Dodaj do ulubionych

Kto jest za

13.11.13, 14:36
Jeśli na Placu Konstytucji ma stać tęcza - symbol homoseksualistów - to niech stanie tam też odpowiedniej wielkości krzyż. Albo albo. Jest miejsce dla tęczy /nie potępiam/ musi być dla krzyża. Protest /że krzyż ma stanąć/ będę uważał za nietolerancję i za ciemnogród :-)
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 14:43
      a co maja homoseksualisci do krzyza?!:D
      No, mowie! Ty sie chyba z lokomotywa zdezyles!:D
      czarek_sz napisał(a):

> Jeśli na Placu Konstytucji ma stać tęcza - symbol homoseksualistów - to niech s
      > tanie tam też odpowiedniej wielkości krzyż. Albo albo. Jest miejsce dla tęczy /
      > nie potępiam/ musi być dla krzyża. Protest /że krzyż ma stanąć/ będę uważał za
      > nietolerancję i za ciemnogród :-)
      • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 14:53
        Jesteś za czy przeciw ? opowiedz się. Tak lub nie. Tęcza tak krzyż obok nie. Za tym jesteś ? wyartykułuj za czym jesteś. Czy też jesteś tchórzem /może zakamuflowanym gejem ?/ i zachowasz się zachowawczo :-)
        • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 15:04
          miejsce dla krzyza jest kosciol.
          Miejsce dla takich "patryjotow" to wiezienie.:D:D:D
          warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14942502,Po_11_11__surowy_wyrok__Mocne_uzasadnienie_sadu.html#BoxSlotII3img
          • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 15:16
            Miejscem dla gejów i ich symboli jest wyrko. To chciałeś powiedzieć ?
    • zazou1980 Re: Kto jest za 13.11.13, 15:32
      tam już jest przecież kościół. ja proponuję postawić świątynię dla tęczy - wtedy dopiero będzie równowaga. sama bym wpadała pokontemplować...
      • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 15:39
        Zwolennikom zoofili i pedofilii też postawisz przybytek na Pl Konstytucji ? dla równowagi :-) pójdziesz tam 'pomodlić' się, pokontemplować za wyznawców ?
        • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 15:42
          Czarus.....nie pij juz wiecej. Bo zaczyna byc ....groznie.:D
          czarek_sz napisał(a):

> Zwolennikom zoofili i pedofilii też postawisz przybytek na Pl Konstytucji ? dla
          > równowagi :-) pójdziesz tam 'pomodlić' się, pokontemplować za wyznawców ?
          • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 15:50
            Jako Żyd nie powinieneś wtrącać się w sprawy Polskie. Rozumiesz Zorro ?
            Zaznaczam że bardzo szanuję Żydów, jako nację, bardzo mądry i solidarny Naród. Podziwiam Ich i uczę się od Nich. Więc nie jątrz i zajmij się sobą swoim państwem i jego problemami.
            • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 15:55
              :D:D:D:D
              czarek_sz napisał(a):

> Jako Żyd nie powinieneś wtrącać się w sprawy Polskie. Rozumiesz Zorro ?
              > Zaznaczam że bardzo szanuję Żydów, jako nację, bardzo mądry i solidarny Naród.
              > Podziwiam Ich i uczę się od Nich. Więc nie jątrz i zajmij się sobą swoim państw
              > em i jego problemami.
    • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 16:10
      :D:D:D
      ....."
      Item aryjskie rzeczoznawce,
      wypierdy germańskiego ducha
      gdy swoją krew i waszą sprawdzę,
      wierzcie mi, jedna będzie jucha,
      Karne pętaki i szturmowcy,
      zuchy z Makabi czy Owupe,
      i rekordziści i sportowcy,
      całujcie mnie wszyscy w dupę......"
      • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 16:11
        :S
        .....""Gdy panowali na ulicy
        Drobnomieszczańscy drobni dranie,
        Już znakomici „katolicy”,
        Tylko że jeszcze nie chrześcijanie;
        Gdy się szczycili krzepą pustą,
        A we łbie grochem i kapustą,
        Gdy bili Żydów z tej tężyzny,
        Tak bili, rozjuszeni chwaci,
        Że większy wstyd był za ojczyznę,
        Niż litość dla mych bitych braci (…wink"
        [Julian Tuwim, Kwiaty polskie, cz. I, rozdz II, IX] ...."
        :D
        • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 16:24
          Co na to lekarze ?
          • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 16:42
            Tuwima nie czytales?:S
            Acha....nie, bo to paskudny Zyd.:D
            czarek_sz napisał(a):

> Co na to lekarze ?
            • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 16:50
              Tuwima bardzo trawię. Ciebie nie sposób :-)
              • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 17:01
                ale to Tuwim wlasnie.....:D
                czarek_sz napisał(a):

> Tuwima bardzo trawię. Ciebie nie sposób :-)
                • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 17:07
                  Wiem. Czytam Jego wiersze z wielkim zainteresowaniem i rozbawieniem. I z szacunkiem dla talentu Tuwima. Ciebie natomiast kmiocie nie sposób czytać i trawić :-)
                  • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 17:15
                    nie? To czemu czytasz?:D
                    czarek_sz napisał(a):

> Wiem. Czytam Jego wiersze z wielkim zainteresowaniem i rozbawieniem. I z szacun
                    > kiem dla talentu Tuwima. Ciebie natomiast kmiocie nie sposób czytać i trawić :-
                    > )
                    • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 17:29
                      Bo podobają mi się wiersze Tuwima. Podobnie jak innych poetów urodzonych i żyjących w Polsce.
                      • 1zorro-bis Re: Kto jest za 13.11.13, 17:51
                        I jak?:D:D:D
                        ....."Brudas

Józio oświadczył: "Woda mi zbrzydła,
                        Dość już mam szczotki, wstręt mam do mydła!"
                        I odtąd przybrał wygląd straszydła.

Płakała matka i ojciec gryzł się:
                        "Ten Józio wszystkie soki z nas wyssie,
                        Od dwóch tygodni już się nie myje,
                        Czarne ma ręce, nogi i szyję,
                        Twarz ma od ucha brudną do ucha,
                        Czy kto takiego widział smolucha?
                        Poradźcie, ludzie, pomóżcie, ludzie,
                        Przecież nie można żyć w takim brudzie!"

Józio na prośby wszelkie był głuchy,
                        Lepił się z brudu jak lep na muchy,
                        Czego się dotknął, tam była plama,
                        Wołał: "Niech mama myje się sama,
                        Tato niech kąpie się nieustannie,
                        Stryjek i wujek niech siedzą w wannie,
                        Niech się szorują, a ja tymczasem
                        Będę brudasem! Chcę być brudasem!"

Przezwał go stryjek: "Józio-niemyjek",
                        Wujek doń mówił: "niemyty ryjek",
                        Błagała ciotka: "Józiu mój złoty,
                        Myj się!" Lecz Józio nie miał ochoty.
                        Wyniósł się w końcu z domu na Czystem
                        I zawiadomił rodziców listem,
                        Że myć się nie ma zamiaru, trudno!
                        I poszedł mieszać - dokąd? - na Bródno......"
                        • czarek_sz Re: Kto jest za 13.11.13, 17:59
                          Bardzo ładny wiersz, smutny zarazem. Z Czystego na Bródno. Z Woli na drugą stronę. Tak źle było Żydom w przedwojennej Wawie ?
    • Gość: Filary z placu gamonie, tecza stala na pl Zbawiciela IP: *.free.aero2.net.pl 13.11.13, 18:00
      • czarek_sz Re: gamonie, tecza stala na pl Zbawiciela 13.11.13, 18:06
        Zgadza się, mea culpa. Przepraszam za błąd.
        • 1zorro-bis Re: gamonie, tecza stala na pl Zbawiciela 13.11.13, 19:29
          mowie, nie chlej wiecej!:D
          czarek_sz napisał(a):

> Zgadza się, mea culpa. Przepraszam za błąd.
    • snajper55 Postawmy tęczowy krzyż 13.11.13, 19:13
      Symbol katolików homoseksualnych.

S.
      • 1zorro-bis Re: Postawmy tęczowy krzyż 13.11.13, 19:29
        i Czarek bedzie tam paciorki klepal?:D:D:S
        snajper55 napisał:

> Symbol katolików homoseksualnych.
        >
        > S.
    • snajper55 Toż stoi tam cały kościół z wieloma krzyżami 13.11.13, 19:39
      czarek_sz napisał(a):

> Jeśli na Placu Konstytucji ma stać tęcza - symbol homoseksualistów - to niech s
      > tanie tam też odpowiedniej wielkości krzyż.

Toż stoi tam cały kościół z wieloma krzyżami na zewnątrz i wewnątrz.

S.
      • 1zorro-bis Re: Toż stoi tam cały kościół z wieloma krzyżami 13.11.13, 19:45
        Czarek sie z Woli przeciez na miasto nie rusza.....:D:D:D
        snajper55 napisał:

> czarek_sz napisał(a):
        >
        > > Jeśli na Placu Konstytucji ma stać tęcza - symbol homoseksualistów - to n
        > iech s
        > > tanie tam też odpowiedniej wielkości krzyż.
        >
        > Toż stoi tam cały kościół z wieloma krzyżami na zewnątrz i wewnątrz.
        >
        > S.
        • snajper55 Re: Toż stoi tam cały kościół z wieloma krzyżami 13.11.13, 19:53
          1zorro-bis napisał:

> Czarek sie z Woli przeciez na miasto nie rusza.....:D:D:D

Z Woli? Chyba Woli Baranowskiej. To Podkarpacie.

S.
          • 1zorro-bis Re: Toż stoi tam cały kościół z wieloma krzyżami 14.11.13, 07:16
            z Woli.....:S Plockiej....:D:D:D
            snajper55 napisał:

> 1zorro-bis napisał:
            >
            > > Czarek sie z Woli przeciez na miasto nie rusza.....:D:D:D
            >
            > Z Woli? Chyba Woli Baranowskiej. To Podkarpacie.
            >
            > S.
    • snajper55 Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 13.11.13, 19:54
      Jak równość, to równość.

S.
      • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 13.11.13, 20:44
        Snajper !! baranku Boży. Jeszcze załakniesz dostępu do stołu Pańskiego. Na kolanach poprosisz o dostęp. Psi synu nieodrodny szatanowi :-)
        • snajper55 Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 13.11.13, 22:01
          czarek_sz napisał(a):

> Snajper !! baranku Boży. Jeszcze załakniesz dostępu do stołu Pańskiego. Na kol
          > anach poprosisz o dostęp. Psi synu nieodrodny szatanowi :-)

Barankiem to ty jesteś, a w zasadzie baranem. A stół mam swój, cudzego mi nie trzeba.

S.
          • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 13.11.13, 22:16
            Masz go do czasu. I to co na nim. Nie znasz dnia ani godziny, jeszcze to wspomnisz i będziesz żebrał przyjdzie taki czas.
            • snajper55 Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 00:33
              czarek_sz napisał(a):

> Masz go do czasu. I to co na nim. Nie znasz dnia ani godziny, jeszcze to wspomn
              > isz i będziesz żebrał przyjdzie taki czas.

Mylisz się. Aby żebrać, trzeba mieć charakter żebraka. Pewnie sądzisz innych według siebie.

S.
              • mamma_mia_mia Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 01:01
                Skąd się wzięło to indywiduum o nicku czarek ?
                Świetna rozmowa, gotowy tekst dla kabareciarza :D
                • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 07:18
                  z Plocka, z Plocka!:D:D:D
                  A Warszawiaka udaje.....:D
                  mamma_mia_mia napisała:

> Skąd się wzięło to indywiduum o nicku czarek ?
                  > Świetna rozmowa, gotowy tekst dla kabareciarza :D
                • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 09:05
                  Jako genetyczny przygłup nie zrozumiesz. Choćby pierdół przez siebie nabazgranych :-)
                  mamma_mia_mia napisała:

> Skąd się wzięło to indywiduum o nicku czarek ?
                  > Świetna rozmowa, gotowy tekst dla kabareciarza :D
                  • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 09:32
                    Czarus....czytajac Twoje wpisy to naookolo Ciebie - polactwo, menele, przyglupy, blazny, pedaly, Zydzi i Niemce - a w srodku TY - wielki, madry polski patriota.....:D:D:D:D
                    czarek_sz napisał(a):

> Jako genetyczny przygłup nie zrozumiesz. Choćby pierdół przez siebie nabazgrany
                    > ch :-)
                    > mamma_mia_mia napisała:
                    >
                    > > Skąd się wzięło to indywiduum o nicku czarek ?
                    > > Świetna rozmowa, gotowy tekst dla kabareciarza :D
                    • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 09:57
                      A Ty za kogo się masz ?
                      • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 10:33
                        no, mnie juz przylepiles te wszystkie epitety wiec czekam teraz na nowe.:D
                        czarek_sz napisał(a):

> A Ty za kogo się masz ?
            • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 10:34
              czarek_sz napisał(a):

> Masz go do czasu. I to co na nim. Nie znasz dnia ani godziny, jeszcze to wspomn
              > isz i będziesz żebrał przyjdzie taki czas.

Czy jak ktoś pije wódę i grzeszy, spowiada się z tego i dalej pije to nie jest jeszcze większy grzech niż to, że się żyje spokojnie, ale bez spowiadania i opowiadania księdzu głupot o poprawie?
              • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 10:57
                Czy jak ktoś jest zatwardziałym nierobem to może pouczać pracowitych co mają robić ? widzisz, ja odcinam kupony od tego co przez lata wypracowałem, stać mnie. Ty żerujesz na moim.
                I co ma ksiądz do tego ? g...o ma :-)
                • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 10:58
                  kto zeruje na Twoim???:D
                  MY? Czy ONI?:D
                  czarek_sz napisał(a):

> Czy jak ktoś jest zatwardziałym nierobem to może pouczać pracowitych co mają ro
                  > bić ? widzisz, ja odcinam kupony od tego co przez lata wypracowałem, stać mnie.
                  > Ty żerujesz na moim.
                  > I co ma ksiądz do tego ? g...o ma :-)
                  • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 11:16
                    On tak walczy dla innych, za nich i jakoby w ich imieniu, ale czy go do tego upoważnili?
                • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 11:15
                  Ma, ksiądz jest nierobem.
                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 11:21
                    Nie jest nierobem, jest członkiem wspólnoty do której dobrowolnie należę i dobrowolnie łożę na nasze wspólne utrzymanie - i von od mojej kasy na co ją wydaję. Dobrowolnie to robię.
                    • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 11:25
                      Ubawiłeś mnie :D
                      • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 11:42
                        Ty mnie nie bawisz, zasmucasz i niepokoisz.
                        • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 11:48
                          Czarus...jakbys znal niemiecki to bys sobie mogl poczytac jak w niemczech koscielne cwaniaki "strzyga" swoje owieczki.
                          Ten biskub z Limburga wyremontowal sobie swoja rezydencje tylko za.....31 mln euro.:D
                          www.faz.net/aktuell/politik/inland/limburger-bischof-tebartz-van-elst-weist-alleinschuld-zurueck-12659178.html
                          • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 11:54
                            Przyrównując jak strzygą nas politycy do księża są przy nich dziadami. I nie to że mówię to bo mówię. Wiara jest ponad czasowa i jeden czy drugi upadły klecha nie zmieni moich zapatrywań co do wiary. Kumasz o czym mówię ? bo ja znam wielu wspaniałych księży społeczników. Ty nie znasz takich ? no to nie po drodze nam.
                            • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 12:03
                              no znam. Takich co ta dzieciatka swoim przyrodzeniem pocieszaja....:D
                              Pelno tego jest w KK.:D
                              czarek_sz napisał(a):

> Przyrównując jak strzygą nas politycy do księża są przy nich dziadami. I nie to
                              > że mówię to bo mówię. Wiara jest ponad czasowa i jeden czy drugi upadły klecha
                              > nie zmieni moich zapatrywań co do wiary. Kumasz o czym mówię ? bo ja znam wiel
                              > u wspaniałych księży społeczników. Ty nie znasz takich ? no to nie po drodze na
                              > m.
                              • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 12:22
                                Ciebie jakiś ksiądz kiedyś wydupcył Zorro ?
                                • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 12:26
                                  mnie? A czy ja z ksiezulkami jakies kontakty mialem? Chyba Ciebie bo Ty jak ministrant........sluzyles:D:D:D
                                  czarek_sz napisał(a):

> Ciebie jakiś ksiądz kiedyś wydupcył Zorro ?
                                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 12:46
                                    Nigdy nie byłem ministrantem. To co mówisz znaczy że łżesz. Widziałeś jak jakiś ksiądz kogoś molestował ? bo możesz beknąć za pomówienie. Równie dobrze mógłbym powiedzieć że obecny premier posuwał w bramie psa yorka :-) bo słyszałem o tym i czytałem w jakimś brukowym piśmidle.
                                    • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 12:50
                                      pedofilstwo w KK az kwitnie.....:D
                                      wyborcza.pl/1,75968,14945637,Pedofilia_w_Kosciele__Szybka_kara__mocna_przestroga.html
                                      • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 12:59
                                        Uważam że też jesteś pedofilem. Udowodnij że nie jesteś.
                                        • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 13:11
                                          chlejesz juz tak z samego rana?:D
                                          czarek_sz napisał(a):

> Uważam że też jesteś pedofilem. Udowodnij że nie jesteś.
                                          • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:18
                                            Nie posuwam dzieci jak Ty. Przyznałeś się.
                                            1zorro-bis napisał:

> chlejesz juz tak z samego rana?:D
                                            > czarek_sz napisał(a):
                                            >
                                            > > Uważam że też jesteś pedofilem. Udowodnij że nie jesteś.
                                            >
                                            >
                                            • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:22
                                              oj, odstaw ta flaszeczke, odstaw bo zaraz bluzgi sie zaczna.....:D
                                              A moze bys sie tak przewietrzyl?:D
                                              czarek_sz napisał(a):

> Nie posuwam dzieci jak Ty. Przyznałeś się.
                                              > 1zorro-bis napisał:
                                              >
                                              > > chlejesz juz tak z samego rana?:D
                                              > > czarek_sz napisał(a):
                                              > >
                                              > > > Uważam że też jesteś pedofilem. Udowodnij że nie jesteś.
                                              > >
                                              > >
                                              • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:35
                                                Leczysz się z pedofilii ?

1zorro-bis napisał:

> oj, odstaw ta flaszeczke, odstaw bo zaraz bluzgi sie zaczna.....:D
                                                > A moze bys sie tak przewietrzyl?:D
                                                > czarek_sz napisał(a):
                                                >
                                                > > Nie posuwam dzieci jak Ty. Przyznałeś się.
                                                > > 1zorro-bis napisał:
                                                > >
                                                > > > chlejesz juz tak z samego rana?:D
                                                > > > czarek_sz napisał(a):
                                                > > >
                                                > > > > Uważam że też jesteś pedofilem. Udowodnij że nie jesteś.
                                                > > >
                                                > > >
                                                >
                                                >
                                                • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:37
                                                  Czarus....odstaw juz flaszke, bo zaczynasz byc chamski.:S
                                                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:49
                                                    Czy na Twój debilizm jest jakiś lek ? nie sądzę :-)
                                                    1zorro-bis napisał:

> Czarus....odstaw juz flaszke, bo zaczynasz byc chamski.:S
                                                    >
                                    • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 13:00
                                      czarek_sz napisał(a):

> Nigdy nie byłem ministrantem. To co mówisz znaczy że łżesz. Widziałeś jak jakiś
                                      > ksiądz kogoś molestował ? bo możesz beknąć za pomówienie. Równie dobrze mógłby
                                      > m powiedzieć że obecny premier posuwał w bramie psa yorka :-) bo słyszałem o ty
                                      > m i czytałem w jakimś brukowym piśmidle.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14946059,Posel_od__pedalskiej_teczy__organizuje_kongres_katolikow.html
                                • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 12:59
                                  czarek_sz napisał(a):

> Ciebie jakiś ksiądz kiedyś wydupcył Zorro ?

Nie bądź prostakiem.
                                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 13:09
                                    Odpowiedź godna intelektu. Prostackiego.
                                    sibeliuss napisał:

> czarek_sz napisał(a):
                                    >
                                    > > Ciebie jakiś ksiądz kiedyś wydupcył Zorro ?
                                    >
                                    > Nie bądź prostakiem.
                                    • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 13:10
                                      Ty masz taką dziwną mentalność - skoro ktoś może to dlaczego nie ja, kto Cię tego nauczył?
                                      • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:22
                                        Kto Ciebie nauczył pogardy do ludzi ? bo nie sądzę że Twoi przodkowie tego Cię nauczyli. Skąd Twoja dzika nienawiść do ludzi. Myślę że to pytanie do psychologów i psychiatrów. Na przyszłość pytanie bo nie teraz.
                                        • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:36
                                          pogardy do ludzi? Ale skad! Nic takiego?! Ja tylko nie trawie jak niektorzy (ludzie) farmazony posuwaja....:D
                                          czarek_sz napisał(a):

> Kto Ciebie nauczył pogardy do ludzi ? bo nie sądzę że Twoi przodkowie tego Cię
                                          > nauczyli. Skąd Twoja dzika nienawiść do ludzi. Myślę że to pytanie do psycholog
                                          > ów i psychiatrów. Na przyszłość pytanie bo nie teraz.
                                        • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:49
                                          czarek_sz napisał(a):

> Kto Ciebie nauczył pogardy do ludzi ?

Może tacy przodownicy pracy jak Ty? Dobrze Ci było i podczas PRL i III RP, i teraz pod sztandarami PiS. To jest dopiero kpienie z naszych czasów.
                                          • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:55
                                            Takich jak Ty Sybeliuss powinno się piętnować gorącym żelazem. Jako wrogów demokracji i polskości. Wiem że teraz to niemożliwe. Zaprzańce przeważają ale bądź pewien że wahadło, gdy przyjdzie bieda się wychyli. I być może przyjdą po Ciebie. A przodkowie zapłaczą, ale nie z rozpaczy - z satysfakcją nad głupotą takich jak Ty.
                                            sibeliuss napisał:

> czarek_sz napisał(a):
                                            >
                                            > > Kto Ciebie nauczył pogardy do ludzi ?
                                            >
                                            > Może tacy przodownicy pracy jak Ty? Dobrze Ci było i podczas PRL i III RP, i te
                                            > raz pod sztandarami PiS. To jest dopiero kpienie z naszych czasów.
                                            • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 14:59
                                              Czarus....to Ty sie juz do bojowek prezesa tysiaclecia zapisujesz?:D:D
                                              czarek_sz napisał(a):

> Takich jak Ty Sybeliuss powinno się piętnować gorącym żelazem. Jako wrogów demo
                                              > kracji i polskości. Wiem że teraz to niemożliwe. Zaprzańce przeważają ale bądź
                                              > pewien że wahadło, gdy przyjdzie bieda się wychyli. I być może przyjdą po Ciebi
                                              > e. A przodkowie zapłaczą, ale nie z rozpaczy - z satysfakcją nad głupotą takich
                                              > jak Ty.
                                              > sibeliuss napisał:
                                              >
                                              > > czarek_sz napisał(a):
                                              > >
                                              > > > Kto Ciebie nauczył pogardy do ludzi ?
                                              > >
                                              > > Może tacy przodownicy pracy jak Ty? Dobrze Ci było i podczas PRL i III RP
                                              > , i te
                                              > > raz pod sztandarami PiS. To jest dopiero kpienie z naszych czasów.
                                              • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:04
                                                Że niby u prezesa Macier, a u Czarka zacier?
                                                • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:07
                                                  u czarka zacier jest zawsze. Jak widac.....:D:D:D
                                                  sibeliuss napisał:

> Że niby u prezesa Macier, a u Czarka zacier?
                                                • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:11
                                                  Gdy brak argumentów pierdoły na tapecie. Nisko upadłeś Sibeliuss. Zapomniałeś się, że tu nie salon odrzuconych, i pianę toczysz :-) swoją drogą to w każdej chwili spodziewam się bana. Chociaż prawdę piszę o Tobie. Będzie co ma być.
                                                  sibeliuss napisał:

> Że niby u prezesa Macier, a u Czarka zacier?
                                                  • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:15
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Nisko upadłeś Sibeliuss.

A skąd wiesz z jakiego pułapu startowałem?
                                                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:33
                                                    Oceniam Ciebie po całokształcie. Bardzo nisko oceniam Twoją osobowość. Ale zawsze masz szansę. Wiesz o tym.
                                                  • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:43
                                                    Takie jury co piją żury.....
                                                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:49
                                                    Uderz w stół ? ale się błaźnisz Sibeliuss. Zniżasz się wiesz do jakiego poziomu. Poniżej poziomu Zorra schodzisz. Wstyd dla Twoich przodków. Współczuję Im za Ciebie.
                                                    sibeliuss napisał:

> Takie jury co piją żury.....
                                                  • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:56
                                                    Umówmy się, że współczuję Twoim żyjącym bliskim, ok?
                                                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:05
                                                    Umawiać się z kimś takim jak Ty byłby dla mnie obciachem. Z dziadostwem się nie zadaję.
                                                    sibeliuss napisał:

> Umówmy się, że współczuję Twoim żyjącym bliskim, ok?
                                                  • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:07
                                                    Czyli na winiacza w plenerze nie mam co liczyć?
                                                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:23
                                                    Nie masz na to szans. Z byle kim nie wypiję choćby grzdyla.
                                                    sibeliuss napisał:

> Czyli na winiacza w plenerze nie mam co liczyć?
                                                  • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:26
                                                    a ze mna w krzokach jabola?:S
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Nie masz na to szans. Z byle kim nie wypiję choćby grzdyla.
                                                    > sibeliuss napisał:
                                                    >
                                                    > > Czyli na winiacza w plenerze nie mam co liczyć?
                                                  • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:02
                                                    Czarus.....bzdura! Nizej poziomu ZORRA nic juz nie ma! Czarna dziura!:D:D:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Uderz w stół ? ale się błaźnisz Sibeliuss. Zniżasz się wiesz do jakiego poziomu
                                                    > . Poniżej poziomu Zorra schodzisz. Wstyd dla Twoich przodków. Współczuję Im za
                                                    > Ciebie.
                                                    > sibeliuss napisał:
                                                    >
                                                    > > Takie jury co piją żury.....
                                                  • sibeliuss Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:07
                                                    Tylko Czarek od dołu stuka :D
                                                  • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:19
                                                    :D:D:D:D
                                                    Ale ja bronie mojego dna! Tak ze od dolu sie nie przebije......:D:D:D
                                                    sibeliuss napisał:

> Tylko Czarek od dołu stuka :D
                • snajper55 Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:41
                  czarek_sz napisał(a):

> Czy jak ktoś jest zatwardziałym nierobem to może pouczać pracowitych co mają ro
                  > bić ? widzisz, ja odcinam kupony od tego co przez lata wypracowałem, stać mnie.
                  > Ty żerujesz na moim.

Na twoim, czaruś, to może co najwyżej papcio Muchomorek żerować. Ja twoje odrzucam z obrzydzeniem i wzgardą.

S.
                  • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:45
                    Czarus....a jak ja mam z reichu na Twoim zerowac?:D:D:D
                    • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:56
                      Żerujesz na Turkach. Z Ich ręki żresz.
                      1zorro-bis napisał:

> Czarus....a jak ja mam z reichu na Twoim zerowac?:D:D:D
                      >
                      • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:04
                        na Turkach? Wiesz....nie lubie kobiet "zaknefionych"......:D
                        Wole...Rosjanki.:D
                        czarek_sz napisał(a):

> Żerujesz na Turkach. Z Ich ręki żresz.
                        > 1zorro-bis napisał:
                        >
                        > > Czarus....a jak ja mam z reichu na Twoim zerowac?:D:D:D
                        > >
                  • czarek_sz Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 15:54
                    Nie musisz ,wystarczy że zaakceptujesz nierobie. Bo Twój komentarz to komentarz nieroba i lesera. Pewnie nie raz wrzuciłem Ci blaszkę na mieście pijaczku i leserze :-) takich jak Ty gonić na kopach. Nierobów i pasożytów.
                    • 1zorro-bis Re: Na Placu 3 Krzyży postawmy 3 tęcze. Kto za? 14.11.13, 16:03
                      to jezdzisz "na saksy" do Reichu?:D:D:D
                      czarek_sz napisał(a):

> Nie musisz ,wystarczy że zaakceptujesz nierobie. Bo Twój komentarz to komentarz
                      > nieroba i lesera. Pewnie nie raz wrzuciłem Ci blaszkę na mieście pijaczku i le
                      > serze :-) takich jak Ty gonić na kopach. Nierobów i pasożytów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka