mysza_81 11.12.05, 21:17 Macie rodzenststwo??Moze jestescie jedynakami???A moze ktos by chial miec brata,albo siostre??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: Rodzenstwo 11.12.05, 21:18 Mam dwie siostry i jednego brataOd dziecka chcialam miec straszego brataA tak jestem najstarsza)) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Rodzenstwo 11.12.05, 21:26 Szkoda,ze moj brat jest mlodszy i ma pstro w glowie,bo jakby byl madrzejszy,to moze bym niechciala miec starszego brata Odpowiedz Link
cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 11.12.05, 21:28 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Rodzenstwo 11.12.05, 21:21 Jesli chodzi o mnie, to mam dwoch mlodszych braci i jedna siostre, tez mlodsza Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 11.12.05, 21:24 Tomek,a niechciales miec starszej siostry???Wiem,ze z tym pytaniem to nie do Ciebie,hehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Raczej nieee... 11.12.05, 21:27 To co az tak zle???Siostry sa fajne,ale ja mam za duzo,hehehe PS.Moze Ci odszpedam jedna,hehehehe Odpowiedz Link
cuski Moze i siostry sa fajne, ale... 11.12.05, 21:29 Moze i siostry sa fajne, ale wiecej z nimi klopotu )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Moze i siostry sa fajne, ale... 11.12.05, 21:32 No moze,ale bracia tez sa fajni i z nimi tez jest duzo klopotu,przynajmniej z moim:/Ile ja bym dala,by On byl innyAle ja w to wierze,ze pomalu wroci do dawnego stanu Odpowiedz Link
cuski Jeden z moich braci... 11.12.05, 21:33 Jeden z moich braci, tez lubi pchac sie w klopoty Odpowiedz Link
mysza_81 A moj to... 11.12.05, 21:36 A moj,to zaczal nie chodzic do szkoly,a potem zle towarzystwo i tak poszedl sznureczek:/Zal mi tylko mojej mamy i az przykro jak slepo w niego wierzyla,ze sie zmieni.Ja sobie postanowilam,ze jednak bede wierzyc razem z Nia i ze bedzie lepiej i jest lepiej i oby jak najdluzej Odpowiedz Link
aga309 A wiecie co.. 11.12.05, 23:00 Ja tak się składa, że jestem najmłodsza, mam siostrzyczkę starszą od siebie o trzy lata. Znamy się jak łyse konie i zawsze trzymamy sztamę, pomagając sobie wzajemnie.Nieraz ratowałyśmy sobie tyłki przed innymi, a szczególnie przed rodzicami ) Ps. Ciszę się , że ją mam Chociaż niezły ma charakterek ) Różnimy się jak dzień i noc. Ona -chodząca powaga, a ja- wesołek ) Odpowiedz Link