magdeczka27 17.01.06, 22:02 tomek piosenka teraz placz nie spiewa werba ale piasek ale moze byc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Madziu 17.01.06, 22:56 Madziu, wiele piosenek sciagam z intenetu i wlasnie w tych sciagnietych mp-trojkach jest masa takich bledow... niestety nie mam czasu na ich poprawianie Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madziu 17.01.06, 23:03 cuski napisał: > Madziu, wiele piosenek sciagam z intenetu i wlasnie w tych sciagnietych > mp-trojkach jest masa takich bledow... niestety nie mam czasu > na ich poprawianie sorki nie chcialam wiecej nie nap tak wlasnie gadam z meggi na gg i lapie dola zycie jest okrutne i tyle wy jestescie tam i nie wiecie co jest tutaj macie kochane os przy sobie aja jestem sama jak palec sorki ide plakac do poduszki Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madziu 17.01.06, 23:22 cuski napisał: > Glowa do gory ! latwo sie mowi,ale ja nie daje rady chce mi sie plakac i tyle czy ja bede kiedys szczesliwa pewnie nie Odpowiedz Link
cuski Mysl pozytywnie ! 17.01.06, 23:27 Mysl pozytywnie ! PS. Jesli caly czas bedzie sie zadreczac, to napewno szczescia nie zobaczysz. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Mysl pozytywnie ! 17.01.06, 23:41 cuski napisał: > Mysl pozytywnie ! > > PS. Jesli caly czas bedzie sie zadreczac, to napewno szczescia nie zobaczysz. nie dziekuje mam nadzieje,ze sie uda wierze w to jeszcze troszke Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madziu 18.01.06, 13:00 cuski napisał: > Madziu, wiara czyni cuda ! tomeczku trzeba jeszcze miec ja a ja jej nie mam zapomniala o mnie kurcze ja nie chce duzo chce byc troszke szczesliwa i kochana,ale widocznie faceci maja mnie gdzies wiem jedno,ze nie ma juz normalnych czulych kochanych fac a jak sa to zajeci albo daleko moze masz jakiegos fajnego kolege nie smiej sie tylko jak rozmawiam z wami na forum czy slucham radio to zazdroszcze kazdy z was ma kogos a ja nie dlatego tak mi smutno to nie fait dlatego musze wyjechac stany sa daleko i nierealne chyba,ze poznam amer i wyjde za niego zartuje wiec zpstaje mi europa a bedac tam jakis czas latwiej bedzie pojechac dalej sorki za te smety wiem,ze macie swoje gorsze problmey pozdrawiam Odpowiedz Link