Dodaj do ulubionych

zar leje sie znieba

16.06.06, 14:58
pilnie poszukiwany cien nie ma czym oddychac u mnie w szadku city mamy tylko
32 stopnie nie mam sily zaczne sie zaraz polewac zimna woda moze poczuje sie
lepiej
wiecie co dziwnie czuje sie wpolsce po 5 mcach pobytu w anglii nie podoba mi
sie tutaj nic w anglii zyje sie szybko ale nadal ciagnie mnie do stanow w
grudniu jade po wize i lece na 2 mce jak ja dostane co tam nigdy nie chcialam
w polsce siedziec najwyzsza pora zobaczyc was na zywo i bedzie bita dupa
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol O matko,az tyle jest u Ciebie?? 16.06.06, 15:00
      Jacie to ja chyba na Alasce mieszkam,bo nie czuje tego ciepla,a u mnie jest 30
      stopni...upsss,tylko,ze ja z domu jeszcze nie wyszlam dzis,hehehehehhe
      • himera24 Re: O matko,az tyle jest u Ciebie?? 16.06.06, 15:30
        u nas w hameryce ma byc dzisiaj 91 stopni... fahrenhaita oczywisciesmile)
    • tadeuszx Magda, a Ty jestes Polka? 16.06.06, 16:35
      Pytam tak pro forma, bo z Twoich postow wynika, ze masz jakas niechec do Polski.
      Osobiscie Ci zycze szczerze, zeby Ci sie dobrze poukladalo zycie na stale za
      granica. Wolalby, jako czlowiek zyczliwy wszystkim ludziom, zebys tak za te 10
      lat pobytu na obczyznie, nie wspominala z rozrzewnieniem i sentymentem tego, co
      dzisiaj tak Ci sie w kraju nie podoba. Czyli wszystkiego co polskie. Tylko Ci
      jedno jeszcze powiem, ze osoby z Twoja mentalnoscia, zeby zrozumiec musza dostac
      w d*** i to przecwiczyc na wlasnej skorze.
      • magdeczka27 Re: Magda, a Ty jestes Polka? 16.06.06, 23:21
        hej
        jestem polka ale nie lubie tego kraju dlatego wyjechalam do anglii ale mam
        zamiar leciec do stanow nie nawidze polski same zle rzeczy mnie tam spotkaly nie
        zrozumiesz mnie nie wiesz cp o mnie spotkalo
      • magdeczka27 Re: Magda, a Ty jestes Polka? 16.06.06, 23:22
        dostalam porzadnie po dupie uwierz mi spotkalo mnie cos strasznego ...............
        • tadeuszx Obawiam sie, ze zbyt wiele sobie obiecujesz. 17.06.06, 10:46
          Oczywiscie nie wiem i nie wnikam w to, w jaki sposob i jak mocno, skrzywdzili
          Ciebie, Polke, ci inni Polacy. Moge tylko ubolewac, ze tak sie stalo. Jednak w
          stosunku do Ciebie, nie poczuwam sie do zadnej winy. Dodam tylko, ze tych
          skrzywdzonych i bardzo mocno skrzywdzonych jest cala masa. W Polsce i poza
          krajem. I wyobraz sobie, ze czesc z tych mocno skrzywdzonych emigrantow, jednak
          teskni za ta Polska, ktora ich tak skrzywdzila. Dziwne nie? Przekonali sie, ze
          tam na obczyznie, tez nie rosna gruszki na wierzbie, a czesto rownie mocno,
          mozna dostac po... glowie. Zycze Ci najlepszego. Jednak zalecam ostroznosc w
          krytykowaniu tego, do czego mozesz jeszcze bardzo, bardzo tesknic.
          • cuski Tadeusz 17.06.06, 15:14
            Oczywiscie, ze zagranica gruszki na wierzbie nie rosna, ani dolarow nie zbiera
            sie na ulicy... prawda jest taka, ze na obczyznie nie ma nic za darmo,
            zeby cos zarobic trzeba niejednokrotnie schowac swoja dume do szafy,
            a na tylek zalozyc gruba skore.
    • speranzaa Re: zar leje sie znieba 17.06.06, 00:31
      32 stopnie C w Polsce to nic w porownaniu z 32 C ( 90 F) w Ameryce. Jak humid
      dokopie to wtedy dopiero zaczyna sie jazda, jak ciuchy sie do ciala kleja, w
      aucie na parkingu (jak stalo) piekielko a jak wyjdziesz z domu to uderza cie
      powietrze tak paskudnie wilgotne, ze wtedy nie masz czym oddychac, szczegolnie
      tu w chicago, gdzie mimo ze klimat nie jest tropikalny, ale chicago lezy n
      abagienku.
      • cuski Asia ma racje ! 17.06.06, 02:50
        Asia ma racje !
        U nas jak diabli doloza do pieca, to z czlowieka leje sie, jak z cebra wink
    • cuski Magda 17.06.06, 02:45
      Komu masz zamiar zlac tylek ? wink
      • magdeczka27 Re: Magda 17.06.06, 09:51
        tobie i mawecikowi
        • cuski Re: Magda 17.06.06, 15:16
          smile))

Ale za co ???
          Tylko nie odpowiadaj mi: "Za jajco", he he he...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka