cuski 31.05.06, 05:48 Jedna osoba z czata zlozyla mi dzisiaj nastepujaca propozycje, mowiac do mnie tak: - "Zrezygnuj z forum, dobrze Ci radze !" Co Wy na to ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Nic. A cóż tu można powiedzieć? 31.05.06, 09:06 Nie znając przebiegu dyskusji, tonu, charakteru postów, nie wiedząc NIC o autorze...? Jeśli reguły czata są właśnie takie jak są, to o czym gadać?. Byle łazja wlezie i bałaknie byle co. A wiadomo, czy bałaknął poważnie, czy dla jaj, czy żeby podnerwić, czy żeby przestraszyć, czy żeby ostrzec...? No... no co wiadomo?! NIC! Pisałem? Pisałem, że te zasady na czatach to jakieś pomysły chorego umysłu? No to masz potwierdzenie tego na własnej skórze! Wniosek: Jeżeli zasady są debilne, to traktowanie tego, co sie dzieje wg tych debilnych zasad, jest sprzeczne ze zdrowym rozsądkiem. Nie będę się odnosił do debilstwa, które palnąć może byle pajac, bez żadnej odpowiedzialności za to co napisał. Nawet bez sygnowania tego własnym nickiem?. Dopóki na czatach, nie będzie obowiązku posiadania stałego nicka, *jednego* stałego nicka, przypisanego danemu, konkretnemu, jednemu użytkownikowi, wszelkie rzeczy, które dzieją się na czatach, są dla mnie wyłącznie durniutką zabawą! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mnie to wyglada na grozbe. 31.05.06, 09:11 Czy ja te osobe znam????I lepiej bym sie mylila. PS.I chyba sie domyslam czemu tak wyszlo. Odpowiedz Link
tadeuszx Coś, jak zagrożenie inwazją 31.05.06, 16:36 Marsjan na Ziemię)))))))))))) Przedstawiłem powyżej swoje stanowisko. Uważam, że jeśli ma ktoś coś do mnie, to: jeśli nie jest pospolitym tchórzem, śmieciem, którym nie warto zawracać sobie d... - niech mi to otwarcie, wprost, w oczy powie. W innym przypadku, jest to głupia zabawa, pic, wkręt, żart dziecinny..? I ja takie rzeczy najzwyczajnie w świecie, spokojnie, z uśmiechem.... hehehehe.... *olewam*. Dokładnie olewam. Żeby nikt nie miał jakichś wątów, złudzeń, że mnie cokolwiek to obchodzi. Dlatego sądzę, Tomek, że w tym przypadku, takie właśnie podejście do tego, byłoby najlepsze. Jak zobaczy, że olewasz, nie reagujesz, nie boisz się - uzna, że taki sposób jest na Ciebie nieskuteczny. Phe, i nad czym się tu rozwodzić?? Hehehe, gdybym ja tak reagował na wszelkie anonimowe groźby (w realu), to pewnie z samego strachu już dawno bym nie żył... hehehe. Odpowiedz Link
m4verick Re: Coś, jak zagrożenie inwazją 31.05.06, 16:49 tylko przypadkiem nie odpisuj na te "grozby" nie warte swieczki. co znowu ta suka marx chce kasac? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Coś, jak zagrożenie inwazją 31.05.06, 17:56 Hehehe, Mav, mi tu na forum jeszcze nikt nie groził???! A nawet jeśli groził... to nie zauważyłem( Jak bzdura, to do kosza i ... finał. Aaaaaaa... pyskówki na czacie?)))) O! Człowieeeeeku, jak ja to lubię))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski M4v 01.06.06, 05:15 M4v, tym razem nie o marxxa chodzi, a zreszta cholera go wie. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 01.06.06, 05:13 A dzis ta sama osoba wspominala cos o hakerstwie - miedzy innymi o tym, ze bez zadnego problemu moze dodac siebie w grono moderatorow i ze dla niej to zaden problem zalogowac sie na czata na moje prywatne IP. Odpowiedz Link
cuski Myszko 01.06.06, 05:09 Tak, znasz te osobe. PS. Kiedys spotkamy sie na czacie i dokoncze rozmowe z Toba na ten wlasnie temat. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem o kogo chodzilo.Nie trudno skojarzyc fakty. 01.06.06, 09:41 Na zadnym czacie sie nie spotkamy poki co.I napewno nie w tym pokoju.Niechce nic wiedziec))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Jak chcesz, do niczego nie zmuszam. 01.06.06, 14:09 Jak chcesz, do niczego nie zmuszam. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Co Wy na to ??? 31.05.06, 17:42 hej wyrzucili mnie zczata swinie wiecej nie pojawie sie apow prawde mma nadzieje,ze jestescie happy baw sie dobrze panie cuski Odpowiedz Link
cuski Madzia 01.06.06, 05:18 Czemu Ty do mnie mowisz na per pan ??? Co ja takiego Ci zrobilem ??? Przeciez ja Ciebie z czata nie wyrzucilem PS. A moze to pewna osoba wywalila Cie z czata, bo pisalas o mnie w dobrym swietle ??? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia 01.06.06, 10:56 moj drogi na czacie jest donosicciile i ty wiesz co sie dzialo wczoraj ja pow,ze panuje tam niezdrowa atmosfera i osttaanio zle sie czuje tam wiec moze powinnam zrezygnowac zniego chyba,ze cos sie zmieni na lepsze ale watpie tomeczkusorki za pana wiesz,ze cie lubie ale wkurzylam sie na ciebie i pow pan sorki Odpowiedz Link
cuski Re: Madzia 01.06.06, 14:12 No to juz wiem czemu moglas zostac wyrzucona, bo powiedzialas, ze panuje tam niezdrowa atmosfera - z tym sie akurat zgadzam z Toba Odpowiedz Link
tadeuszx Moze kogos dziwic moje krytyczne 01.06.06, 18:37 spojrzenie na te czaty. Wyjasniam wiec, ze rozumiem to jako niepowazna taka gadke-szmatke. Jeden cos balaknie, drugi odpowie, za chwile tego nie ma i... mozna pier...lic nastepne durnoty. Bo tez za chwile znikna. Nawet jak ktos cos zapamieta, to ten co to pisal, bedzie sie wypieral i udawal Greka. Na forum przynajmniej jakis slad na pismie zostanie. A tam? Gadka-szmatka, duperele i trele-morele. I nikt i nigdy nie zmusi mnie do tego, zebym te glupkowate czaty traktowal powaznie! Odpowiedz Link
m4verick Re: hackowanie itp 01.06.06, 19:07 bajki o hackowaniu kazdy moze opowiadac, wystarczy ze najpirw wejdzie na www.google.com i se wpisze hack np. gadu gadu i juz mu sie wyswietla pikne historie pseudo hackjerow ktore pozniej sie przesyla dalej a naiwni wierza w to.. ehhh jakby to bylo takie latwe to kazdy by wyczyscil kazdemu konta w banku, pozabieral numery gadu gadu, wchodzi i zabieral i dawal opy na czatach, itp. itd. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: hackowanie itp 01.06.06, 19:54 O widzisz Mav. Nie znam sie na tym i wiem tyle co tam gdzie poczytam. Ale nie te bajki, tylko na stronach programów z antywirami i od znajomych informatykow. Wiem tyle, ze dobry informatyk programista, moze byc hackerem. Wiem tez o samouku, znalem gnoja, W wieku 15-tu lat sam pisal male programy. W wieku lat 18-tu byl ekspertem od niektorych programow i zabezpieczen. Mam nawet zrobiony przez niego przewod do podlaczenia kompa po TV, zeby z kaset wideo wgrywac na kompa. Nie wyprobowalem. Moze kiedys jak znajde wolny czas. I ten, koledze z tej samej ulicy dokladnie przeswietil kompa i se wzial nawet niektore pliki. Przyznal sie tamtemu. No to dostal wp...dol. Wyprowadzili sie gdzies, nie wiem... Ale jest fakt, że mialem!! Stary, on mi nawet wpisy na gg zostawil!? Wyobrazasz sobie co za bezczelnosc!?? A ze grzebal, to wiem po zmianach ustawien. Bez pudla... no i co na to powiesz? Skur...syn i tyle! Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, to było gdzies... 02.06.06, 09:23 miedzy 10 a 14 kwietnia. Do Was wszedlem 18.04, wiec nie mial co czytac. To byl ktos, jakos powiazany z forum, na ktorym bylem wczesniej. Ale fakt, ze nie zalatwil mi kompa na cacy. Pewnie mogl, ale nie zrobil tego. I to jest jednak jakis plus dla niego. Czywiscie to nie byl ten mlody, o ktorym pisalem. Tego mlodego tu nie ma juz ze 2 lata Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Chamstwo,ze takie cus sie robi!!! 02.06.06, 08:11 Lepiej nie opowiadajcie o takich mozliwosciach na Forum,bo ktos jeszcze chwyci pomysl i dopiero bedzie jazda:} Odpowiedz Link
tadeuszx Myszko, ten kto to potrafi, nie musi czekac 02.06.06, 09:31 na nasza podpowiedz. Natomiast naglasnianie takich spraw, pomaga innym i ostrzega. Kazdy przestepca, a hacker to przestepca, woli dzialac bez rozglosu. Tez musi brac pod uwage to, ze ktos sie zdenerwuje i poinformuje policje. O wlos bylem od realizacji tego pomyslu. Dwa razy bylem na stronie i adres do zgloszenia mam zapisany w kompie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Myszko, ten kto to potrafi, nie musi czekac 02.06.06, 15:55 Rozumiem i masz racyje. Odpowiedz Link