tadeuszx 21.04.06, 21:47 ...forum jest tak mało ludzi? Naliczyłem 18-cie osób tylko. Aaaa... i wiem już, że to forum zamknięte!- i że zajmujemy pod względem ilości postów 5-te miejsce na Polonii (trochę słabo). Takie fajne forum, a tak mało forumowiczów? Coś tu nie gra...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Asiu 22.04.06, 01:27 Forum to ludzie, wiec mowiac: - "Forum stalo sie nudnawe" przypinasz to okreslenie wlasnie ludziom z naszego grona. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Asiu 22.04.06, 05:59 nie napisalam , ze ludzie sa nudni, tylko chodizlo o posty. uski napisał: > Forum to ludzie, wiec mowiac: > - "Forum stalo sie nudnawe" przypinasz to okreslenie > wlasnie ludziom z naszego grona. Odpowiedz Link
cuski Re: Asiu 22.04.06, 06:02 Ale posty nie biora sie z powietrza, tylko ktos je pisze Juz sie nic nie odzywam, he he he... Odpowiedz Link
speranzaa Re: Asiu 22.04.06, 06:05 sadze, ze wiesz i to bardzo dobrze o cyzm mowie. nie bede wytykac jaki, czyj i td Odpowiedz Link
cuski Re: Asiu 22.04.06, 06:06 Lepiej nie pokazujmy paluszkami, bo tak dzieci robia, he he he... PS. A wlasnie, jak tam Twoi rozbojnicy ? Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.04.06, 01:22 Juz Ci odpowiadam dlaczego... ano dlatego, ze gdy tylko jakas nowa osoba pojawia na tym forum, to od razu zaczyna byc niepokojona badz to przez zlowrogie maile, badz to przez chamskie komentarze na innych wiadomych forach. Jestesmy sola w oku dla pewnej grupy osob. Odpowiedz Link
tadeuszx Noooo, to w takim... 22.04.06, 08:13 ...razie, ja protestuję!- Bo mnie jakoś nikt nie chce napastować- Co to, dyskryminacja jakaś?! Bo maila żadnego dotąd nie ma?! A chamskie komentarze o mnie... hehehe... przydałyby się- Przecież to reklama!- Badaj np. na koncern Benettona ... a tam są fachowcy najwyższej próby... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tatus 22.04.06, 12:17 Ty to lepiej niechciej reklamy,bo bedziesz zalowal No i dorzuce 3 grosze...na Forum malo ludzi,no bo zamkniete,malo sie udzielaja niektorzy,bo pracuja i ta cholerna roznica czasu.Nudne watki,nozsz przecie sami piszemy takie,wiec zrobcie cos by nie byly nudne.A i jeszcze jedno mam nadzieje,ze Speranzaa nie miala mnie na mysli,bo takie wrazenie odnioslam,ale to moje takie trzy grosze Odpowiedz Link
tadeuszx Aniołku, coś... 22.04.06, 12:57 ... się tak uparła, żeby zrobić ze mnie tatusia- Oj, oj, coś to podejrzane? Ale miło, że mnie w takiej roli, hmmm... dostrzegasz- Odpowiedz Link
tadeuszx ??? a dlaczego to niby ... 22.04.06, 13:56 ... ja, już nie mam prawa do reklamy? Dlaczego, bo mam te 55 lat? To może co poniektórzy, z aniołkiem na czele, uważają, że w tym wieku to tylko paciorek i łóżeczko i kropelki? Ponadto, już nieco poważniej: Moja wizytówka jest ogólnie dostępna. Dane są prawdziwe. Mogłaś zobaczyć, sprawdzić i na samym początku uprzedzić, że w ten sposób pojmujesz moją tu obecność, to nie był bym dzisiaj taki zaskoczony. Prawda? Wybacz, ale słowo "córka" w odniesieniu do Ciebie, jakoś tak... nie bardzo wydaje mi się odpowiednie. Ale, jeśli Ty widzisz potrzebę nazywania mnie tatusiem- To co ja mam zrobić? Kłócić się nie będę- Odpowiedz Link
cuski A wiecie, ze... 22.04.06, 15:04 A wiecie, ze ja nawet nie zauwazylem tego zwrotu "Tatus" Ciekawe kiedy do mnie ktos powie w ten sposob Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: ??? a dlaczego to niby ... 22.04.06, 15:21 Nie mialam tu na mysli wieku,a jedynie to,zeby reklamowanie nie przerodzilo sie w takie cus jak mielismy przez te trolle. A co do zwracania to juz nie bede mowic Tatus...widze,ze sie nie znasz na zartach,ale to nic,przezyje jakos Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A czy ja cos o takiej reklamie wspomnialam??? 22.04.06, 15:38 Tomek i poraz ostani Ci mowie nie mow tak do mnie!!! Pojales?? PS.No i kazdego dnia odkrywam swoje nieludzkie zachowania Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Nie lubisz, gdy... 22.04.06, 16:05 Dziwnie brzmi...chyba jestem przewrazliwiona PS.Przecie ja nie Aniolek,ehehe.Co zes tam majstrujesz bo bardzo cicho radio idzie?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: A bo to... 22.04.06, 16:11 No juz nie mruczy,teraz kto inny se mruczy,bynajmniej nie kot Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: A bo to... 22.04.06, 16:14 Kombi juz nie trabi,tylko hippopowiec se przeklina Odpowiedz Link
