Dodaj do ulubionych

Czy mozliwe jest przezyc dzien bez komorki ?

30.07.06, 16:06
jak uwazacie, jest to mozliwe czy nie ? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kiki-sriki Re: Czy mozliwe jest przezyc dzien bez komorki ? 30.07.06, 16:07
      hmmm jak jej nie mialam to umialam a teraz to juz ciezko jakossmile)
      • jozek_cork Re: Czy mozliwe jest przezyc dzien bez komorki ? 30.07.06, 16:11
        tak ja mam kom prawie od poczatku, bo zaczynalem od "cegly" - Nokia 450
        Centertela - wazyla ok 1,4 kg, ale od tego czasu nie rozstaje sie z komorka, ba
        nawet mam kilka numerow, pozdrawiam
        • cuski Pamietam te stare komorki :) 30.07.06, 16:14
          Pamietam te stare komorki smile
          • kiki-sriki Re: Pamietam te stare komorki :) 30.07.06, 16:15
            ja tez pamietam moj brat sie smial ze mozna grac nimi w ping ponga bo sa takie
            duzesmile
            • cuski Re: Pamietam te stare komorki :) 30.07.06, 16:18
              smile))))
    • cuski Mozliwe :) 30.07.06, 16:13
      A czy jest mozliwe przezyc tydzien bez forum i czata ?
      He he he...
      • jozek_cork Re: Mozliwe :) 30.07.06, 16:14
        a to juz podciaga sie pod oddzielny watek ha ha ah, pozdrawiam
        • cuski Re: Mozliwe :) 30.07.06, 16:15
          Wiem smile
      • kiki-sriki Re: Mozliwe :) 30.07.06, 16:14
        mozliwe hahaha jak sie nie zaplaci rachunku za internet hahaha ja tak zrobilam
        i mialam miesciac odwyku i szlo przezycsmile))
      • zbuntowany8aniol Jest mozliwe,nawet.... 31.07.06, 07:51
        ...przezyc dwa tygodnie,majac awarie kompa jak to bylou mnie.
        A teraz tez bede musiala przezyc caluski tydzien,chyba mnie poszarpie,albo i
        niebig_grinDD
    • aldona401 Re: Czy mozliwe jest przezyc dzien bez komorki ? 30.07.06, 16:14
      ja mam dwie ale zawsze musze ich szukac po wolnych dniach, wiec jak widac jest
      to mozliwe. No chyba, ze sie czeka na mily esemesik. Pracoholikiem nie jestem i
      nieraz wywalilabym komorke do pierwszego z brzegu kosza.
      • jozek_cork aldona 30.07.06, 16:15
        ale gdyby nie komorka, nie czekala bys i nie dostawala bys esow, a mysle ze sa
        raczej mile, pozdrawiam
        • aldona401 Jozek z Cork 30.07.06, 16:19
          zebym czekala pewnie dobrze wiedzialabym gdzie je zlokalizowac w poniedzialkowy
          poranek. Moze inaczej, zebym je dostawala, bo nie bede klamac, ze nie czekam
          hahaha
        • aldona401 Jozek 30.07.06, 16:22
          a po co kilka numerow? kilka komorek czy kilka numerow? kazdy na inny dzien
          tygodnia czy kazda na inna osobe? hmm Ja mam 2 bo jedna jest sluzbowa a druga
          prywatna i mysle jak to zgrac w calosc zeby bylo wygodniej
          • cuski Aldona 30.07.06, 16:23
            Ja uzywam tylko sluzbowej wink
            • kiki-sriki hmmm 30.07.06, 16:26
              a ja chyba mam poraz piaty nowy numer tel hihihi ciagle cos zmieniamsmile) i inni
              nie nadazaja za mna!
          • jozek_cork Aldona 30.07.06, 16:25
            mam 4 numery i 4 komorki, dwa polskie i dwa irlandzkie, kazda w innej sieci,
            nie mam przypisanych osob do komorek. Te polskie mam od czasu wyjazdu z Polski,
            natomiast irlandzkie mam dwie poniewaz ta ktora mialem pierwsza nie ma roamingu
            na Polske, ot i cala tajemnica, pozdrawiam
            • aldona401 Re: Aldona 30.07.06, 16:29
              niby proste, tylko jak nie wszystkie ze soba tragac? i jak sie w tym nie
              pogubic, ktory numer komu podawac. No ale wracajac do tematu, mysle ze nie
              jestem uzalezniona od posiadania komorki ale ja zapomne czegos mi brakuje hehe.
              • jozek_cork Aldona 30.07.06, 16:30
                ja nie nosze wszystkich, a tylko jedna ze soba, reszta lezy spokojnie w domu,
                pozdrawiam
      • cuski Mnie komorki strasznie mecza... 30.07.06, 16:18
        Mnie komorki strasznie mecza, dlatego od nich stronie.

PS. Wystarczy mi sluzbowa z systemem GPS i na dodatek
        ten cholerny pager - znajda mnie wszedzie, nawet u murzyna w du***, he he he...
    • jozek_cork a wiecie ze .... 30.07.06, 16:44
      Aż 80% dorosłych Brytyjczyków uzależniło się od swojego telefonu komórkowego
      tak bardzo, że nawet wyłączenie aparatu w czasie seksu jest dla nich
      niewykonalne, dobre haha ha pozdrawiam
      • jozek_cork i ze 30.07.06, 16:47
        prawie wszyscy badani z grupy wiekowej 18-40 lat twierdzą, że telefony
        komórkowe zmieniły ich życie na lepsze, a jedna czwarta wszystkich uczestników
        ankiety obawia się, że zgubienie telefonu pogrążyłoby ich w kompletnej
        izolacji, zaś 9% wierzy, że normalne życie stałoby się wówczas niemożliwe.
      • aldona401 Re: a wiecie ze .... 30.07.06, 16:48
        seks mozna przerwac i wrocic do niego za chwile a komorka moze drugi raz nie
        zadzwonic. Logiczne he he.
        • kiki-sriki Re: a wiecie ze .... 30.07.06, 16:48
          hahahahahahahahahahahahahasmile))))))) no logiczne!!
        • jozek_cork Aldona 30.07.06, 16:49
          hmm niby logiczne, ale ponoc nie wskazane ha ha ha, z tego co slyszalem nie
          nalezy przerywac ha ahah pozdrawiam
          • aldona401 Jozek z Cork 30.07.06, 16:56
            ilez to rzeczy nam zabraniaja ze wzgledow zdrowotnych? I to tych najlepszych.
            Czasem i na sms'a mozna odpisac i facet nie zauwazy jak jest zajety swoim
            hahaha Jak Anglicy tak mowia to cos w tym jest)))
            • jozek_cork Aldona 30.07.06, 16:57
              ha ha ha taki samolub ? pozdrawiam
              • aldona401 Jozek z Cork 30.07.06, 17:08
                hmm sa i tacy hehe, ale jak mawiala moja babcia wszystkiego trzeba w zyciu
                sprobowac, czasem trafia sie lepszy kasek ))) jak sie nie zaryzykuje nie ma sie
                nic. A zreszta, nie mozna polaczyc dwoch przyjemnosci naraz? )
                • jozek_cork Aldona 30.07.06, 17:15
                  zdecydowanie wole pozostac przy jednym "kasku" a telefon niech poczeka ha ha,
                  pozdrawiam
                  • aldona401 Jozek z Cork 30.07.06, 17:17
                    i slusznie! mam nadzieje, ze wylaczasz glos dzwonka bo to strasznie denerwuje i
                    rozprasza hehe.
                    • jozek_cork Aldona 30.07.06, 17:19
                      ha hah a mowisz tak jakbys byla przy tym ha hah a, pozdrawiam
                      • aldona401 Jozek z Cork 30.07.06, 17:27
                        hehe przy tym mnie nie bylo, ale przy innym zdarzylo sie. No to masz plusa! I
                        tak okrezna droga doszlismy do tego, ze mozna obejsc sie dzien bez komorki,
                        jesli mamy ciekawsze zajecie. Widocznie Anglicy nie wiedza co dobre!
                        • jozek_cork Aldona 30.07.06, 17:30
                          czyli mozemy zakonczyc ten watek stwierdzeniem ze mozna ! pozdrawiam
                      • aldona401 Re: Aldona 30.07.06, 17:50
                        a tak swoja droga tak zdradzac moje sekrety na forum? toz nie powiem, ze znam
                        to z autopsji, musze dbac o swoj wizerunek))
                        • jozek_cork Aldona 30.07.06, 17:52
                          i zostal zachowany, pozdrawiam
                          • aldona401 Re: Aldona 30.07.06, 19:03
                            ufff co za ulga)) ha ha
        • cuski Ja tam nie lubie... 31.07.06, 00:56
          Ja tam nie lubie przerywanego seksu, bo ponoc niezdrowy, he he he...
    • tadeuszx Możliwe nawet dwa lata... 30.07.06, 17:06
      No właśnie od dwóch lat nie mam tego cholerstwa i znakomicie sobie żyję hahaha...
      • aldona401 Tadeusz 30.07.06, 17:15
        bo tak naprawde do przezycia potrzebujemy tlenu, wody troche jedzenia i od
        czasu do czasu jakiegos czlowieka zeby pogadac. Te wszystkie wynalazki sa ok
        ale cos mi sie wydaje ze powoli czlowiek staje sie podobny to robota, pozbawia
        sie uczuc, ludzkich kontaktow, jeszcze troche a faceci naprawde beda wysylac
        swoje nasienie mailem , pobrane wczesniej na gg przez wirtualna partnerke.
        Pozniej wysla sms'sa i pogadaja na forum. Obym sie mylila.
        • tadeuszx Łooooo... ale mnie ścięła ta katastroficzna wizja 30.07.06, 22:24
          Aldony... Hyyyyyyyh, Aldona, co Ty mówisz? Oooooo, dobrze, że ja coraz starszy i
          tego już nie doczekam... Ale ci młodzi???
          • aldona401 Re: Łooooo... ale mnie ścięła ta katastroficzna w 30.07.06, 22:31
            powoli zanikaja normalne spotkania przy kawie a zastepuja je rozmowy na czatach
            i forum Kazdy ze swoim kubku w reku, zaniklo pisanie listow i ladne papeterie a
            zaczelo sie mailowanie itd itd Nawet juz nikt nie podrywa w realu. Netowe pary,
            netowe malzenstwa... no tak to sie juz toczy)))
            • cuski Aldona 31.07.06, 01:01
              Ze smutkiem to stwierdzam, ale masz racje.
              • jozek_cork Re: Aldona 31.07.06, 07:10
                ze smutkiem ? ha ha pozdrawiam
                • cuski Jozek 01.08.06, 01:41
                  Nooo, ze smutkiem smile
            • kiki-sriki zapraszam na kawe 31.07.06, 08:57
              no wlasnie aldona ech!! zapraszam na kawe i chodz posiedzimy pogadamy i
              poplotkujemy tak bo babsku heheh tylko jakies ciacho do kawy przynies ze soba!
              • aldona401 Re: zapraszam na kawe 31.07.06, 14:17
                Kiki, czemu nie? ciacha ogolnie nie jadam ale czego sie nie robi dla
                towarzystwa)) Kawe pije pasjami i lubie miec przy tym dobre towarzystwo.
                Zostaje wiec tylko ustalenie gdzie i kiedy)))
                • kiki-sriki Re: zapraszam na kawe 31.07.06, 17:24
                  chyba mamy do siebie za daleko i pozostaly nam wirtualne kontakty hahaha taki
                  to sie ten swiat zrobil ze sie nawet kawy po ludzku napic nie mozemy! a tak
                  zawolaloby sie do kompletu aniola i babskie spotkanko gotowesmile
                  • zbuntowany8aniol Ktos tu mowi o spotkanku,hmmm... 31.07.06, 17:45
                    ...dziewczyny ja kawy nie pijam,ale dla Was wyjatek bym mogla zrobicwink))
                    • kiki-sriki Re: Ktos tu mowi o spotkanku,hmmm... 31.07.06, 17:53
                      to ty ciasto zrobisz umiesz jakies? hihihi
                      • aldona401 Re: Ktos tu mowi o spotkanku,hmmm... 31.07.06, 18:10
                        ciasta robic nie umiem ((( ale umiem kupic. Kiki a skad wiesz ze mamy do siebie
                        daleko?
                        • kiki-sriki Re: Ktos tu mowi o spotkanku,hmmm... 31.07.06, 18:13
                          tak sobie mysle bo ja zawsze mam do wszystkich dalekosmile))
                          • zbuntowany8aniol Kiki 31.07.06, 19:03
                            Do mnie masz daleko napewno,ale nie mysl,ze ja bede sie tlukla 12 godzin,bo jak
                            jechalam do Bydgoszczy 8 to myslalam,ze sie pochlastammmmmmmmmmmmmmmmmm....
                            • kiki-sriki Re: Kiki 31.07.06, 19:10
                              do ciebie ekspresem to jakies gora 7 godzineksmile)) hihihih to troche za dlugo
                              aby wpasc na kawe i wrocic do domusmile) pozostaje wirtualna kawa <fili> i
                              pogaduchy na czaciesmile)
                              • aldona401 Re: Kiki 31.07.06, 19:49
                                tak sobie mysle, ze wirtualnie to ja moge upiec ciasto jakie tylko chcecie, a
                                pozniej i pierogow nalepie hehe. Jaki ten net jest wygodny ))) nie dosc ze
                                czlowiek jest mlody, bogaty i madry to jeszcze i ugotowac umie! hahaha
                                • kiki-sriki aldona 31.07.06, 19:59
                                  wirtualnie to ja moge wszystkosmile)))) to wpadnij do nas kiedys na czat to cie
                                  tam poczestujemy kawusiasmile))
                                  • zbuntowany8aniol Kiki,bardzo dobry pomysl:)) 31.07.06, 23:26
                                    Jestem za i nie tylko na kawusie...cos mocniejszego zawsze sie znajdziesmile)))
                                    • cuski A ja tam bym wolal... 01.08.06, 01:47
                                      A ja tam bym wolal jakies spotkanie w realu,
                                      bo te wirtualne schadzki juz mnie mecza wink
                                      • zbuntowany8aniol Tomus racja,tylko widzisz jak jest taka odleglos 01.08.06, 09:29
                                        mieczy ludzmi tu piszacymi,to dobrze ze ten net jest i moga choc w taki sposob
                                        sie spotkac,co nie oznacza ze takie wirualne spotkania sa lepsze niz jakby
                                        mialy byc w realu.
                                        Z drugiej strony tak se mysle,ze moze byc tez tak ze dogadujemy sie na necie,a
                                        w realu jak sie przyjdzie spotkac to kicha,bo nie wiadomo o czym gadac,lub cos
                                        w tym stylu,tak tez moze byc i wtedy wolaloby sie jednak wirtualne schadzkiwink)
                                • zbuntowany8aniol Masz racje Aldona,a jak nawet nie umie... 31.07.06, 23:25
                                  ..ugotowac,to i tak nikt tego nie oceniwink)))
                                • cuski Aldona 01.08.06, 01:45
                                  Ja poprosze talerz ruskich wink
                              • zbuntowany8aniol 7 godzin to i tak za duzo jak na mnie:( 31.07.06, 23:23
                                Niom skoro nie ma wyjscia,to kochane kawusie serwuje wirtualna i na czata
                                zapraszamwink))
                      • zbuntowany8aniol Kiki,na pizze sie zalapiesz jak chcesz:) 31.07.06, 19:01
                        ciasta mi nie leza...chyba,ze pierogi ruskie tyz dobrewink))
                        • kiki-sriki Re: Kiki,na pizze sie zalapiesz jak chcesz:) 31.07.06, 19:08
                          ani pizzy nie moge ani pierogow ruskich buuu ja myslalam ze ty gospodarny aniol
                          i umiesz jakies ciasto wyczarowac!!
                          • zbuntowany8aniol Kiki 31.07.06, 23:27
                            Dajze Aniolkowi szanse...z tego co wiem to Mycha gotuje i pieczewink
                          • cuski Kiki 01.08.06, 01:49
                            Ja tam bez ciasta moge sie obejsc, byle pierogi byly wink
                        • cuski Ruskie pierogi 01.08.06, 01:48
                          Ja kocham ruskie pierogi smile
                          • zbuntowany8aniol Hehehe,czyzbym smaka narobila na pierogi 01.08.06, 09:32
                            ruskie??
                            Sa pyszne mniam i ja je lubie,to jest prawdziwe jedzonko prawdziwego studenta
                            majacego kochana rodzinke przy bokusmile))
                          • jozek_cork Re: Ruskie pierogi 01.08.06, 22:03
                            a ja wole z kapusta i grzybami haha, pozdrawiam
                            • cuski Jozek 02.08.06, 02:25
                              Z kapusta i grzybami tez sa cool wink
              • cuski Aldona 01.08.06, 01:42
                A tak wogole, to z jakiej czesci Polski jestes ? smile
        • cuski He he he... 31.07.06, 00:59
          He he he...
    • zbuntowany8aniol Dal mnie tak,jest to mozliwe. 31.07.06, 08:06
      Mam jedna komorke i dobrze mi z tym.Napoczatku moze byla jakas euforia i
      szal,ale teraz jest to dla mnie normalne,nawet do tego stopnia,ze zaczynam sie
      zastanawiac na kija mi ta komora,skoro czasem wogole nie dzwoni,a jak dzwoni
      namietnie,to mnie zas wkurzasmile

PS.Alescie natlukli postow,wrrr...
      • m4verick oczywiscie, ze mozna 31.07.06, 22:58
        Ja z wielka przyjemnoscia wylaczam komorke w piatek wieczorem i wlaczam w
        poniedzialek rano. Tylko wtedy moge miec spokoj.
        Chodz moj numer telefonu zna tylko 5 osob to musze i tak zmieniac numer co pol
        roku. Malo tego nawet posluchalem sie pewnego zyda, ktory wylaczyl sobie
        mozliwosc zostawiania wiadomosci. Nigdy nie ma czegos az tak pilnego aby nie
        moglo poczekac do jutra smile
        Wogole to przestawiam ludzi na pisanie emiali do mnie niz dzwonienie, jestem
        e-mail lover (16.000 emaili w skrzynce w ciagu 4 lat).
        • zbuntowany8aniol Wow 31.07.06, 23:29
          To od dzis piszemy maile...komorki w odstawkewink))
          • m4verick masz wszystko czarno na bialym 31.07.06, 23:37
            jak ktos wysle do ciebie emaila, to masz wszystko czarno na bialym.
            i nikt nie moze ci zarzuc czegos, lub cos co ci podobno mowil przez telefon
            • zbuntowany8aniol Re: masz wszystko czarno na bialym 01.08.06, 09:34
              Nio masz racje,ale az tyle maili w skrzynce,hmmm...niezlesmile

PS.Mav,to Ty ciagle masz skrzynke zapchana zapewne,czy jakos sukcesywnie ja
              oprozniasz???
        • cuski He he he... 01.08.06, 01:51
          M4v, niezle wink
        • speranzaa Re: oczywiscie, ze mozna 01.08.06, 04:15
          Incredible, MAv slucha Zydasmile
          Tylko, ze czasami nie mozna odebrac telefonu i zostawienie wiadomosci jest
          dobra opcja.
    • himera24 Re: Czy mozliwe jest przezyc dzien bez komorki ? 01.08.06, 22:41
      jozek_cork napisał:

> jak uwazacie, jest to mozliwe czy nie ? pozdrawiam

alez oczywiscie!
      jak ja przyjechalam do stanow to prawie przez rok komory nie mialam i zylo mi
      sie calkiem dobrzesmile
      • cuski Kaska 02.08.06, 02:27
        No ale teraz chyba z komora sie nie rozstajesz wink
        • kiki-sriki komorka 02.08.06, 09:12
          komorka to nie taka zla rzecz zwlaszcza jak sie dostaje mile smsy z samego rana
          np od Picka hihihi
          • tadeuszx Kiki, nie chwal sie Pickami, bo on nie 02.08.06, 09:16
            z tego forum i nie może zaprzeczyćwink
            • cuski :) 02.08.06, 13:18
              smile
          • cuski Kiki 02.08.06, 13:17
            Ja caly czas myslalem, ze ten Twoj Picek, to niemowlak wink
            • kiki-sriki Re: Kiki 02.08.06, 13:36
              niemowlak nie ale za to duze dziecko hahah jak kazdy facet zreszta!
              • cuski Re: Kiki 02.08.06, 13:37
                smile))
              • jozek_cork Kiki 02.08.06, 20:57
                Kiki, to ze mnie musi byc bardzo duze dziecko, pozdrawiam
                • kiki-sriki Jozek 02.08.06, 21:11
                  bardzoooo duze!! tez pozdrawiamsmile
                  • jozek_cork kiki 02.08.06, 21:13
                    dziekuje, pozdrawiam
    • zettrzy Re: Czy mozliwe jest przezyc dzien bez komorki ? 04.08.06, 00:11
      mozliwe, ale chyba interesy nie beda szly w taki dzien
      • m4verick speranzaa 04.08.06, 01:13
        >Tylko, ze czasami nie mozna odebrac telefonu i zostawienie wiadomosci jest
        >dobra opcja.

ale przeciez nigdy nie ma czegos takiego co nie moze poczekac do jutra speranzaa smile
      • jozek_cork Re: Czy mozliwe jest przezyc dzien bez komorki ? 04.08.06, 08:19
        a ja coraz czesciej staram sie obywac bez niej, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka