cuski 25.07.06, 04:10 Znana aktorka, Ewa Salacka zmarla po uzadleniu osy. SZOK !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozek_cork Re: Ewa Salacka nie zyje ! 25.07.06, 07:24 Niestety, tez bylem wczoraj w szoku, a do tego jakze prozaiczny powod - osa, pozdrawiam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dokladnie prozaiczny powod osa w szklance coli. 25.07.06, 08:19 Miala 49 lat. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Ewa Salacka nie zyje ! 25.07.06, 13:02 to straszne,zeby przez takiego owada stracic zycie nigdy nic niewiadomo lepiej omijac te paskustwa taka jest moja rada Odpowiedz Link
cuski A mnie swego czasu... 26.07.06, 03:23 A mnie swego czasu uzadlil w tetnice szyjna szerszen... siadl mi po prostu na szyi i wpakowal mi swoje zadlo w okolice, gdzie biegnie tetnica... tak sie wkurzylem, ze zlapalem go do reki, polozylem na ziemi i ukleknalem na nim, a on drugi raz ciupnal mnie w kolano... gdy moja ciotka to zobaczyla, to od razu pobiegla po natke pietruszki i zaczela nia pocierac miejsca ugryzienia... suma sumarum, wywinalem sie z tego, bez zadnego szwanku Odpowiedz Link
aldona401 Re: Ewa Salacka nie zyje ! 25.07.06, 15:02 bardzo smutne (( i sklania do refleksji. Do dzis nie moge uwierzyc. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Ewa Salacka nie zyje ! 25.07.06, 15:06 A była młodsza o 6 lat ode mnie... Odpowiedz Link
cuski Podobno w polskich aptekach... 27.07.06, 04:08 Podobno w polskich aptekach brakuje strzykawek z adrenalina - leku ratujacego zycie osobom uczulonym na jad os. Odpowiedz Link