cuski 18.07.06, 03:18 Czy ktos wie z jaka dokladnosc mozna namierzyc czlowieka, ktory nosi przy sobie telefon z wmotowanym systemem GPS ? Pytam, bo wlasnie dostalem od mojej firmy taki telefon i nie bardzo mi to odpowiada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Telefon z wmotowanym systemem GPS 19.07.06, 19:26 cuski napisał: > Czy ktos wie z jaka dokladnosc mozna namierzyc czlowieka, > ktory nosi przy sobie telefon z wmotowanym systemem GPS ? > > Pytam, bo wlasnie dostalem od mojej firmy taki telefon > i nie bardzo mi to odpowiada Oj cuski, teraz to juz cie nprawde maja. juz sie im nie wywiniesz Odpowiedz Link
aga309 Re: Telefon z wmotowanym systemem GPS 19.07.06, 21:17 Otatnio się tym interesowałam ze względów zawodowych i ktoś mi powiedział, że do minuty Cię mają ) Masz przechlapane ) Chyba, że umiesz umiejętnie wychodzić z opresji A tak chyba jest! Odpowiedz Link
cuski Nie wiem czy to prawda, ale... 20.07.06, 02:40 Nie wiem czy to prawda, ale jedna osoba mowila mi, ze ten system moze zlokalizowac nas co do metra. Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Telefon z wmotowanym systemem GPS 19.07.06, 21:23 to go zostaw w domu, albo przyslij do mnie, a ja go dam psom do zabawy jak to zrobilam ze swoim telefonem--mam teraz swiety spokoj, a psy biegaja zadowolane z kawalkami telefonu w pyskach ;o) Odpowiedz Link
cuski Sek w tym, ze... 20.07.06, 02:42 Sek w tym, ze nie moge rozstawac sie z tym telefonem ani na krok. Odpowiedz Link
m4verick kazdy telefon komorkowy jest GPSem (nadajnik) 20.07.06, 03:24 Kazdy telefon komurkowy jest GPSem (nadajnikiem) wystarczy ze masz w nim baterie (nie musi byc wlaczony) to cie maja jak na patelni z dokladniecia 2m Skad to wiem? Abo sam sie przekonalem wielokrotnie. Zadzwoncie do biura obslugi klienta waszego operatora i powiedzcie, ze sie zgubliscie i nie wiecie gdzie jechac. Powiedza wam odrazu dokladna lokalizacje. Fajne co? Jak pies na lancuchu jestesmy. Odpowiedz Link
bolek2006 Re: :)))...Czy to taki, ktory nosi sie w uchu? 20.07.06, 04:01 Wlasnie mialem zalozyc taki watek. Telefon w uchu. Dla mnie to obrzydlistwo. Ze zdziwieniem patrze na id....., ktorzy to nosza. Koszmar, koszmar i wlasnie krok do "smyczy". Koszmar. Odpowiedz Link
bolek2006 Ponawiam pytanie... 21.07.06, 03:57 Czy te noszone w uchu maja ten GPS czy jak mu tam? Odpowiedz Link
cuski Bolek 21.07.06, 04:02 Ja tam nie wiem, czy maja, czy tez nie maja, w kazdym badz razie, ja swoj nosze przy pasie Odpowiedz Link
bolek2006 13 wpis... 22.07.06, 02:04 Uspokoiles mnie.....E, ZARTUJE..!!!!! Tak glupio sformulowalem problem, ze kazdy kto nosi telefon w uchu mogl, rzeczywiscie poczuc sie nieswojo. Nie wiem dlaczego tak reaguje na te telefony w uchu. Moze wlasnie dlatego, ze to poczatek kontroli obywateli? Chocaz byle jaki komorkowy, nawet bez GPS-u, to lancuch, smycz i forma kontroli....Obojetnie kto jest kontrolerem, boss, zona czy narzeczona, maz czy narzeczony. Odpowiedz Link
cuski Jesli chodzi o mnie, to... 22.07.06, 02:13 Jesli chodzi o mnie, to nie lubie telefonow komorkowych. Odpowiedz Link
m4verick Przy uchu czy przy dupie czy przy pasku 25.07.06, 17:25 Nie ma to najmniejszego znaczenia, KAZDY telefon komorkowy, chodzby nie wiem jaki maly (bluetooth tez) jest GPSem. Kupujac komoreczke, maja ciebie na widelcu w kazdym miejscu na swiecie z dokladnoscia do 2m. Rada: wyciagac bateryjke No ale kto by tam chcial sledzic nas? Odpowiedz Link
aldona401 Re: Przy uchu czy przy dupie czy przy pasku 25.07.06, 19:28 hahaha, no mysle ze niejeden chcialby wiedziec gdzie sie podziewa jakas komoreczka, zwlaszcza ta przy dupie. Czasami czlowiekowi chce sie do czlowieka.... Odpowiedz Link