylam)))))))))))Kalendarz,to az z ciekawosci ide zaraz sprawdzicCzyzbys wtedy miala imieminy?)))))))) Odpowiedz Link
cuski Ja raczej... 11.11.05, 02:06 Ja raczej od tych halucynogennych grzybkow trzymam sie z daleka )) Odpowiedz Link
cuski Aga napisala: 10.11.05, 01:38 Aga napisala: - Nieraz mam ochote wyplakac sie na czyims ramieniu w chwilach zwatpienia ! Najlepszy jest wtedy przyjaciel TAKI OD SERCA ! Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bogusia 10.11.05, 11:53 No tak,ale ja nie mam wyjscia:/Nawarzylam sobie piwa i teraz musze je sama wypic:I.I wcale mi ono nie smakuje tak jak ostatnio.Jest zbyt gorzkie:I Odpowiedz Link
mysza_81 Ale taki.... 12.11.05, 11:39 Ale taki,robiony przez babcie? PS.Kurcze,skoro tak zachwalasz to musze kiedys sprobowac))) Odpowiedz Link