Dodaj do ulubionych

Zakupoholizm

04.11.06, 10:36
Wiecie, ze zakupoholizm, to choroba psychiczna smile

Podczas trwania tej choroby dochodzi do zaburzen kontroli impulsow,
zwiazanych z nieprawidlowym poziomem depresji i leku.
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Mnie to nie grozi,bo ja nie cierpie zakupow.... 16.11.06, 13:02
      ...a szczegolnie dziwi mnie jak lataja dziewuchy po sklepach z ciuchami,albo po
      tej galerii krakowskiej u mnie,mnie to az szlag trafia,jak mam
      lazic,przymierzac non stop..ide wtedy kiedy faktycznie muszesmile
      • himera24 Re: Mnie to nie grozi,bo ja nie cierpie zakupow.. 16.11.06, 19:42
        zbuntowany8aniol napisała:

> ...a szczegolnie dziwi mnie jak lataja dziewuchy po sklepach z ciuchami,albo po
        >
        > tej galerii krakowskiej u mnie,mnie to az szlag trafia,jak mam
        > lazic,przymierzac non stop..ide wtedy kiedy faktycznie muszesmile

kobieta co nie lubi zakupow jest albo gruba albo nie ma kasy, ale nawet jak nie
        ma kasy (jak ja czasami) to lubi chodzic i ogladac.
        • zbuntowany8aniol No to ja wyjatek jestem,bo gruba nie jestem i... 16.11.06, 20:11
          ...kasa mnie sie nie ima i tego szalu zakupowego nie cierpiesmile
      • magdeczka27 Re: Mnie to nie grozi,bo ja nie cierpie zakupow.. 16.11.06, 20:18
        a ja uwielbiam moja galerie lodzka jest super i te moje ulubione sklepy co tam
        raz sie zyje aco do zakupow to mam bzika duzego na punkcie bielizny uwielbiam
        wszystko co koronkowe a potem tylko kusic facetow wiem jestem okropna dlatego
        ciezcie sie ze nie znacie mnie lepiej do tego jeszcze lubie kupowac kosmetyki
        rozne balsamy a potem wklepywac je w cialko ach sama przyjemnosc dobra juz nie
        kusze bo nasi faceci dostana zawalu cale szczescie,ze wiekszosc z nich jest zajeta
        • zbuntowany8aniol No ja nie wiem jak Was moze krecic kupowanie??? 16.11.06, 20:44
          Nie wiem czy ja z innej bajki jestem???
          • himera24 Re: No ja nie wiem jak Was moze krecic kupowanie? 16.11.06, 20:51
            zbuntowany8aniol napisała:

> Nie wiem czy ja z innej bajki jestem???

ja lubie zakupy bo lubie ladnie wygladac, ladnie i na "czasie" a przeciez
            ubrania same sie nie wyczaruja, trzeba je isc i kupic.
            • zbuntowany8aniol No tak zgoda Kasia,ale nie tak notorycznie.... 16.11.06, 21:14
              ...biegac jak oszalalym,pomacac i nie kupic.O to mi chodzilo.
              Jak mi trza to ide,ale jak nie trza to nie biegam jak potluczonasmile
            • cuski Kaska 17.11.06, 00:19
              I co z tego, ze ktos ubiera sie po modzie, jak ma pusto we lbie ? smile

PS. 1 Nie pisze tego pod Twoim adresem, zeby wszystko bylo jasne smile
              PS. 2 Dobre ubranie, to tylko dodatek - takie jest moje zdanie.
          • speranzaa Re: No ja nie wiem jak Was moze krecic kupowanie? 16.11.06, 22:12
            Ja tez nie lubie latac jak wariat i po tym lataniu nic nie prztargac do domu.
            LAzenie po sklepach meczy mnie i drazni jak nic nie moge znalezc co mi sie
            podoba a pelno szmat wisi. Ide jak cos potrzebuje i mniej wiecej wiem co chce
            kupic.
            • zbuntowany8aniol No to mi kamien spadl z serca,bo.... 16.11.06, 22:27
              ...juz myslalam,ze jestem sama taka antyzakupowa jednostkawink
    • himera24 Re: Zakupoholizm 16.11.06, 15:58
      cuski napisał:

> Wiecie, ze zakupoholizm, to choroba psychiczna smile
      >
      > Podczas trwania tej choroby dochodzi do zaburzen kontroli impulsow,
      > zwiazanych z nieprawidlowym poziomem depresji i leku.

oj wiemy wiemysmile
      • ghurka Re: Zakupoholizm 18.11.06, 02:18
        jedni maja to a inni lubia poszalec za kierownica hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka