cuski 27.11.05, 00:17 Znowu zima, ida swieta i kolejny nowy rok !!! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: Ida swieta !!! 27.11.05, 00:19 Oj,niestety koniec roku sie zbliza PS.I znowu trza zaczac wszystko od poczatku Odpowiedz Link
aga309 Re: Ida swieta !!! 30.11.05, 01:52 Świeta , uwielbiam te Święta, są takie rodzinne. Cieszę się , że będzie choinka i ten niezapomniany nastrój Wigilijny A Nowy Rok? Może będzie lepszy od poprzedniego? Nigdy nic niewiadomo, bądźmy optymistami ) Odpowiedz Link
cuski Re: Ida swieta !!! 30.11.05, 02:45 Swieta Bozego Narodzenia maja swoj niepowtarzalny urok... prezenty na gwiazdke, no i choinka )) PS. W najblizsza sobote wraz z moja dziewczyna, mamy zamiar ubrac swiateczne drzewko )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ida swieta !!! 01.12.05, 15:10 Tak szybko!!!!U mnie jest zwyczaj ubierac choinke w Wigilie jak pierwsza gwiazda sie pojawi))No ale odkad taty nie ma to nie czekamy na pierwsza gwiazdke)Ale kolacja wigilijna musi byc obawiazkowo o 18))) Odpowiedz Link
cuski Szybko ??? :))) 02.12.05, 01:44 Szybko ??? )) PS. W moim domu choinka juz stoi ubrana, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Szybko ??? :))) 02.12.05, 18:35 To wczas)) PS.Pytanko:to kiedy Wy te swienta macie,hehehehe? Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ida swieta !!! 01.12.05, 22:19 W Ameryce jezt zwyczaj ubierania choinki zaraz po thanksiving, juz jest troche domow udekorowanych lampkami i innymi cudakami. sasiad mojej cioci co roku wokol domu tworzy wies krasnoludkow, reniferow, mikolaja, , montuje saneczki nawet na drzewach, cuda rozne. i co roku wygrywa jakas kase w konkursie na najpieniej ubrany dom. prze te wczesne ubieranie nie mu tu takiej atmosfery swiat jak w Polsce. tak to dopiero jest fanie jak kilka dni przed wigilia ludzie jak szaleni biegaja po sklepach. Odpowiedz Link
cuski A u mnie przed domem... 02.12.05, 01:47 A u mnie przed domem stoi olbrzmi, podswietlany balwan (poltora raza wyzszy ode mnie) z napisem Happy Holidays )) Odpowiedz Link
cuski Bardzo duzy balwan ! 03.12.05, 03:48 Bardzo duzy balwan, przywiazany linkami do ziemii, ktory jest podswietlony i napelniony powietrzem )) Odpowiedz Link
mysza_81 Jak masz zdjecie... 04.12.05, 18:15 Jak masz zdjecie tego balwana to przeslij.Chetnie sobie poogladam,bom ciekawa jak takie cudo wyglada,hehehe Odpowiedz Link
cuski Nie mam zdjecia, ale... 05.12.05, 04:03 Nie mam zdjecia, ale jak pstrykne, to Ci podesle Odpowiedz Link
mysza_81 Speranzaa 02.12.05, 18:37 Masz racje,ale od jakiegos czasu obserwuje sie w Polsce tendencje do wczesniejszego ubierania,chocby wystaw sklepowych PS.Chyba w Polsce chca dorownac Ameryce,hehehe Odpowiedz Link
cuski Re: Ida swieta !!! 03.12.05, 18:38 PAMIETAJCIE: - CZAS SWIAT TO OKRES WIARY, NADZIEI, POJEDNANIA I WYBACZANIA !!! Odpowiedz Link