himera24 16.06.06, 15:31 wczoraj o malo co a samochud by mnie uderzyl zatrzymal sie doslownie pol metra odemnie. Co za baran, slepy jakis czy co, ja se przechodze na zielonym swietle a ten jedzie jak jakis glupi. szkoda ze zadnego radiowozu nie bylo w poblizu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania1022 Re: Ja to mam pecha 16.06.06, 15:45 Zagapic sie moze kazdy, wiec mimo ze masz zielone warto zawsze sprawdzic czy taki zagapiony wlasnie nie nadjezdza. Odpowiedz Link
cuski Ja tam... 17.06.06, 02:32 Ja tam jak mam przejsc przez jezdnie, to 10 razy pomacham glowka, w jedna, to w droga strone, a potem stawiam noge na asfalcie Odpowiedz Link
zettrzy Re: Ja to mam pecha 16.06.06, 16:52 mnie tez sie takie przypadki zdarzaja, zwlaszcza jak jakis idiota nagle wyskakuje zza zakretu - a przeciez we wszystkich miastach jest speed limit 30 mil, powinni mniej zawracac glowy na autostradach a wziac sie za speeders na ulicach miast Odpowiedz Link
m4verick Re: Ja to mam pecha 17.06.06, 01:53 predzej bezpieczniej przejdziesz na czerwonym jak nic nie jedzie, niz na zielonym jak teoretycznie samochody maja sie zatrzymac. zielone swiatlo nic nie znaczy, trzeba najpierw dokladnie popatrzec Odpowiedz Link
cuski Co do speedu, to... 17.06.06, 02:34 Co do speedu, to nie bede sie lepiej wypowiadal, bo sam lubie czasem dobrze przycisnac, he he he... Odpowiedz Link