Dodaj do ulubionych

Do Wichrowych Wzgorz....

15.06.06, 20:37
Bardzo prosze mi wybaczyc dzisiejsze zachowanie na czacie,bo jednak glupio
wyszlo z mojej strony:]Nic do Ciebie nie bylo,tylko tak jakos troche dziwnie
wyszlo i wogole to ja juz nic nie wiem,ale o to mniejsza....przepraszamsad

PS.Nie kojarze pod jakim nickiem tu piszesz,wiec wybacz taki temat watku:]
Obserwuj wątek
    • adriana291 Re: Do Aniołka Zbuntowanego 15.06.06, 22:39
      Nic się nie stało, Aniołku naprawde, nie ma sprawy. Tylko nieporozumienie. Ja
      nie moge sie na Ciebie gniewac bo nie mam za co. Doszłam tylko do wniosku ze
      rozmowa za Sly jest miedzy wami prywatna , nie wiedziałam o co chodzi (choć w
      pewnym momencie się domyśliłam) i było mi głupio. A niepotrzebnie. Ty równiez
      niepotrzebnie wyszłas.Bardzo Cie lubie i jest ok. Do nastepnego spotkania na
      czacie. Pozdrawiam Adriana- Wichrowe...
      • cuski Grunt to... 16.06.06, 02:33
        ... dobre zakonczenie smile
      • zbuntowany8aniol Wiem,ja tez sie domyslilam,ale wiesz co wrocilam 16.06.06, 08:43
        potem i nic nie wskuralam...nie mialam punktu zaczepienia,by jednak zmotywowal
        sie i wzial w garsc.Porazka totalna z mojej stronysad
      • zbuntowany8aniol Do Adrianny jeszcze raz:) 16.06.06, 08:45
        Teraz juz bede wiedziec,ze Wichrowe Wzgorza to TysmileTak kojarzylam,ale nie bylam
        pewnasmilePozdrowieniasmile)
        • adriana291 Re: Od Adriany 16.06.06, 11:12
          Aniołku ja również pozdrawiam. To bardzo piekne ze tak przejmujesz się innymi i
          chcesz im pomóc. Życze powodzenia w tym. Zawsze jest jakaś szansa ze cos sie
          zmieni. Tylko wytrwałości.
          • zbuntowany8aniol Nie tylko wytrawalosci trza,ale tez checi. 16.06.06, 14:58
            Faktycznie jest szansza jakas,ale zeby tak bylo to ta osoba musi sama tego
            chciec...chciec zmiany itd.,bo tak to ciezko i trudno walczyc.No koniec,bo znow
            wroce do stanu z przed 4 godzinsmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka