zbuntowany8aniol 14.09.06, 09:53 dziewice konsekrowane,czy ktos o tym slyszal???Czy to forma zakonu???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_sly Re: Takie "pojecie" jak... 14.09.06, 10:15 Hehehe aniol a skad ty takie pojecie wykopalas? Ja nie wiem hehe ja zwyklej dziewicy jeszcze nie mialem i juz raczej miec nie bede a ty o jakies konsekrowane pytasz hehe Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz Ci mowie,skad wykopalam:] 14.09.06, 10:34 Ano na pielgrzymce mialam okazje jechac w przedziale dla chorych i tam "poznalam" siostre,ktora jest w takim zgromadzeniu.Mowila,ze po przeczytaniu jednej ksiazki (nie pamietam tytulu i autora),w ktorej bylo cos o "dziewicach konsekrowanych".Tak ja to "zaciekawilo",ze postanowila wybrac taka droge. A dlaczego takie moje pytanie??Ano dlatego,ze ostatnio mi sie ta siostra snila i i chodzi za mna to "pojecie" i nie daje spokoju:] Czyli te "dziewice konsekrowane",to sa te niezwykle??To juz pomalu jakis obraz mi sie ksztaltuje...zobaczymy co inni na to)) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Juz Ci mowie,skad wykopalam:] 14.09.06, 13:39 Przeczytaj ten link, mozesz jeszcze do nich nalezec? www.ocv.diecezja.gda.pl/. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Hyyyyh, nawet gdybym przez "nieszczęście" jakieś 14.09.06, 14:11 przemienił się teraz w dziewicę, nijak sobie nie moge tego wyobrazić, żeby dało radę aż tak się poświęcić? Odpowiedz Link
cuski A ja mam inne pytanie: 14.09.06, 16:12 A ja mam inne pytanie: - Czy dziewica konsekrowana musi byc cnotliwa ??? )) Odpowiedz Link
cuski Re: A ja mam inne pytanie: 14.09.06, 18:01 Wiem, ze dobre Ciekawe czy dostane na nie odpowiedz ? he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Musisz spytac dziewice konsekrowana,ale... 14.09.06, 18:04 ...jak napisales w poscie jednym,zes nigdy nie spotkal,to znaczy,ze nie dostaniesz odpowiedzi na to pytanie cbdu,podziekowal)))))))))))))))) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: A ja mam inne pytanie: 14.09.06, 18:06 Tak musi koniecznie inaczej jej nie skonsekruja, Ciekawe jak to sprawdzaja? Odpowiedz Link
cuski Jak sprawdzaja ??? 14.09.06, 18:08 Jak sprawdzaja ??? Hmmm... pewnie manualnie, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie tego oczekiwalam zakladajc ten watek... 14.09.06, 17:58 ...ale dzieki A co do pytania,tos mnie rozbawila,hehehe PS.Odpozdrawiam))))))))) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Nie tego oczekiwalam zakladajc ten watek... 14.09.06, 18:18 No co informacji szukalas dostalas a ze ja zawsze sie musze zastanawiac nad wszystki doglebnie to i pytanai sie same nasowaja. No to mozesz byc Aniolku ta kosekrowana czy nie? Chlopaki napewno chca bardzo wiedziec!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Spodziewalam sie... 15.09.06, 08:33 ...odpowiedzi nie w formie strony,tyle to ja tyz moge se sprawdzic A co do pytan,to Aniol nie udziela informacji o sobie na Forum. PS.To Tys tez chlopak skoro drazysz ten temat???DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpozdrawiam Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Spodziewalam sie... 15.09.06, 15:40 Nie draze tylko sie smieje, ales wrazliwa. Jak by nie bylo jestes cool! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Harajuku... 15.09.06, 15:41 ...nie podlizuj siePPPPP PS.Wrazliwa jestem to fakt,ale trza jakos chronic resztki prywatnosci))) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Juz Ci mowie,skad wykopalam:] 15.09.06, 08:29 No popatrz, a ja myślałam, że wracamy do dziewic konsystorskich... Odpowiedz Link
cuski Dzisiaj zwykle, regularne dziewice sa... 14.09.06, 16:08 Dzisiaj zwykle, regularne dziewice sa rzadkoscia (trzeba szukac je ze swieca), a co dopiero te konsekrowane, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Dzisiaj zwykle, regularne dziewice sa... 14.09.06, 18:01 Prawde rzekles Michas))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No jakto jaki??? 14.09.06, 18:05 Michas Wolodyjowski rzecz jasna))))))) Odpowiedz Link
cuski O ile pamiec mnie nie myli, to... 14.09.06, 18:07 O ile pamiec mnie nie myli, to Michas Wolodyjowski zginal Ostrej Bramy broniac Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A o to juz go nie zdarzylam spytac:( 14.09.06, 18:08 Wolodyjaszka moze raz czytalam Odpowiedz Link
cuski A ja ogladalem kilka razy i ... 14.09.06, 18:11 A ja ogladalem kilka razy i tak mi sie podobal, ze nawet sciagnalem sobie muzyke do tego filmu )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: A ja ogladalem kilka razy i ... 14.09.06, 18:12 Ogladac ogladalam,ale najbardziej to lubie "Quo Vadis" i znow nie wiem czemu? Odpowiedz Link
cuski Ja tam wole trylogie :) 14.09.06, 18:14 Ja tam wole trylogie Rycerze, koniki, bialoglowy etc. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To,ze lubie najbardziej Quo Vadis,to nie oznacza.. 15.09.06, 08:36 ...ze za Trylogia nieprzepadam...wrecz przeciwnie,tez ja lubie,ale jednak bardziej ciagnie do Quo Vadis)) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: To,ze lubie najbardziej Quo Vadis,to nie ozna 15.09.06, 15:47 No Quo Vadis jest piekne. Lubie Popaee najbardziej!! Pozdarawiam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: To,ze lubie najbardziej Quo Vadis,to nie ozna 15.09.06, 15:48 Heheehehe Odpowiedz Link
harajukugirl Wolodyjawski 14.09.06, 18:23 "Oj nic to" powiedzial Wolodyjawski jak do armaty go wkladali by za pocisk sluzyl. Ostra ta brama a za nia pelno dziewic pewnie bylo. Oj Wolodyjawski to taki byl moj idol ze nawet mezczyzn wolalam nizszych przez lata... Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Wolodyjowski 15.09.06, 05:37 No kurde hero do bolu, ale to przeszlosc i takich juz nie ma! Wy panowie do dziewic pijecie a takich rycerzy jak Wolodyjowski tez ze swieczka... i nie znajdziesz!My kobitki to chociaz bylysmy kiedys dziewicami a wy nigdy Wolodyjowskimi nie bedziecie, O!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie chodzi o spotykanie... 14.09.06, 18:02 ...tylko czy...a z reszta,jeden pieron to to samo)))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie... 14.09.06, 18:07 ...tzn.nosi mnie i zla jestem i zaraz mnie trafi,wrr.... PS.Ale przejdzie,zawsze przechodzi,tylko se tak jeszcze posiedze i potrwam w tym stanie ducha... Odpowiedz Link
cuski Mnie tez nosi, bo... 14.09.06, 18:09 Mnie tez nosi, bo wkrotce bede musial opuscic moja dziewczyne Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No widzisz Ty przynajmniej wiesz czemu Cie nosi... 14.09.06, 18:13 ...a ja nie bardzo:] Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz nie jest zle... 15.09.06, 08:37 ...jednak w nocy najlepiej sie mysli Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ponoc tak:) 15.09.06, 15:28 Ale w nocy mozna rozwiazac wiele problemow,ktore w ni w piec ni w dziesiec nie ida spasowac w dzien) Odpowiedz Link
cuski Jasne ! 15.09.06, 15:30 Jasne ! Noc i brak swiatla prowokuja i rozwiazuja wiele sytuacji, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Hmmm... 15.09.06, 15:42 ...nie wiem czy wnioski moga pobudzac zmysly)) Odpowiedz Link