jozek_cork 06.08.06, 22:24 Kobiety piją coraz więcej, choć lepiej to ukrywają. Terapeuci alarmują, że do izb wytrzeźwień i na komisariaty trafiają tylko najbardziej agresywne - pisze "Dziennik Polski". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Dlaczego kobiety piją coraz więcej ? 07.08.06, 02:32 moze forma antykoncepcji? a moze dobre na cere? ja tam pije od zawsze duzo i wychodzi mi to na zdrowie (kto pije i pali ten nie ma robali) Odpowiedz Link
himera24 Re: Dlaczego kobiety piją coraz więcej ? 07.08.06, 03:16 bo moze maja dosc generalizowania. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Bo... 07.08.06, 16:56 No z cala pewnoscia odreagowanie. A co za roznica czy kobiety czy faceci- ludzie pija od wiekow by odreagowac, czasami mozna. Wszystko tylko w nadmiarze jest nie zdrowe. Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Bo... 07.08.06, 22:44 a moze spadlo na nie za duzo obowiazkow, na ich wlasna prosbe zreszta, a teraz boja sie ze nie podolaja ? pozdrawiam Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Bo... 08.08.06, 19:34 ...No wiesz Jozek masz tu racje te feministki namieszaly nam w cholere tak by sie siedzialo spokojnie w domciu i tylko cztery sciany caly dzien widzialo i meza czasami- to dopiero powod do chlania oj. Dzisiaj przewrotnie tak.Pozdrawiam Odpowiedz Link
jozek_cork hurajukugirl 08.08.06, 20:10 ale gdybyscie siedzialy w domu (kobiety) skad braly byscie sianko na chlanko ? ah aha Odpowiedz Link
harajukugirl Re: hurajukugirl 08.08.06, 20:16 aldona401 napisała: > od sponsorow ) z internetu!!Ha, ha Odpowiedz Link
jozek_cork Re: hurajukugirl 08.08.06, 20:17 ha haha no tak, na kobieca przebieglosc trudno ! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Jozek 08.08.06, 20:15 No argument malo podawazalny niemniej jednak dam rade - mezowi co sie czasem w domu pojawia podpijac moznaby z barku lub potfelik po przepisowym spelnieniu obowiazkow malzenskich oczyscic troszke. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A to chyba nie jest glowny powod... 15.10.06, 13:53 ...w wiekszosci,to na odwrot,to wlasnie Wy faceci pijecie jak my Was rzucamy,to,akurat wiem z doswiadczenia:] Odpowiedz Link
aldona401 Re: Dlaczego kobiety piją coraz więcej ? 07.08.06, 13:27 zapewne pija bo lubia! a, ze nie sa juz takie glupie i poza praniem, gotowaniem i czekaniem na zmeczonego meza odkryly tez inne uciechy, balanguja jak umieja. Zebym lubila wodke sama bym sie nieraz upila )))) Odpowiedz Link
harajukugirl Aldona 07.08.06, 16:52 Wino moze polubisz a taki sam ma efekt w nadmiarze... Odpowiedz Link
aldona401 Re: Aldona 07.08.06, 17:20 haha no raczej juz nie polubie. Ale jak mam okazje pociagam sobie gin z tonikiem))) wiec nic straconego. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Aldona 08.08.06, 19:36 No to dobrze jak masz sie czym rozluznic. A wogole to nie nalezysz do tych opisanych przez Jozka ani ja ani zadna moja kolezanka wiec gdzie te pijaczki sa? Odpowiedz Link
jozek_cork hurajukugirl 08.08.06, 20:08 ej ej ! czy ja cos pisalem o szanownych kolezankach ? oj nieladnie tak to podsumowywac ! Odpowiedz Link