iwoncia6 26.12.05, 23:09 czy jest coś, o czym powinnam wiedziec????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Juz wszystko w porzadku... 26.12.05, 23:17 Juz wszystko w porzadku... wyjasnilem tylko kilka rzeczy Bogusi... PS. 1 Ty i Aga wiedzieliscie troche wiecej o mnie i o moich internetowych problemach... teraz wie i Mysza PS. 2 A to wszystko przez ludzi, ktorym nie podoba sie nasze forum !!! Odpowiedz Link
iwoncia6 Re: Juz wszystko w porzadku... 26.12.05, 23:20 i Mysza uwierzyła w to wszystko, czy miała problem z wypośrodkowaniem tych wszystkich sensacji??? a dlaczego pisząc do ciebie, uzywała słowa Pan??????? Odpowiedz Link
cuski Zwykle uzywamy slowa "Pan" w stosunku do... 26.12.05, 23:26 Zwykle uzywamy slowa "Pan" w stosunku do kogos, wowczas gdy dochodzi do oziebienia stosunkow miedzyludzkich. PS. Dla mnie to nie dziwota, ze ktos stara sie caly czas wbijac klina miedzy nas, ale Mysza jest stosunkowo krotko na forum i nie wiedziala o pewych sprawach. Odpowiedz Link
iwoncia6 dziwie sie tylko, że .... 26.12.05, 23:30 miałeś do niej zaufanie lub masz, a ona została niemile zaskoczona pewnymi rewelacjami, rozumiem, że ktos jej przysłał e-maila, jak onegdaj mi, czy tradycji, a własnie co sie stało z tradycją??????????? Odpowiedz Link
cuski Nie mam pojecia co sie dzieje z Tradycja ! 26.12.05, 23:36 Nie mam pojecia co sie dzieje z Tradycja. Ostatni raz gadalem z nia na czacie, gdy gralo nasze radyjko. PS. A co do Bogusi, to wszystko juz jest wyjasnione... nie ma o czym gadac... bardzo dlugo rozmawialismy dzis na czacie, nawet pomogla mi cos przygotowywac Odpowiedz Link
iwoncia6 to dobrze,że wszystko dobrze sie skończyło :)))) 26.12.05, 23:40 rozumiem, że jesteś w trakcie robienia niespodzianki Odpowiedz Link
cuski Iwonka 26.12.05, 23:45 Iwonka, chce po prostu nasze forum jeszcze bardziej ozywic... chce, zeby bylo ponad jakimikolwiek podzialami... reszta w swoim czasie )) Odpowiedz Link
mysza_81 Czuje sie okropnie 27.12.05, 21:42 Teraz wiem jak czul lub czuje sie Andrzej i nikomu nie zycze tak sie czuc PS.Czuje sie okropnie i...przygryzlam sie w jezyk,by nie powiedziec czegos,czego potem bede zalowac. Odpowiedz Link
cuski Bogusia 28.12.05, 01:48 Bogusia, nie ma o czym mowic... ja juz zapomnialem o wszystkim ! Odpowiedz Link