mysza_81 13.12.05, 23:28 Wszystkim zycze spokojnej nocy i udanego dzionka) PS.A ja od samego rana jak zwykle bede tlukla sie rozsypujacymi sie autobusami i ta dwugodzinna przeszlo droga do Bielska:/Bye,bye)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga309 Re: Mysza 14.12.05, 02:14 Szkoda, szkoda, że nie zostawiłaś mi wiadomości na poczcie, że jednak będziesz w Bielsku Odpowiedz Link
mysza_81 Aga 14.12.05, 22:20 Aga,nie mialam jakos okazji nawet poczty przegladnac:/Poprostu jestem myslami gdzie indziej.Zastanawiam sie.....nad propozycja Wasza,a z drugiej strony siedze jak na szpilkach,bo mam znow nawal obowiazkow i te cholerne badania i to moje piepszone zdrowie i wogole to za duzo jak na moje mlode zycie PS.A wlasnie,dobrze,ze mi przypomnialas pasowaloby na poczte zajrzec)))Aga mam nadzieje,ze sie nie gniewasz????? Odpowiedz Link
mysza_81 Nie no teraz juz calkiem powaznie.... 15.12.05, 15:30 Nie no teraz juz calkiem powaznie,podjelam decyzje,mysle,ze sluszna)) Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 14.12.05, 22:14 Tomek,z Aga sie nie umawialam,bo jakos zeszlo.Ja sama do konca nie wiedzialam czy pojade.A wogole,to po zwiedzaniu,tosmy nie mieli czasu i tylko prosto do autobusu PS.Ale w innym czasie nie ma problemu))Bedzie mi milo poznac Age) Odpowiedz Link
mysza_81 Wy sobie.......... 14.12.05, 23:50 Wy sobie tu poklikajcie,a ja ide spac.Naraziontek))) PS.Pozdrowienia dla Wszystkich Odpowiedz Link