mysza_81 15.11.05, 16:54 Chce zniknac z tego swiata.Nie myslec,nie czuc tego co czuje,poprostu niech mi Bog wybaczy,ale prosze aby mnie wezwal do siebie(((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Chce zniknac... 15.11.05, 23:22 mysza_81 napisała: > Chce zniknac z tego swiata.Nie myslec,nie czuc tego co czuje,poprostu niech > mi Bog wybaczy,ale prosze aby mnie wezwal do siebie(((( Opanuj sie!! Idz do baru, napij sie, odprez sie, zadzwon do przyjaciol, spotkajcie sie, pogadajcie o durnotach. i pamietaj nie chamuj zlosci. Odpowiedz Link
mysza_81 Dzieki Kasia!!!!! 16.11.05, 21:12 Dzieki Kasia!!!!!Moze piszesz sie na pogaduchy?No tak,bede pozbywac sie kazdej zlosci,aby jeszcze pozyc jeden dzien dluzej Odpowiedz Link
cuski Bogusia 16.11.05, 02:01 Bogusia, juz powiedzialem, ze gadalem z szefem (tym na gorze) i powiedzial mi, ze TY jeszcze musisz zrobic wiele dobrych rzeczy. Odpowiedz Link
mysza_81 :))))))))))))))))))))))) 16.11.05, 21:17 Wiem))Tomek co Ci jeszcze powiedzial?Masz z Nim dobry kontakt,a ja chyba wczoraj przecholowalam:/Zaczelo sie od klotni na uczelni o egzamin,a potem poszedl wianuszek poprzez moja rodzine,mnie i tak doszlam do Boga i w duchu robilam Mu wyrzuty,a teraz tego zaluje,bo On jednak pamietal i spelnia te moje wybujale marzeniaZa co Mu dziekuje i przepraszam Odpowiedz Link
aga309 Re: :))))))))))))))))))))))) 16.11.05, 21:34 No widzisz Bogusiu, więc nie jest tak całkiem źle )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: :))))))))))))))))))))))) 16.11.05, 21:50 Nieeeeeeeeeeeeee!!!!!)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Co mi jeszcze powiedzial ? 17.11.05, 02:10 Co mi jeszcze powiedzial ? Hmmm... acha, popwiedzial mi, zebys trzymala sie z dala od upadlych aniolow )) Odpowiedz Link
mysza_81 Rany.... 17.11.05, 13:25 cuski napisał: > Co mi jeszcze powiedzial ? Hmmm... acha, popwiedzial mi, > zebys trzymala sie z dala od upadlych aniolow )) Rany,to czyzbym sie z nimi zadawala?Tzn.,ze ja o tym nie wiem,ze one upadle,wow Odpowiedz Link
cuski Mysza 18.11.05, 04:48 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) PS. Mysza, ja nie wiem z kim TY sie zadajesz, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek,nie boj zaby! 18.11.05, 15:40 Tomek,nie boj zaby!!!Z takimi co mi krzywdy nie robia,a przy tym jestem soba)) Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek,Ty cos..... 17.11.05, 13:29 Tomek,Ty cos jeszcze wiesz!!!!Gadaj mi tu ino predko))))) PS.Co tam jeszcze powiedzial,bo to za malo))) Odpowiedz Link
cuski Mysza 18.11.05, 04:50 Mysza, TY to bys chciala calego torta zjesc na raz )) PS. Tak nie mozna, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 A no... 18.11.05, 15:42 A no jak inaczej)) PS.Wiesz,jak to jest tajemnica,to mozesz powiedziec))) Odpowiedz Link
cuski Tajemnica ma to do siebie... 19.11.05, 07:04 Tajemnica ma to do siebie, ze jest scisle tajna )) Odpowiedz Link
mysza_81 No to nie jest chyba tajemniaca,wiec......... 19.11.05, 10:28 No to nie jest chyba tajemniaca,wiec teraz mozesz powiedziec)))))) PS.wiesz,ze zatajenie przed kims prawdy jest grzechem,wiec gadaj mi tu ino juz))) Odpowiedz Link
cuski Tak sie sklada, ze... 19.11.05, 18:05 Tak sie sklada, ze jestem cholernym grzesznikiem, wiec nie powiem, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Tak sie sklada, ze... 19.11.05, 21:30 No tak,ale i tak dostaniesz rozgrzeszenie PS.Ja sie o to postaram,hehehehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Sorry... 19.11.05, 10:27 Sorry,tu mialoby,jak to nie jest tajemnica,to mozesz powiedziec,hheehehehe Odpowiedz Link
himera24 A co szefunio powiedzial o mnie? 17.11.05, 01:11 ze bardzo mu przykro ale moje drzwi do nieba sa nieodwolalnie zamkniete? Odpowiedz Link
cuski Co do Ciebie Himero, to... 17.11.05, 02:16 Co do Ciebie Himero, to Szefunio powiedzial mi, ze nie jestes taka zla na jaka wygladasz i ze powinnas bardziej MU ufac !!! Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia!!!! 17.11.05, 13:26 Kasia!!!Ale mnie rozbawials swoim postem))))))))))))))))))) PS.Jakby co to ja z Nim pogadam i nie beda zamkniete)))))) Odpowiedz Link
himera24 Ale jestescie zajebisci 17.11.05, 18:56 potraficie z Bogiem gadac. no mi sie to nigdy nie udalo pewnie pale za slabe ziele Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia!!! 17.11.05, 20:37 Kasia,ten post jeszcze bardziej mnie rozbawil))Oczywiscie,ze potrafimy)To jest bardzo proste i nie trzeba tluc zdrowasiek, czy innych modlitw,wystarcza szczere mysli,trud calego dnia,ktory mona Mu ofiarowac,tak poprostu sie pozalicWiem napewno,ze Bog jest jedyna osoba ktora nie zadaje pytan,nie przerywa,nieocenia i szczerze nam pomagaJest jak najlepszy przyjaciel tylko nie widzialny PS.Sprobuj kiedys Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia mysle,ze 17.11.05, 20:38 Kasia mysle,ze potrafisz z Nim rozmawiac,tylko jeszcze o tym nie wiesz)) Odpowiedz Link
aga309 Bóg.... 17.11.05, 22:33 Rozmowę z Bogiem można porównać do tętna. Gdy tętno — rozmowa — zanika, człowiek przestaje żyć duchowo. Bez modlitwy jesteśmy martwi duchowo.Przez rozmowę łączymy się z Bogiem. Bóg stoi na szczycie drabiny ,słyszy każde wypowiedziane słowo prośby i dziękczynienia, każde westchnienie. On, Pan, znajdujący się tam, na szczycie, w niebie, daje zapewnienie każdemu człowiekowi o swojej wielkiej miłości danej człowiekowi !! Odpowiedz Link