ghurka 03.10.06, 05:10 ale to nie oznacza ze pozbawione sex i innych przyjemnosci.ktos to docieni w koncu i oceni.wazny koncowy rezultat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski A jesli komu... 18.10.06, 18:17 A jesli komu droga otwarta do nieba, To tym co sluza Bogu i Ojczyznie. Odpowiedz Link
himera24 Re: zycie powinno byc sluzba dla Boga 18.10.06, 18:58 Miras masz ty racje, ale ten co chce sluzyc Bogu nie powinien lamac Bozych przykazan. Odpowiedz Link
m4verick mowisz o jahve czy o sloncu? 19.10.06, 03:29 a o ktorym Bogu ghurka mowisz? o tym jahve czy o sloncu? Odpowiedz Link
ghurka Re: mowisz o jahve czy o sloncu? 19.10.06, 04:32 Jahve.czy myslisz ze jeszcze ktos wierzy w slonce? Odpowiedz Link
ghurka Kaska 19.10.06, 04:35 mowisz o -nie pozadaj zony blizniego?kazdemu zdarza sie zbladzic.gdzie diabel nie moze tam wysyla kobiete.wazne zeby wrocic na wlasciwa droge .to sie stalo. Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 19.10.06, 15:50 ghurka napisał: > mowisz o -nie pozadaj zony blizniego?kazdemu zdarza sie zbladzic.gdzie diabel > nie moze tam wysyla kobiete.wazne zeby wrocic na wlasciwa droge .to sie stalo. wlasnie o tym mowie. kazdemu sie zdarza, masz racje, nikt ni jest bez winy. Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 20.10.06, 15:57 ghurka napisał: > tak slodko dzis brzmisz.daj mi kopa w d.docenie to. Dalabym ale juz mi sie znudzilo. Odpowiedz Link
cuski Z tym diablem i kobieta, to... 19.10.06, 15:53 Z tym diablem i kobieta, to swiete slowa Odpowiedz Link
ghurka Re: Z tym diablem i kobieta, to... 20.10.06, 03:11 masz jakas rade na to cuski?bo ja ciagle walcze.juz mi sie wydawalo ze wygralem ale g. Odpowiedz Link
tadeuszx Ghurka, a co to ja ksiądz jestem? 20.10.06, 20:48 Enooo, nie zgadzam sie z Ghurką Odpowiedz Link
ghurka Re: Ghurka, a co to ja ksiądz jestem? 21.10.06, 05:28 a w czym Tadziu sie nie zgadzasz? Odpowiedz Link
tadeuszx Z tytułem wątku. 21.10.06, 16:49 zycie powinno byc sluzba dla Boga. Zgodnie z zasadami wiary, jako człowiek, jestem dzieckiem bożym. Nie wydaje mi sie, że każde dziecko ma być sługą dla swego rodzica? Powinienem słuchać rodzica, jego nakazów i żyć wg zasad, które On ustalił. Natomiast służbę Bogu, zostawiam dla tych, którzy się temu poświęcili, czyli wyświęconym duchownym. Odpowiedz Link
ghurka Re: Z tytułem wątku. 22.10.06, 06:00 a co to jest wyswiecony duchowny?bo ja chyba nie wiem. Odpowiedz Link
elen33 Re: Zadziwiasz mnie! 22.10.06, 06:19 ghurka, na jakim swiecie ty zyjesz, wyswiecony duchowny to*od kapelana, proboszcza,biskupa, az do papieza, to sie nazywa *kler* to sa glowy kosciola *You got it* Odpowiedz Link
ghurka Re: Zadziwiasz mnie! 22.10.06, 08:03 hmm or hehehe Elen.znowu chcesz mi dokuczyc?jaki kler dziewczyno?jakie glowy kosciola? Odpowiedz Link
elen33 Re: Zadziwiasz mnie! 22.10.06, 18:21 No coz ghurka, nic na to nie poradze, ze nie rozumiesz takiego prostego wyjasnienia, a moze ty nie jestes katolikiem? Odpowiedz Link
ghurka elen33 23.10.06, 04:20 rozumiem ,rozumiem.na temat religii to juz sie wypowiadalem.mnie niepotrzebny ani papiez ani benny hinn do interpretacji pisma swietego.wystarczy mi moja wlasna.nie jestem i nigdy nie bede follower.kapisz?zorganizowana religia nie ma nic wspolnego z Bogiem. Odpowiedz Link