Gość: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 15:26 Hej. Wiecie może gdzie w oklicach wilanowa mogę zrobić dzieciom zdjęcia do dokumentów? Dzięki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gos234 Re: zdjęcia do dokumentów 16.12.12, 16:46 Hej, ja robiłam na Bemowie, ul. S. Kaliskiego 2 przy WAT, to trochę daleko od Wilanowa ale naprawdę warto. Wykonali mi trzy ujęcia i sama mogłam wybrać to najkorzystniejsze. Czekałam jakieś 10 min. Obsługa przemiła!!! Punkt foto godny polecenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Re: zdjęcia do dokumentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 17:10 Ja zawsze robiłem zdjecia w sklepie rybnymh Przed świętami mozna sobie zrobić słit focie z karpiem Odpowiedz Link Zgłoś
maksiu223 Re: zdjęcia do dokumentów 30.10.20, 11:27 Ja zawsze robię w Foto-Panek zdjęcia do dokumentów Kaków sprawdź czy u Was nie ma tam w okolicy bo mają kilka punktów w Polsce. Jakość naprawdę dobra i najważniejsze jest ekspresowo. Odpowiedz Link Zgłoś