cuski 24.11.05, 02:59 Ciekawe jakie promocje, przygotowaly sklepy na Thanksgiving ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: Promocje na Thanksgiving !!! 24.11.05, 20:04 jutro, tj. piatek kazdy sklep od 5rano do 11AM mam przeceny. sam ide zczekowac co to bedzie. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Promocje na Thanksgiving !!! 24.11.05, 20:11 Wow,to bedzie rozboj w bialy dzien)) Odpowiedz Link
aga309 Re: Promocje na Thanksgiving !!! 24.11.05, 23:39 Tylko , żeby od tych promocji nie poprzewracało Wam się w głowach )) Świętujcie ludziska, bo świętowanie zawsze raduje, a im więcej wolnego tym lepiej )) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Promocje na Thanksgiving !!! 27.11.05, 06:21 slyszeliscei co sie dzialo w tzw czarny piatek? ludzi ejak wariaci biegli do sklepow, wyrywali sobie z rak ciuchy i in rzeczy a co lepsze koczowali od 2 , 3 rano pod sklepami. moja kolezank apozla do circuit city, chciala zapolowac na aparat o 4 rano. ludzie tam byli z koldrami a jakis meksyk z cala familia z namiotem i latarniami lezal rozlozony na parkingu. gdy sklep otworzyli ludize biegli, lkilka osob upadlo a reszta biegl apo nich. szok. chore te przeceny, tym bardziej ze przeceniaja jakiies dziadostwo i to kilka sztuk a ludzie sadza ze zlapia. pranie mozgu przez zydostwo jak zwykle! Odpowiedz Link
cuski Asiu, jak zwykle masz racje !!! 28.11.05, 03:53 Asiu, jak zwykle masz racje !!! PS. Przez te cholerne obnizki i ruch w sklepach temu towarzyszacy, moim kumplom udalo sie skroic z Wallmartu kilka komputerow, he he he... Odpowiedz Link
cuski Re: Promocje na Thanksgiving !!! 25.11.05, 00:42 Tez bym poszedl, ale kur** pracuje ! Odpowiedz Link
mysza_81 No to..... 24.11.05, 20:36 No to swietujcie ludziska)) PS.Tylko z umiare w jedzeniu i piciu)) Odpowiedz Link
cuski Od wczoraj wieczorem jem indyka !!! 25.11.05, 00:45 Od wczoraj wieczorem jem indyka !!! PS. Chyba sie przejadlem Odpowiedz Link
aga309 Re: Od wczoraj wieczorem jem indyka !!! 25.11.05, 00:53 I pewno ten indyk "wyszedł Ci gardłem i nosem" )) Odpowiedz Link
cuski Tak sie sklada, ze... 25.11.05, 00:58 Tak sie sklada, ze lubie indyki, ale jak jeszcze ze dwa dni bym wcinal te kuraki, to z pewnoscia by mi sie przejadly, he he he... Odpowiedz Link
aga309 Re: Tak sie sklada, ze... 25.11.05, 01:00 Szczerze powiem to jeszcze nie jadłam , takiego indyka faszerowanego, jestem ciekawa jak smakuje ) Odpowiedz Link
cuski Aga 25.11.05, 01:03 Aga, mowie Ci jest zajebisty !!! Koniecznie musisz kiedys sprobowac Odpowiedz Link
cuski Re: Aga 25.11.05, 01:06 Chetnie bym Ci dal, ale sam nie wiem, jak upiec takiego faszerowanego kuraka PS. Moze na forum, jest jakas dobra kucharka Odpowiedz Link
himera24 ja juz zaczelam zakupy :) 24.11.05, 23:02 kupilam w victoria's secret pare rzeczy i jako bonus dostalam zajebista torbe i kosmetyki Odpowiedz Link
cuski Re: Promocje na Thanksgiving !!! 26.11.05, 01:07 Polowanie na atrakcyjne oferty, przepychanki w sklepach i handlowcy zacierajacy rece przy kasach - tak bylo dzisiaj w wielu szikagowskich centrach handlowych Odpowiedz Link