cuski 13.08.06, 05:33 Kto z Was odnajdzie strzalke ukryta w nazwie FEDEX ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiki-sriki Re: FEDEX inaczej ;) 13.08.06, 08:44 jest niedziela rano i jeszcze dobrze oczu nie otworzylam... zadnych strzalek narazie nie widze) Odpowiedz Link
aldona401 Re: FEDEX inaczej ;) 13.08.06, 09:45 strzalka kryje sie w literach EX ( dolne wypelnienie bialym kolorem obu liter). Rozwiazanie zagadki konczy w zasadzie ten post hehe, no chyba ze jest ich kilka )). Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: FEDEX inaczej ;) 13.08.06, 09:48 hahahahaha jesuuuuuuuu ile sie wpatrywalam zeby w tym EX zobaczyc strzalke no ale kawy jeszcze nie dopilam to i sie dobrze nie obudzilam!! ale w koncu znalazlam -> Odpowiedz Link
cuski Re: FEDEX inaczej ;) 13.08.06, 13:43 He he he... PS. Poznalem te ciekawostke, gdy pracowalem dla FEDEX-u Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Aldona 13.08.06, 16:36 A co ta strzalka w ogole ma na celu? Jakby przyszlo szukac jakis znakow hitlerowskich to jeszcze zrozumiem a tu ot strzalka echh. Odpowiedz Link
aldona401 Re: Aldona 13.08.06, 21:22 haha a tego to juz nie wiem. Admin kazal to znalazlam hehe))) Odpowiedz Link
cuski To jest po prostu logo FEDEX-u :) 14.08.06, 00:24 To jest po prostu logo FEDEX-u Odpowiedz Link
jozek_cork Aldona 14.08.06, 08:02 Ty zawsze robisz co Ci mowi admin ? ciekawe ha ha ha Odpowiedz Link
aldona401 cuski 13.08.06, 21:25 nie znalam, ale bylam w harcerstwie i biegalam za strzalkami haha, pozdrawiam ))). Odpowiedz Link
aga309 Podchody... 14.08.06, 00:28 Fajna to była zabawa, najlepiej było , kiedy podchodzili harcerze Odpowiedz Link
jozek_cork Aldona 14.08.06, 08:04 ja tez bylem w haecerstwie i tez biegalem, nawet dobieglem do stopnia pdh Odpowiedz Link
aldona401 Fajne czasy 14.08.06, 08:12 namioty wojskowe, nocne czuwania na warcie i superowe mundurki. Lepsze bylo to niz dzisiejsze glupie zabawy dzieci przed blokiem, z nudow i dla szpanu z piwem w reku i petem w zebach -). Odpowiedz Link
cuski A ja bylem kiedys... 14.08.06, 12:44 A ja bylem kiedys tylko zuchem i moja przygoda z harcerstwem skonczyla sie na I - szej zbiorce Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: A ja bylem kiedys... 16.08.06, 07:28 a ja za to bylam w druzynie zeglarskiej nie umiejac plywac i bojac sie panicznie wody!!! Odpowiedz Link
jozek_cork Re: A ja bylem kiedys... 16.08.06, 07:58 ja kiedys tez plywalem pod zaglami, a i plywac tez umiem ha ha Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: A ja bylem kiedys... 16.08.06, 08:00 no ja to nawet zaliczylam dwa obozy zeglarskie na Mazurach! zreszta przez kilka lat nalezalam do tej druzyny i bardzo sobie chwale chociaz nigdy sie nie nauczylam plywac hihihih mieszkajac nad morzem) Odpowiedz Link
cuski Re: A ja kiedys... 17.08.06, 02:31 A ja kiedys wyplynalem kanadyjka na zalew szczescinski, nie umiejac plywac, bez karty plywackiej, bez kamizelki ratunkowej i na dodatek na gazie PS. Az dziw, ze gosc z wypozyczalni pozyczyl mi caly sprzet Odpowiedz Link
edytkus Re: UPS ??? 14.08.06, 05:33 nie maja, ale moge Wam opisac cala historie kogo UPS, ktore zostalo zaprojektowane w 1961 przez bardzo znanego amerykanskiego grafika z mysla o... jego maloletniej corce, logo zawieralo wizerunek paczki, a wlasciwie prezentu, jednakze Paul Rand jak na prawdziwiego artyste przystalo nigdy nie byl z wlasnego dziela do konca zadowolony i do konca zycia proponowal UPS ze logo poprawi nawet za darmo, UPS na pomysl nie przystalo ale jakies dwa lata temu logo zostalo zmienione w sposob lamiacy zasady dobrego wzornictwa ale najlepsza jest historia swoosh'a Nike: www.nike.com/nikebiz/nikebiz.jhtml?page=5&item=origin (tez bym tak chciala) Odpowiedz Link
edytkus Re: UPS ??? 14.08.06, 05:36 a moze jestescie ciekawi hiostorii logo Coca-Coli - pisalam kiedys cala dlugasna prace na temat kampanii reklamowych tej firmy (kto wiedzial ze w oryginalnej recepturze byla kokaina i sprzedawano ja jako syrop na wszystko nawet dla dzieci?) Odpowiedz Link
edytkus Re: Coca - Cola 16.08.06, 04:42 cuski napisał: > A teraz Coca - Cola jest wolna od koki ? mowia ze tak ale ja nie wierze bo jestem uzalezniona i za Chiny nie moge sie od coli odzwyczaic. Innych gazowanych nie cierpie, coli zreszta tez nie, ale jak sie nie napije to mam kaca przez trzy dni Fortune mnie ten nalog kosztuje - znowu rozmiar wieksza sie zrobilam Odpowiedz Link
edytkus Re: Coca - Cola 17.08.06, 23:01 to nie jest smieszne, pijac jedna sode dziennie mozna przytyc 15lb w ciagu roku! Odpowiedz Link
cuski Apropos NIKE... 14.08.06, 12:47 To osobiscie, najbardziej podoba mi sie logo z 1985 roku. Odpowiedz Link
edytkus Re: Apropos NIKE... 16.08.06, 04:50 A propos a propos ) wyslalam Ci gorszacy e-mail Odpowiedz Link
edytkus Re: Apropos NIKE... 19.08.06, 02:59 edytkus napisała: > jak bylo? padles z wrazenia? Cuski, mam dzwonic po lekarza? Odpowiedz Link
zettrzy Re: UPS ??? 16.08.06, 05:29 > nie maja, ale moge Wam opisac cala historie kogo UPS, ktore zostalo zaprojektow > ane w 1961 UPS (Uninterruptible Power Supply) weszlo w uzycie na poczatku lat 90, kiedy kompy trafily pod strzechy i wiele przedsiebiorstw zaczelo od nich zalezec, tak w sensie przetrwania to byl taki pun Odpowiedz Link
edytkus Re: UPS ??? 17.08.06, 23:00 zettrzy napisała: > UPS (Uninterruptible Power Supply) United Parcel Services )) Odpowiedz Link