Gość: dyskutant [...] IP: 213.158.221.* 24.02.15, 20:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
strawe Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 05.03.15, 14:28 A mogę prosić o szczegóły? Tzn. ilu nauczycieli odeszło, czy w trakcie roku szkolnego, czy dotyczy to nauczania początkowego czy kl. 4-6 i czy native? Co znaczy dobrzy nauczyciele? Tacy, których lubią dzieci czy ci, którzy osiągają dobre wyniki, czy może dobrzy w opinii rodziców? A nauczyciele, którzy zostali nie są równie dobrzy? Dobra szkoła dla dzieci (przyjazna atmosfera, wysokie wyniki, różnorodność zajęć, umiejętność zaciekawienia) nie zawsze musi być dobrym miejscem pracy dla każdego, również dobrego, nauczyciela. Ja bym przede wszystkim chciała wiedzieć, czy ta szkoła jest dobrym wyborem ze względu na dziecko. Czy będzie się tam dobrze czuło i czy zdobędzie wiedzę i umiejętności - tyle, aby nie uznać, że była to strata czasu i pieniędzy. Czekam na jakieś głosy i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
strawe Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 10.03.15, 19:38 a jeszcze wczoraj była tu odpowiedź pana "rozczarowanego"... ciekawe gdzie się podziała? swoją drogą bardzo mnie zmartwiła, mimo że zdaję sobie sprawę, że szkoła idealna (dla wszystkich) nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
belferka35 Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 12.03.15, 11:01 no cóż, najlepiej usunąć lub zablokować negatywne wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia4321 Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.15, 08:42 tak, ja też widziałam post Pana "rozczarowanego"...zniknął po kilku godzinach:-( Odpowiedz Link Zgłoś
strawe Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 15.03.15, 18:44 zapewne zniknął, bo pan uznał że były powody żeby ci nauczyciele przestali pracować. często taka sytuacja może dobrze świadczyć o szkole, nie każda osoba sprawdza się lub spełnia wymagania dyrekcji, a można to dopiero w pełni zweryfikować po zatrudnieniu. a dzieci i rodzice (do czasu) lubią nauczycieli mało wymagających i stawiających dobre stopnie. a bywają też przecież sytuacje życiowe, które zmuszają nauczyciela do przerwania pracy. mówienie od razu o inspekcji pracy wydaje się być lekką przesadą. Odpowiedz Link Zgłoś
aqax Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 19.03.15, 12:37 Pracuję w dziale HR dużej firmy i codziennie mój zespół rekrutuje i szkoli nowych pracowników więc rotacja w żadnej firmie mnie dziwi a potrzeby zatrudnienia jak i odsetek zwalnianych pracowników rosną wraz z wielkością firmy. Niektóre osoby nie spełniają oczekiwań pracodawcy czy nam się to podoba czy nie i na to wpływu nie mammy. Ważne, żeby zmiany personalne nie miały negatywnego wpływu na jakość sprzedawanej usługi czy produktu. Do Multischool moje dziecko chodzi od 2,5 roku i zmiany, które miały miejsce w tym czasie wśród kadry nauczycielskiej czy osób z administracji oceniam bardzo pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
strawe Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 23.03.15, 09:44 tak właśnie przypuszczałam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
belferka35 [...] 21.04.15, 12:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ninnax Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 04.05.15, 17:39 Kwękać zawsze można, wszystko zależy od punktu widzenia. Mnie nie stać na szkołę prywatną a moje dziecko w publicznym gimnazjum nie ma żadnego wpływu na co chwilę zmieniający się plan lekcji i ciągłe zastępstwa nauczycieli. Nie można niczego po zajęciach sensownie zaplanować, bo nigdy nie wiadomo kiedy zmieni się plan. Odpowiedz Link Zgłoś
dokumosa Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 17.09.15, 14:22 @ninnax: jak ktoś płaci nie małe w końcu pieniądze to chyba ma prawo wymagać, że będzie o niebo lepiej niż w szkole państwowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic-multischool Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.21, 21:44 Szkoła twierdzi, że realizuje podstawę programową, więc jest ok ;) sami oceńcie. Odpowiedz Link Zgłoś
