speranzaa 16.11.05, 17:02 potrzebuje sciagnac dzwonki na telefon. zna kto moze strone skad mozna sciagnac dzwoneczki do samsunga tego skladanego, verizon? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Obadaj ta stronke 16.11.05, 19:19 speranzaa napisała: > potrzebuje sciagnac dzwonki na telefon. zna kto moze strone skad mozna > sciagnac dzwoneczki do samsunga tego skladanego, verizon? Asiu obadaj ta stronke myt610.lasyk.net/, tam po lewej stronie jak widzisz masz tez inne telefony do wyboru, znajdz swoj (badz podobny) i sciagaj do woli, masz tam nie tylko ringtones ale i gry, i tapety i inne rzeczy. Enjoy! Odpowiedz Link
speranzaa Re: Obadaj ta stronke 17.11.05, 02:10 dzieki ale to nie dziala jak nawet mam podobny telefon to mi pisza ze nie kompatybilny z moim cellem Odpowiedz Link
m4verick Re: Obadaj ta stronke 18.11.05, 21:14 no mi tez nie workuje... mam uscellulara. kupilem se na ebay kabelek do telefonika, to bede sie bawil w hackowanie jak go zepne z kompem, zobaczymy jak to bedzie dzialac. Odpowiedz Link
speranzaa Re: dzwonki na telefon 19.11.05, 18:59 wie ktos jak te dzwonki sciagnac?????? to kazdego telefonu a nie do eriksona!!!!!!!!! Odpowiedz Link
cuski Speranzoo 19.11.05, 19:07 Speranzoo, nigdy sie w takie cos nie bawilem, ale spytam brata, moze bedzie wiedzial. Odpowiedz Link
nanikapulyan Re: dzwonki na telefon 17.11.20, 05:42 wybierz dla siebie dobry dzwonek w renomowanej witrynie, którą znam: dzwonki na telefon Odpowiedz Link