Dodaj do ulubionych

Glupota powinna bolec !!!

30.12.05, 01:43
Widzialem roznych lysych palantow, ale jeden szikagowski Kojak
bije ich wszystkich na wlosy smile

Zagladnijcie sobie w ten watek:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35986&w=34131992
Tuz po tym jak Andrzej usunal swoj nick Homerowy_beret, Kojak zalozyl sobie
nowy nick - Homerowy_beret1 (nie wiem, ktory to juz z kolei), a wraz z nim
nowe forum (chyba czwarte z kolei) i wyslal mi zaproszenie to tego forum,
na mojego maila gazetowego !!!

Widocznie zajebiscie mu przeszkadzamy i cholernie chce Nas sklocic,
a najbardziej mnie i Andrzeja !!!

PS. Glupota powinna bolec !!!
Obserwuj wątek
    • bolek2006 Ale numer!!!! 30.12.05, 07:42
      Wlasnie mialem sobie zrobic dzien bez komputera, ale jednak zajrzalem w pare
      miejsc. No i to odkrycie przechodzi wszelkie pojecie.
      Przez chyba 3 miesiace nick "homerowy_beret" bedzie niedostepny. Ale potem?
      Pewnie moze go przechwycic kazdy.
      Oznajmiam wiec wszystkim zainteresowanym, ze jako "homerowy_beret" nie mam
      nic wspolnego z "homerowy_beret1" -em..

Ale zeby az zalozyc forum...to dopiero ich musi bolec....Musi ich bolec nasza
      wspolpraca i wspieranie mnie przez Tomka.
      • mysza_81 Bolek2006 napisal 30.12.05, 08:13
        Bolek2006 napisal:
        "Ale zeby az zalozyc forum...to dopiero ich musi bolec....Musi ich bolec nasza
        wspolpraca i wspieranie mnie przez Tomka."

Bolek,a niech ich boli!Moze im wyjdzie na zdrowiesmile
      • cuski Wiecie co ich boli najbardziej ??? 30.12.05, 13:12
        Wiecie co ich boli najbardziej ???
        Ano to, ze trzymamy sie razem... dlatego szukaja kazdego mozliwego klina,
        aby go wbic w Nas !!!

NIEDOCZEKANIE !!!
        • mysza_81 Cuski napisal 30.12.05, 13:18
          Cuski napisał:
          "NIEDOCZEKANIE !!!"

Amen!!!
    • mysza_81 Wiecie co.... 30.12.05, 08:11
      Wiecie co,zagladnelam w ten watek i normalnie od smiechu nie moge sie
      powstrzymacsmile)))Przepraszam,ale to smieszne,i troche idiotyczne,by zakladac
      kolejne forum przez pana wiadomo kto,az mnie dziwi,ze mozna byc
      tak "pom....".Ciekawi mnie jedno ile ten pan ma latek???Bo tak na moje oko,to
      zachowuje sie jak wyrosniete dziecko,a moze to syndrom starzenia sie...???
      • cuski Mysza napisała: 30.12.05, 13:14
        Mysza napisała:
        - Ciekawi mnie jedno ile ten pan ma latek ??? Bo tak na moje oko, to
        zachowuje sie jak wyrosniete dziecko, a moze to syndrom starzenia sie ???

Mysle, ze to drugie smile))
        • mysza_81 Re: Mysza napisała: 30.12.05, 13:17
          Tak tez myslalamsmileAle to chyba na odwrot powinno byc.No coz niektorzy sa
          inni,hehe
          • cuski Inny nie znaczy gorszy, pod warunkiem, ze... 31.12.05, 01:32
            Inny nie znaczy gorszy, pod warunkiem, ze nie szkodzi innym !!!
            • mysza_81 Masz racje,oczywiscie inny nie znaczy gorszy.... 31.12.05, 15:52
              ...i tego na mysli nie mialam.

PS.Ja staram sie byc tolerancyjna w stosunku do wszystkich,choc czasem z
              glupota ludzka nie potrafie walczyc.To tak jak rzucanie grochem o scianeuncertain
        • bolek2006 Re: Mysza napisała: 31.12.05, 01:40
          To, sie w pale (lysej?) uleglo...ale rownie dobrze moglo w malej glupiutkej
          glowce e..(lepiej nie konczyc).
          Tego sie po nich nie spodziewalem. Tak nisko ich nie ocenialem. Przeciez
          wiadomo, ze nie zechce sie im tego kontynuowac.

• cuski Bolek 31.12.05, 01:53
            Bolek, ja wcale nie bylbym tego taki pewny... teraz beda mieli platforme
            do walenia w Nas ino furczy !!!