tadeuszx Dobra, dobra... 22.04.06, 16:11 ... Ty...(hmmm, "aniołku" już nie chce, żeby ją tak nazywać..) Zbuntowana-, niby nie rozumiesz, że jak "tatuś", to musi się "zachowywać" i np. nie powinien "córeczki" podrywać-. I w tym kontekscie, na "tatusia" mojej zgody nie ma! Dla osłody Ci powiem, że nie będę używał "aniołku", a np. Zbuntowana8. Zgoda?- Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Dobra, dobra... 22.04.06, 16:13 No i o to chodzilo mi z Tatusiem A co do Zbuntowanej,to tez nieeeeeeeeeeeeeee....ja jestem ta sama Mysza Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tatus 22.04.06, 14:09 Jeszcze tak na marginesie wtrącę, że inna osoba (wiek ok.30 lat) w kwestii mojego wieku ma odmienne zdanie. Zacytuję post w całości, przecież był dostępny, więc mogę, łacznie z negatywną opnią tej Pani o mnie, wynikającą (przypuszczam) z przyczyn niemerytorycznych- cyt: Data: 16.03.06, 15:03 W Hiszpani czlowiek 55letni to człowiek w kwiecie wieku. Moze i masz 55lat ale nie jestes osoba mądrą. intelekt malorozwiniety." Jeśli chcesz, znajdę linka, do tych ataków (było ich sporo). Hehehe, i tak mi się spodobały, że skopiowałem na dysk. Bardzo emocjonalne... ze strony inteligentnej i no... młodej kobiety! Odpowiedz Link
tadeuszx Cuski, wilk się.. 22.04.06, 15:08 ...sam wywołał- Znalazłem ten wątek, o którym wcześnej pisałem... Kaaatastrofa (moja), ale, żebyście wiedzieli, że nic nie ukrywam, to macie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=38493151&a=38493151 Długi wątek, ale istotne tu posty, to te z loginu piaf.e Przez wrodzoną skromność, hehehe, nie będę się chwalił "dżentelmeńskim" potraktowaniem tejże właśnie pani- Odpowiedz Link
tadeuszx Trudno się dziwic... 22.04.06, 16:00 ...przecież zdajesz sobie dokładnie sprawę z tego, że gdyby to inaczej u nas szło, to byc może wielu rodaków, zmuszonych szukać teraz swej szansy w innych krajach, miałoby ją w Polsce, i to za właściwą płacę! Można rzec, jesteś jedną z wielu "ofiar" takiej polityki. Pytałem tego Maćka: gdybyś miał szansę na "fuchę" w kraju za połowę płacy, którą miałeś w Stanach, pojechałbyś? - Nie, bo by się nie opłacało - tak mi odpowiedział. Przedwczoraj, słuchałem przemówienia w Senacie, szefa naszego MSZ Mellera. To dyplomata dobrej szkoły. I on dwukrotnie użył słów "tragedia narodowa", mówiąc o emigracji młodych i najlepszych Polaków. Dyplomata, człowieku! Nie używa słów tak skrajnie jednoznacznych, chyba, że sytuacja wygląda tragicznie. Oj, admin, aleśmy wdepnęli w temat...- Pozdro- Odpowiedz Link
tadeuszx Cuski, wiesz... 22.04.06, 16:18 ... to jest tylko taka moja opinia. Ocena faceta, którego ten problem bezpośrednio nie dotyka. Rozumiesz, Wy w tej materii jesteście najbardziej kompetentni. A moje zdanie - to takie prywatne, zastrzegam, że się przy nim nie upieram.- Odpowiedz Link
cuski Mysle, ze... 22.04.06, 16:21 Mysle, ze nie chodzi o zadne kompetencje, ale o zdolnosc odrozniania prawdy od manipulacji medialnej. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadziu 22.04.06, 16:22 Ale masz racje w tym co napisale,ze gdyby w Polsce byly inne warunki,to by mlodzi ludzie nie opuszczali kraju po studiach...wiem,jak jest u mnie na uczelni...jada ludzie na 3 miechy (na wakacje),bo tak zazwyczaj z uczelni mozna,a potem kombinuja i zostaja dluzej,albo wogole nie wracaja.Ale coz poradzic skoro mamy takie rzady i to nie od dzis Odpowiedz Link