Dodaj do ulubionych

Komu zalezy na usunieciu premiera ???

24.01.06, 05:25
Zaden dotychczasowy rzad nie cieszyl sie tak negatywna popularnoscia
medialna, jak rzad Kazimierza Marcinkiewicza.

Komu zalezy na usunieciu premiera ???
Obserwuj wątek
    • pussycat_doll Re: Komu zalezy na usunieciu premiera ??? 24.01.06, 17:37
      Ten caly rzad to jeden wielki cyrk na kolkach. Ja bym chciala, zeby Kaczory
      odeszly! Bo Polska stanie sie Kaczogrodem a wlasciwie juz sie stala. Uwazam, ze
      PiS oszukal wyborcow i chodzilo im tylko o rzadzenie, szkoda tylko, ze bez
      planow, a teraz ratuja sie jak moga (dlatego min Zyte wzieli). Szkoda slow.....
      • pussycat_doll Re: Komu zalezy na usunieciu premiera ??? 24.01.06, 17:37
        A Marcinkiewicz robi dobra mine do zlej gry...
        • cuski Komu zalezy na usunieciu premiera ??? 24.01.06, 18:30
          Pussycat_doll, kazdej partii politycznej chodzi o rzadzenie
          (nie tylko PiS-owi)... jezeli ktos twierdzi inaczej, to po prostu klamie.
      • cuski Komu zalezy na usunieciu premiera ??? 24.01.06, 18:26
        Ja mam akurat inne zdanie na temat obecnego rzadu, ale napewno
        nie mam zamieru wchodzic w szczegolowe dysputy polityczne... niech kazdy z nas
        po prostu wymieni sie opniniami w tym temacie, bez obrzucania sie blotkiem
        nawzajem smile

PS. Pussycat_doll, dzieki za mp-trojeczki, ktore mi przyslalas... akurat
        poszukiwalem tych kawalkow smile
        • pussycat_doll Re: Komu zalezy na usunieciu premiera ??? 24.01.06, 18:37
          Prosze smile Jak mozesz to przeslij dalej,bo jeszcze ktos tego szukal ale poczta mi
          siadla...a co do polityki, to jescze nie tak dawno bardziej popieralam PiS, ale
          teraz wole PO. zawiodlam sie na tej pierwszej partii. Masz racje kazdej zalezy
          tylko na jednym, ale to co sie dzieje i dzialo w naszym Sejmie to juz lekkka
          przesada. Nieraz jak wlacze przypadkiem obrady to nie wiem czy smiac sie czy
          plakac...
          • cuski Komu zalezy na usunieciu premiera ??? 24.01.06, 18:52
            Pussycat_doll mimo ze popieramy inne ugrupowania, to i tak Cie lubie... mysle,
            ze polityka nas nie porozni, a teraz odpal winampa i sluchaj nas smile

PS. Moze dostaniesz od kogos jakies pozdrowienia smile
            • m4verick Re: Komu zalezy na usunieciu premiera ??? 24.01.06, 21:18
              a ja dzisiaj sie zapisalem na liste ktorzy sie spotkaja z Lechem, 10go.
              jeszcze nie wiem o co sie go zapytam, ale zdjecie do cv juz bede mial smile hehe
              • cuski M4v ! 24.01.06, 22:56
                M4v, a mozesz i mnie zapisac ???

PS. Chetnie poszedlbym na spotkanie z Kaczynskim smile
    • cuski Re: Komu zalezy na usunieciu premiera ??? 08.02.06, 20:05
      Moim zdaniem przeciwko nowej wladzy najbardziej organizuje sie Platforma
      Obywatelska (kontynuatorka Unii Wolnosci), ktora jest grabarzem wolnej Polski,
      i ktora nie moze sie pogodzic z kleska wyborcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka