sylwiaa3 Re: Sylwia 02.02.06, 21:28 : cuski napisał: > Sylwia, chyba za szybko wcisnelas sobie enterek Owszem )) Kot mi łazi po klawiszach,to przez niego. Zaraza jedna))) Odpowiedz Link
cuski Wczoraj wieczorem... 02.02.06, 21:38 Wczoraj wieczorem Polishbellydancer miala podobna sytuacje... gdy tylko wlaczyla nasze radyjko, to kot wskoczyl jej na klawiature i zaczal sluchac radia z zapartym tchem, he he he... PS. Podobno mu sie podobalo to lecialo w radio )) Odpowiedz Link
sylwiaa3 Re: Kasia Sobczyk 02.02.06, 21:26 Widział ją ktoś? Ona po Jackowie się kręci, bo tam mieszka. Jak ją widziałam ostatnio - to nie mogłam się nadziwić. Taka zmieniona,postarzała się bardzo,nieciekawie wygląda. Kapelusz na głowie i te dołki w policzkach. Miała do Polski wracać,ale nie chce. Chyba boi się ,że może nie wrócić z powrotem. Odpowiedz Link
cuski Sylwia 02.02.06, 21:42 Jackowo to nie moje rewiry, wiec nie mialem przyjemnosci jej tam zobaczyc. Co innego, jakby mieszkala na moim "goralowie", he he he... Odpowiedz Link
sylwiaa3 Re: No tak.. 02.02.06, 22:04 Ona tylko błądzi tylko po Jackowie. Czasem do pobliskiej knajpy wpadnie. Odpowiedz Link
m4verick Re: No tak.. 15.02.06, 05:36 dalej mi nikt nie odpowiedzal kto to... ta kaska. Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia Sobczyk 15.02.06, 07:56 Kasia Sobczyk jest piosenkarka www.polandbymail.com/get_item_pm1822_kasia-sobczyk-plat-col.htm Odpowiedz Link
cuski Re: Kasia Sobczyk 16.02.06, 03:08 Starsze pokolenie napewno zna repertuar Kasi Sobczyk Odpowiedz Link