tadeuszx Re: jakos opuscila mnie wena... 14.09.06, 14:06 To napewno nie lepiej. Absolutnie źle. Czekaj, a może by tak wiersz "żółty"??) zaraz... spaaaaal żółte kalendaarze, żóóółte kalendaaarze spaaaal... Harajaku, pamiętasz tą piosenkę... zaraz, co ja? Przeciez nie możesz pamiętać? Hahaha... Odpowiedz Link
cuski Ja pamietam :) 14.09.06, 16:24 Ja pamietam, ale nie liczcie, ze Wam zaspiewam, he he he... Odpowiedz Link
himera24 Re: jakos opuscila mnie wena... 14.09.06, 16:14 harajukugirl napisała: > ... moze to i lepiej? mnie wena opuscila jak przylecialam do Stanow Odpowiedz Link
cuski Harajuku 14.09.06, 16:22 To tragicznie PS. Moze potrzebujesz jakiejs muzy tfurczej ? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 14.09.06, 18:11 No jak dostalam od was tyle dopingu i zainteresowania to napewno wroci a opuscila moze dlatego ze jej ostatnio nadurzywalam do lokalnej gazety ale numer juz w druku wiec zaczne pisac tu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ghurka Re: Harajuku 15.09.06, 01:14 jaka by nie byla harajukugirl ma potencjal zeby tworzyc dla gazetki i dla forum.ladne wiersze pisze. Odpowiedz Link
harajukugirl Forum 15.09.06, 05:03 No Cu bedziesz sie smial ale nazywa sie "Forum", dlugo przed moim w niej udzialem tak sie nazywala i jest to polonijna gazeta Cleveland. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 15.09.06, 16:16 Gazeta nie ale tu jest link do organizacji; www.polishcenterofcleveland.org/Pozdrawiam Odpowiedz Link