cuski 01.02.06, 19:16 Zmienilem szate graficzna bloga... mam nadzieje, ze sie Wam spodoba )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiaa3 Re: Blog 01.02.06, 20:39 Co to za obraz-czyjego pędzla? Według mnie trochę za jasne kolory- słabo widać napisy i fotki. Odpowiedz Link
cuski Re: Blog 01.02.06, 20:45 Niestety nie wiem co to za prawdziwek namalowal ten obraz, ale mi sie podoba PS. A co do kolorow, to musialem wybrac bardziej pastelowe, poniewaz nie byloby widac przeplywajacych linkow Odpowiedz Link
cuski Blog 01.02.06, 22:36 Zeby nikt wiecej nie pytal sie mnie o autora obrazu, ktory robil za tlo bloga CHICAGO, postanowilem umiescic nowe, proste tlo )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Blog 15.03.06, 19:08 Blog nam rosnie w sile,bo i osilek czuwa,no i piekne Anielskie twarze Odpowiedz Link
cuski Mam nadzieje, ze... 16.03.06, 02:32 Mam nadzieje, ze i radiowa galeria tez sie nam niebawem powiekszy Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Mysza 17.03.06, 09:54 Przecie ja tu nie najwazniejsza. A co do Twojego pytania,to jestem na najlepszej drodze by tam zawitac:~) No chyba,ze cos sie wydarzy,co zmieni moje przekonanie,ze to dobry pomysl. Odpowiedz Link
cuski Re: Mysza 18.03.06, 01:47 No to kiedy zawisniesz w naszej dzikiej galerii ??? )) Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek 18.03.06, 13:46 Tomek,chcesz mnie tam powiesic??No ladnie,tak bez ogrudek przygotowujesz zamach??? Nie spodziewalam sie tego))W taki razie musze to przemyslec,hehehe PS.Zebym ja Ci to wiedziala,to bym Ci powiedzialaMusi Ci wystarczyc odpowiedz niedlugo Odpowiedz Link
mysza_81 Nie ciesz sie:))) 20.03.06, 19:15 Zamach na moja osobe i z czego tu sie cieszyc??<zart))> Na wszystko przyjdzie pora....odpowiednia pora Odpowiedz Link
aga309 Galeria.. 20.03.06, 04:52 Też się nad tym zastanawiam, czy zawisnąć tam , czy nie ) Odpowiedz Link
mysza_81 Aga,nie zastanawiaj sie! 20.03.06, 19:17 Lepiej tam dolaczyc niz zawisnac Nad tym mozesz sie zastanowic)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wszystko o mnie,hihi 28.04.06, 18:16 Wnet bedzie mozna ksiazke napisac Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Blog 28.04.06, 18:15 A co do szaty graficznej na blogu,to mysle,ze teraz jest o wiele ladniejsze tloTak jak w Niebie Odpowiedz Link
cuski Jak macie jakies propozycje do bloga, to... 29.04.06, 02:39 Jak macie jakies propozycje do bloga, to walcie do mnie, jak w dym... albo jak chcecie, to sprobuje was dodac do listy uzytkownikow, abyscie mogli samodzielnie tworzyc ten szikagowski twor Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mam pytanie??? 02.05.06, 12:28 Czy mozna tam jakies komentarze dodawac z naszej strony??? Odpowiedz Link
cuski Jasne, ze mozna... 02.05.06, 13:40 Jasne, ze mozna komentowac tego bloga, ale jak narazie ta funkcja jest zablokowana przeze mnie, bo i tam znane Ci trolle wsadzily swoje lapy. Odnosnie tych homerowo-marxxowych trolli, to przypomnial mi sie film "Critters", w ktorym te stworzenia rozmnazaly sie z predkoscia swiatla, po wczesniejszym polaniu je woda Pamietacie ten film ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Rozumiem:) 02.05.06, 13:45 Nieszczesne trolleAle chyba nie dla wszystkich zablokowane,bo gdzies tam komentarz Himery widzialam,albo mi sie przysnilo A co do filmu,to cos mi sie kojarzy...niczym jak grzyby po deszczu)))) PS.Wkoncu sie usmiechnales,nom i tak ma byc zawsze.Masz przyklad dawac,a mna sie nie przejmowac,bo ja moge byc smutna,hihihi.Obiecuje,przynajmniej sie postaram,ze na Forum nie bede smecic,hahahaha Odpowiedz Link