PS. Po co na swoim forum roztrzasac takie sprawy... lepiej utworzyc se nowe
            i anonimowo pluc na Nas !!!
            • bolek2006 Re: Bolek 31.12.05, 02:18
              A kto to bedzie czytal? Chyba jacys zboczency. Robmy swoje. Jak trzeba bedzie
              to mam niezla kontre. Pozyjemy zobaczymy i dowalimy jak bedzie trzeba.
              Czego mozna sie spodziewac po ludziach tak niskiego lotu?
              • cuski Staram sie nie przejmowac tym co wypisuja, ale... 31.12.05, 02:25
                Staram sie nie przejmowac tym co wypisuja, ale wiesz kazdy post idzie w eter
                i mozna ludziom zrobic niezla kolomyje !!!
                • bolek2006 Re: Staram sie nie przejmowac tym co wypisuja, al 31.12.05, 04:55
                  Ale kto tam zajrzy? Nawet ja tam nie zajrze predko,bo i po co? Chyba tylko po
                  to aby upewnic sie, ze im sie znudzilo. Jezeli nie znudzi sie to tym gorzej
                  swiadczy o ich kondycji.
                  • cuski Bolek2006 napisał: 31.12.05, 09:16
                    Bolek2006 napisał:
                    - Jezeli nie znudzi sie to tym gorzej swiadczy o ich kondycji.

PSYCHICZNEJ !!! smile))
              • mysza_81 Bolek napisal 31.12.05, 15:55
                Bolek napisal:
                "Robmy swoje"

Masz racje!!!Najlepiej przestac sie przejmowac,bo nie warto i robic swoje nie
                szkodzac innymsmile
                • cuski Wlasnie, robic swoje !!! 31.12.05, 17:46
                  Wlasnie, robic swoje i nie szkodzic innym !!!

PS. I tak kto pod nami bedzie dolki kopal, w koncu i tak sam w nie wpadnie smile))
                  • mysza_81 Admin napisal 31.12.05, 20:35
                    Admin napisal:
                    "PS. I tak kto pod nami bedzie dolki kopal, w koncu i tak sam w nie
                    wpadnie smile))"

Dokladnie!!!A im wiekszy dol,tym wiekszy i bolesniejszy upadeksmile
                    • cuski Upadek napewno bedzie bolesny ! 31.12.05, 21:08
                      Upadek napewno bedzie bolesny, bo i konskie doly smile))
                      • mysza_81 Tomek 31.12.05, 21:21
                        Tomek,a co mnie obchodzi upadeksmileA nich ich boli i motyka na drogesmile
                        • cuski He he he... 31.12.05, 21:24
                          He he he...

Motyka mowisz ?! Hmmm... mialem kiedys kumpla o takim nazwisku...
                          wlasnie mi o nim przypomnialas smile
                          • mysza_81 To chyba dobrze,ze... 31.12.05, 21:28
                            To chyba dobrze,ze Ci przypomnialam???A juz nie masz,jesli mozna wiedziec???

PS.Motyka na droge,albo krzyz jak to populanie mowiasmile
                            • cuski Mam, mam... 31.12.05, 21:31
                              Mam, mam... ale lepszy kontakt mam z jego zona (moja dobra kumpela)...
                              niedawno urodzilo im sie dziecko smile))
                              • mysza_81 Re: Mam, mam... 31.12.05, 21:35
                                No to sa szczesliwismile
                                • cuski Re: Mam, mam... 31.12.05, 21:39
                                  Chyba tak... jeszcze im nie gratulowalem smile))
                                  • mysza_81 Re: Mam, mam... 31.12.05, 21:40
                                    No to na co czekasz???
                                    Gratuluj,bo wartosmile
                                    • cuski Tak zrobie :))) 31.12.05, 21:43
                                      Tak zrobie smile))

PS. 1 Wlasnie popijam wino, ale mi nie smakuje, bo jest za slodkie smile

PS. 2 Wznosze toast za osoby tutaj piszace !!!
                                      • mysza_81 Re: Tak zrobie :))) 31.12.05, 21:48
                                        No to sie nie dziwie,dlaczego nie smakujesmile))Wino dobre musi miec swoj
                                        smak,taki charakterystyczny i przede wszystkim nie za slodkie,wtedy to smakuje
                                        jak winosmile
                                        • cuski Na dodatek... 31.12.05, 21:49
                                          Na dodatek czuje w tym winie jakies ziola smile
                                          • mysza_81 Czy TY aby.... 31.12.05, 21:53
                                            Czy TY aby napewno pijesz wino???

PS.Moze to podroba wina,hehe
                                            • cuski Wino, wino... 31.12.05, 21:55
                                              Wino, wino, ale nie takie, jakie pijam zwykle smile
                                              • mysza_81 Re: Wino, wino... 01.01.06, 16:25
                                                smile))

PS.A moze piolunku chcesz sie napic???Zajebiscie pomaga na dolegliwosci
                                                zoladkowe,szczegolnie po hucznych imprezachsmile
                                                • cuski Gigantyczny kac !!! 01.01.06, 22:48
                                                  Wlasnie pisze od dziewczyny i musz Wam powiedziec, ze mam gigantycznego kaca,
                                                  ktorego lecze na przemian zimnym browarem i cieplym rosolkiem smile))
                                                  • mysza_81 Re: Gigantyczny kac !!! 01.01.06, 22:52
                                                    Cierp cialo jak chcialosmile

PS.No coz,piolunku niech Ci nagotuja i po sprawiesmile
                                                  • cuski Piolunek 01.01.06, 23:03
                                                    Bogusia, a wiesz, ze nigdy nie probowalm tego medykamentu smile
                                                  • mysza_81 Re: Piolunek 01.01.06, 23:05
                                                    Sprobuj,tylko potem nie zaluj,hehe
                                                  • cuski :))) 01.01.06, 23:14
                                                    smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka