cuski 08.06.06, 02:47 Nie wiem, dlaczego nasz Aniol wykasowal swoj watek dotyczacy tymczasowych nickow na czacie, ale ja zamierzam pociagnac ten temat i prosic wszystkich uzytkownikow czata, o wypowiedzenie sie w TEJ KWESTII. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Ja jestem za!!!!!!! 08.06.06, 08:32 Bo nadal tam sa przepychanki....juz spokojnie nic nie mozna,bo tylko o to samo sie rozchodzi.To jest dobre jak jest bot...jak wszystkie boty tak ustawicie,to na dzien dobry taki tymczasowy nick,bedzie wykopany z podaniem powodu.Wiadomo nie ograniczymy przepychanek,ale nie bedzie glupiego wpadnia z jakimis reklamami jak to ma miejsce itd.Jesli dalej beda przepychanki miedzy stalymi nicka (pisze nickami,bo za pierona nie wiem juz kto tam jest i pod jakim),to co za problem kicka dac lub bana tymczasowego i nie mowcie mi,ze sie nie da...bo sie da,wszystko se sprawdzilamWiem,tu zaraz bedzie sie rozchodzic o sentymenty,ale porzadek musi byc,bo ja nie zamierzam czytac tych bzdur i zaczepek.Nie wiem dawniej tam bylo inaczej,a teraz to jak cholota sie zachowuja PS.Watek usunelam,bo....o to juz spytaj Tadzia,bo ja nie moge powiedziec.Jak bedzie chcial to Ci powie Odpowiedz Link
cuski Mysza 09.06.06, 02:22 Masz racje mowiac, ze czat obecnie wyglada inaczej... dawniej byl tam spokoj, mozna bylo spokojnie pogadac, a teraz coraz wiecej osob nas odwiedza i zdarzaja sie rozne chamstwa oraz zaczepki. PS. Kazda slawa ma swoja cene Odpowiedz Link
tadeuszx PRECZ Z TYMCZASAMI!! 08.06.06, 08:40 Oczywiscie i bezwarunkowo jestem za stalymi nickami! Od poczatku obecnosci na tym forum. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiesz co Tadzio,jeszcze mysle,ze tam by sie 08.06.06, 08:50 przydal ktos,kto bedzie bez sentymentow robil porzadek....bo tak to nic sie nie wskura.To co zaobserwowalam,ze Dje maja za duzo sentymento do pewnych osob.Pozwalaja soba manipulowac i to co powiedzialam,to podtym sie podpisuje i nie cofne tych slowPP Odpowiedz Link
tadeuszx No wiesz, wcale się nie dziwie DJ-om, ze 08.06.06, 10:10 daja soba manipulowac. Przeciez kazdy chlop, jak mu dziewczyna okaze troszke przychylnosci, durnieje Nawet tacy ze starszej mlodziezy (tej z +50) hehehehe Wiec chyba najlepsze do takiej roli porzadkowych, sa inne kobiety. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: No wiesz, wcale się nie dziwie DJ-om, ze 08.06.06, 10:21 Tadzio,masz racje,hihihohiohihohoihioo!!!!! Odpowiedz Link
cuski Narazie didzeje... 09.06.06, 02:26 Narazie didzeje postanowili nie korzystac z pomocy zadnych porzadkowych, ale jak bedzie w przyszlosci - czas pokaze Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Narazie didzeje... 11.06.06, 15:58 To znaczy, ze sami tam sprzataja? Mam wolny odkurzacz, DJ-om moge pozyczyc, zawsze to lepsze niz miotla Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Hehehhe,albo szmata:))) 11.06.06, 16:02 A ja tez moge uzyczyc lepszy model niz Tadziowy Odpowiedz Link
tadeuszx No to wybierac 12.06.06, 16:39 Philipsa albo Samsunga images3.fotosik.pl/83/826fc907f953a5e1.jpg Odpowiedz Link
cuski Jesli chodzi o mnie to... 09.06.06, 02:24 przyznam sie bez bicia, ze najwiekszy sentyment mam do osob z tego forum Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A tak wogole,to zapodalam posta w innym watku:P 08.06.06, 10:30 Dowod rzeczowy numer:1c1z1a1t1....PPP forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41817733&a=43220160 Odpowiedz Link
himera24 Re: Tymczasowe nicki na czacie 08.06.06, 16:41 cuski napisał: > Nie wiem, dlaczego nasz Aniol wykasowal swoj watek dotyczacy tymczasowych > nickow na czacie, ale ja zamierzam pociagnac ten temat i prosic wszystkich > uzytkownikow czata, o wypowiedzenie sie w TEJ KWESTII. dla mnie nie ma to znaczenia, ale zalozylam wkoncu stalego nika (Himera24), a zrobilam to dla Tomka. Odpowiedz Link
m4verick STALE NICKI - 3 RAZY TAK 12.06.06, 21:21 ...a nawet i 4, sam uzywam stalego nicka od samego poczatku, i 100% ze ja to ja jestem, a w tymczasowych to kazdy pod kazdego moze sie podszywac. Problem jest ze moze nie kazdy wie jak zarejestrowac sobie takiego stalego nicka. Nic prostrzego tutaj bezposredni nick www.polchat.pl/rejestracja.html tylko trzeba podac funcjonujacego emaila a nie jakiegos zmyslonego. Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, patrz, Mav jest za, jeszcze SLy-ja 12.06.06, 22:44 brakuje i będzie oki. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 13.06.06, 02:07 Jest nas trzech, w kazym z nas inna krew, ale jeden przyswieca na cel, he he he... a teraz na powaznie... ja jestem "ZA", M4verick jest "ZA", wiec nawet jesli Sly bedzie przeciw, to i tak niczego to nie zmieni, bo matematyki nie da sie oszukac Odpowiedz Link