m4verick 26.11.05, 20:42 idziecie jutro tam? duzo zespolow, piwko, zarcie ja sie tam zjawie kolo poludnia, bo od poludnia start bodajze do 10PM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Juz wiem wszystko... 26.11.05, 20:55 Juz wiem wszystko... wszedlem na jej strone i dowiedzialem sie wszystkiego o tej imprezie. Szczegoly pod tym linkiem: www.saveherlife.net/index8.html Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Juz wiem wszystko... 27.11.05, 00:04 To bardzo piekny wyraz milosci do blizniego)) PS.Oby jak najwiecej ludzi w ten sposob reagowalo na nieszczescie innych Odpowiedz Link
cuski Filip 29.11.05, 01:07 Filip, byles wczoraj w Koperniku ??? PS. Ja mialem wczoraj tam pojechac, ale pozno wrocilismy z kosciola Odpowiedz Link
cuski Kur** mam nadzieje, ze... 29.11.05, 01:11 Kur** mam nadzieje, ze tej dziewczynie sie uda !!! PS. 1 Gadalem ze znajomym tej dziewczyny na maila i pisal mi, ze niewesolo z nia... caly czas jest pod kroplowka. PS. 2 Ta Joanna jest w wieku mojej dziewczyny Odpowiedz Link