17.01.06, 22:02
tomek piosenka teraz placz nie spiewa werba ale piasek ale moze byc
Obserwuj wątek
    • cuski Madziu 17.01.06, 22:56
      Madziu, wiele piosenek sciagam z intenetu i wlasnie w tych sciagnietych
      mp-trojkach jest masa takich bledow... niestety nie mam czasu
      na ich poprawianie smile
      • magdeczka27 Re: Madziu 17.01.06, 23:03
        cuski napisał:

> Madziu, wiele piosenek sciagam z intenetu i wlasnie w tych sciagnietych
        > mp-trojkach jest masa takich bledow... niestety nie mam czasu
        > na ich poprawianie smile
        sorki nie chcialam wiecej nie nap tak wlasnie gadam z meggi na gg i lapie dola
        zycie jest okrutne i tyle wy jestescie tam i nie wiecie co jest tutaj macie
        kochane os przy sobie aja jestem sama jak palec sorki ide plakac do poduszki
        • cuski Madziu 17.01.06, 23:05
          Glowa do gory !
          • magdeczka27 Re: Madziu 17.01.06, 23:22
            cuski napisał:

> Glowa do gory !
            latwo sie mowi,ale ja nie daje rady chce mi sie plakac i tyle czy ja bede kiedys
            szczesliwa pewnie nie
            • cuski Mysl pozytywnie ! 17.01.06, 23:27
              Mysl pozytywnie !

PS. Jesli caly czas bedzie sie zadreczac, to napewno szczescia nie zobaczysz.
              • magdeczka27 Re: Mysl pozytywnie ! 17.01.06, 23:41
                cuski napisał:

> Mysl pozytywnie !
                >
                > PS. Jesli caly czas bedzie sie zadreczac, to napewno szczescia nie zobaczysz.
                nie dziekuje mam nadzieje,ze sie uda wierze w to jeszcze troszke
                • cuski Madziu 18.01.06, 07:48
                  Madziu, wiara czyni cuda !
                  • magdeczka27 Re: Madziu 18.01.06, 13:00
                    cuski napisał:

> Madziu, wiara czyni cuda !
                    tomeczku trzeba jeszcze miec ja a ja jej nie mam zapomniala o mnie kurcze ja nie
                    chce duzo chce byc troszke szczesliwa i kochana,ale widocznie faceci maja mnie
                    gdzies wiem jedno,ze nie ma juz normalnych czulych kochanych fac a jak sa to
                    zajeci albo daleko moze masz jakiegos fajnego kolege nie smiej sie tylko jak
                    rozmawiam z wami na forum czy slucham radio to zazdroszcze kazdy z was ma kogos
                    a ja nie dlatego tak mi smutno to nie fait dlatego musze wyjechac stany sa
                    daleko i nierealne chyba,ze poznam amer i wyjde za niego zartuje wiec zpstaje mi
                    europa a bedac tam jakis czas latwiej bedzie pojechac dalej sorki za te smety
                    wiem,ze macie swoje gorsze problmey pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka