Dodaj do ulubionych

Watek powitalny dla AnnyMarii86:)

02.11.06, 09:43
Serdecznie jeszcze raz witamy na Forumsmile
Obserwuj wątek
    • annamaria86 Re: Watek powitalny dla AnnyMarii86:) 02.11.06, 09:43
      milo mismile
      • zbuntowany8aniol No to fajnie:) 02.11.06, 09:49
        Mnie rowniez i oby tak zostalo do koncasmile
        • jasminar Z innej beczki 02.11.06, 10:15
          Anioł moge tak poprostu do Ciebie mrugnącwink z zasniezonego Krakawink?
          • zbuntowany8aniol Jasminar,a mrugaj:) 02.11.06, 10:29
            Mnie wlasnie mama przed chwila powiedziala,ze snieg u nassmile
            I faktycznie sypnelo w Krakusmile
            Odmruguje jak moge???wink
            • jasminar Re: Jasminar,a mrugaj:) 02.11.06, 10:31
              Mozesz mozesz to było znaczace mrugnieciewink
              Ja sie chyba za łopate zaraz chwyce jak tak dalej bedzie sypacwink))a pod wieczór
              to moze i bałwana da sie popełnicwink i jak tu opuszczac ten piekny kraj snigiem
              sypiacy i wiatrem (jak cholera) wiejacywink
              • zbuntowany8aniol Jasminar,to ja sie z checia zamienie:) 02.11.06, 10:38
                Az mi zimno,do jutra to chyba nie trza mi bedziekostnicywink
                Wlasnie widze,ze jeszcze dychasz,a za lopate nie ma co sie chytac,bo to
                przejsciowe opady,wiem co mowiewink
                • jasminar Re: Jasminar,to ja sie z checia zamienie:) 02.11.06, 11:01
                  cholera byleby ta przejsciowosc nie oznaczała ze przejda w intensywniejszewink))bo
                  myslałam ze przed wyjazdem sniegu nie zobacze a tu taka historiawink z drugiej
                  strony jak dla mnie moze sypac jak juz mówiłam łopata jest na podoredziuwink)
                  • zbuntowany8aniol A wiesz co,ze nie pomyslalam o tym,ze moga.... 02.11.06, 11:08
                    ...przejsc w intensywniejsz??Hmmm,teraz to ja cofam to com napisala w
                    poprzednim posciesmile
                    A co do lopaty,to akurat niech sie martwia tym Ci co sprzataja ulicesmile
                    Ja w kamienicy miszkam,wiec mnie to rybkasmile
                    • jasminar Re: A wiesz co,ze nie pomyslalam o tym,ze moga... 02.11.06, 11:15
                      a ja jestem skazana na siłe własnych miesni tudziez "współlokatora"smile ale akurat
                      wybył co wcale nie jest takie złewinkdoniesienia z ostatniej chwili przestało
                      sypac łopata polezy jeszcze w spokoju bałwan musi zaczekac na bardziej obfite
                      opady kurcze a juz miałam marchewke szykowac....wink
                      • zbuntowany8aniol No i dobrze,ja poczekam do 24 grudnia:) 02.11.06, 11:27
                        Wtedy to ma byc tak jak trza w swietasmile
                        • jasminar Re: No i dobrze,ja poczekam do 24 grudnia:) 02.11.06, 11:28
                          a ja bede w bikini chodzic dookoła choinki do doopy takie świetawink chyba ze
                          przyjade
                          • zbuntowany8aniol No to wiesz co tracisz:) 02.11.06, 11:32
                            Nie zazdroszcze,hihihi....swieta maja byc biale z choinka i mila,rodzinna
                            atmosferasmile
                            • jasminar Re: No to wiesz co tracisz:) 02.11.06, 11:43
                              atmosfera miła no problem ale snieg to wyłacznie z "lodoofki" bałwan tylko
                              oceanowywinkSwieta w Polsce Swieta w Polsce ale bez Kaczorówwink
                              • zbuntowany8aniol Echhh....zajrzyj do wizytowki i sie..... 02.11.06, 12:26
                                ...zastanow odmruhujewink
                                • cuski I znowu... 02.11.06, 12:56
                                  I znowu inne zdjecie w wizytowce smile
                                • jasminar Re: Echhh....zajrzyj do wizytowki i sie..... 02.11.06, 15:44
                                  zajrzałam tylko nie wiem czy do własciwejwink)))mrug mrug
                                  • zbuntowany8aniol Hehehe,do swojej mialas zajrzec:) 02.11.06, 16:48
                                    A do ktorej zajrzalas???
                                    Chyba nie do mojej???
                                    Odmruguje,hihihih...wink
          • cuski To w Krakowie spadl snieg ? 02.11.06, 12:51
            To w Krakowie spadl snieg ?
            • zbuntowany8aniol Niom:( 02.11.06, 16:49
              Piz....i straszniesad
    • cuski Ja rowniez witam ! 02.11.06, 12:50
      Ja rowniez witam chlebem i sola nowa uczestniczke smile
      • kiki-sriki Re: Ja rowniez witam ! 02.11.06, 14:44
        u mnie tez snieg!
        P.S. Yo czesc Maryskasmile
    • himera24 Re: Watek powitalny dla AnnyMarii86:) 02.11.06, 15:53
      zbuntowany8aniol napisała:

> Serdecznie jeszcze raz witamy na Forumsmile

AAAAnnaaa Mariaaaa smutna ma twarz....

smile
      • zbuntowany8aniol Eeeee,chyba nie ma smutnej:) 02.11.06, 16:50
        Ale powitanie,heheheh...az milosmile
    • tadeuszx Hyyyyyyh, zajrzałem... 03.11.06, 11:04
      Nooooo-o Anulka jest jak zwykle... ech, co tu dużo gadać, kiedy mnie nijak nie
      chcewink)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka