mysza_81 Re: forum dziala jak szwajcarski zegarek 01.01.06, 22:12 Magda,co to znaczy,ze dziala jak szwajcarski zegarek??? PS.Tzn.ze jest zle prowadzone???Kurcze to moja glownie wina,tyle bezsensownych watkow zalozylam,ale musialam dojsc dlaczego nie moglismy opisywac na puste posty Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: forum dziala jak szwajcarski zegarek 01.01.06, 22:44 szwajcarskie zegarki są synonimem perfekcyjnej roboty Odpowiedz Link
mysza_81 Re: forum dziala jak szwajcarski zegarek 01.01.06, 22:47 Wiem,ale takie szwajcarskie zegarki to sa drogie,dlatego takie prwfekcyjne Odpowiedz Link
cuski Madziu 01.01.06, 22:53 I znowu nie moge bezposrednio odpowiadac na zalozone przez Ciebie watki, wiec chyba ten szwajcarski zegarek troche szwankuje )) Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 01.01.06, 22:55 Przeciez ja odpowiedzialam PS.Wyjasnili mi,ze to awaria byla.Czyzby znow na powrot wszystko wrocilo?? Odpowiedz Link
cuski Bogusia 01.01.06, 22:59 Bogusia, nie wiem, ale cos znowu jest nie tak, bo nie moge ciagle odpowiedziec na pierwszy post Magdy. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bogusia 01.01.06, 23:05 Moze nie naprawili.Albo naprawili i znow sie zepsulo. PS.Jak tak dalej pojdzie,to strace reszti cierpliwosci Odpowiedz Link
cuski Spokojnie, spokojnie... 01.01.06, 23:11 Spokojnie, spokojnie... mysle, ze w koncu wszystko wroci do normy Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Spokojnie, spokojnie... 02.01.06, 11:41 Oby PS.Szkoda,ze tylko skaplismy sie po wpisie Magdy Odpowiedz Link
cuski Bogusia 01.01.06, 22:55 Bogusia, wiesz juz moze dlaczego nie mozemy odpisywac na posty-watki Magdy ??? Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 01.01.06, 23:02 Tomek,nie tylko na Magdy watki,ale i Mateusza pusty post tez:/Sprawdzilam sama i zalozylam pusty watek i tez nie moglam na niego odpowiedziec,a pozniej bylo wszystko okeyNapisalam tam,gdzie mowiles i mi odpisali,ze to awaria-sila wyzsza,czy jakos tak sie wyrazili:/Wiec teraz nie weim co jest grane. PS.Przeczytaj watek bodajze "Cholera Tomek",tam gdzie pisales,ze zapytasz administracje.Wszytko tam wyjasnilam,a ja narazie ide,bo jutro raniusko trza wstacPozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Bogusia 01.01.06, 23:08 Bogusia, musze Ci powiedzec, ze wykonalas swoje zadanie na 5 z plusem PS. Odwalilas kawal dobrej roboty Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 01.01.06, 23:11 Tomek,i co nadal nie mozesz wpisac sie do watku Magdy?? PS.Przy okazji Ci wszystko wyjasnie,co i jak,okey?? Odpowiedz Link
cuski Taaak !!! 01.01.06, 23:13 Taaak !!! Jesli chodzi o mnie, to nadal nie moge odpowiadac na jej watki-posty. Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: Taaak !!! 01.01.06, 23:50 przypadkiem wykryłem, jak obejśc taką niemożność odpowiadania na posty. Należy wtedy otworzyć wątek i od razu kliknąć w ,,odpowiedz". Post taki ukaże sie jako ostatni w wątku Odpowiedz Link
cuski Mateusz 02.01.06, 02:51 Mateusz, w moim przypadku nawet sposob podany przez Ciebie nie skutkuje. Odpowiedz Link
mysza_81 Mateuszwierzbicki napisal 02.01.06, 09:05 Mateuszwierzbicki napisal: "przypadkiem wykryłem, jak obejśc taką niemożność odpowiadania na posty. Należy wtedy otworzyć wątek i od razu kliknąć w ,,odpowiedz". Post taki ukaże sie jako ostatni w wątku" Wlasnie mialam Cie spytac o czy u Was wszystko dziala??Bo zauwarzylam,ze na Twoim Forum przewaznie piszecie puste posty Odpowiedz Link
mysza_81 Metusz 02.01.06, 11:46 Mateusz,ta opcja nie dziala PS.Raz sie da wpisac do tychwatkow,a raz nie Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski napisal 02.01.06, 11:44 Cuski napisal: "Bogusia, musze Ci powiedzec, ze wykonalas swoje zadanie na 5 z plusem PS. Odwalilas kawal dobrej roboty " Wkoncu to tez byl moj obowiazek PS.Bez tych slodkosci,bo sie zarumienilam,hehehe Odpowiedz Link