strawe wpis belferki35 19.07.16, 20:19 gdzie się podział dzisiejszy wpis belferki35? proszę o umieszczenie go raz jeszcze, chętnie bym się zapoznała... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irodzic Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.15, 10:41 To dziwne, bo my niczego podobnego nie zauważyliśmy. Nie mamy żadnych zastrzeżeń, wszyscy są bardzo mili, a dziecko szkołę wręcz uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
sdi19 Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 01.07.19, 22:37 jak się jest spokrewnionym z dyrekcją to pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irodzic Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.16, 17:00 I mimo złego traktowania ta osoba nadal tam pracuje? Jeśli nauczyciel wywiązuje się należycie ze swoich obowiązków, to na czym to złe traktowanie polega? Ja z kolei znam osobę, która pracowała w szkołach i prywatnych i społecznych i wiem, że czasem atmosfera w takich miejscach jest dość luźna. Może ten pracodawca nie chce mieć u siebie takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
z.sm Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 04.01.17, 00:32 Witam, rozważam tę szkołę, a Pani opinia bardzo mnie zmartwiła. Czy przeniosła Pani dziecko do innej szkoły czy ukończyło Multischool? Jeśli zostało przeniesione to gdzie (jeśli nie jest to tajemnicą) i czy jest Pani teraz zadowolona? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_w [...] IP: 77.111.247.* 13.05.19, 14:41 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
sdi19 multischol magic school - znikają negatywne opinie 01.07.19, 22:35 chętnie poznałbym różne opinie o szkole, niestety te negatywne są stąd usuwane. Przypadek? Panie Marcinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatal2010 Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 09.12.19, 21:48 opinia została usunięta. O co chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisarz Re: multischol magic school - znikają negatywne o IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.21, 21:06 Dzień dobry. Czy ktoś się orientuje, czy w czasie pandemii szkoła obniżyła czesne? Pytam, bo chciałbym wiedzieć, czy szkołą zarządzają przyzwoici ludzie. W publicznym rejestrze pomocy publicznej jest informacja, że szkoła dostała prawie ćwierć miliona PLN pomocy. Chyba w takiej sytuacji powinni obniżać. Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodekgrz Re: multischol magic school - znikają negatywne o IP: *.5.234.248.ipv4.supernova.orange.pl 24.06.21, 14:51 Nie obniżyli nawet złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
jennny Re: multischol magic school - znikają negatywne o 18.12.24, 20:57 Czy można prosić o aktualne informacje na temat szkoły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomoc Re: multischol magic school - znikają negatywne o IP: *.dynamic.mm.pl 07.02.21, 20:50 Czy mogę dowiedzieć się czegoś więcej na priv? zastawiam się nad posłaniem dziecka do tej szkoły. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic [...] IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.21, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
benoix Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 17.06.25, 14:03 Posłanie dzieci do tej szkoly bylo najgorsza decyzja w naszym zyciu. Unikac jak ognia. Zalamane i nieszczesliwe dzieci przenieslismy do Monnet i sytuacja sie odwrocila o 180 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
jennny Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 19.06.25, 20:11 Czy można prosić o jakieś konkretne informacje i zarzuty ? Jestem na etapie wyboru szkoły i rozważam Multischool. Powyższy wpis bardziej przypomina reklamę szkoły Monnet. Odpowiedz Link Zgłoś
benoix Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 19.09.25, 11:35 Najgorszemu wrogowi nie zycze tej szkoly!! Chronic siebie i dzieci!! Odpowiedz Link Zgłoś
jennny Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 19.09.25, 12:15 A coś konkretnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
jennny Re: Szkoła podstawowa Multischool- opinii szukam 19.09.25, 12:18 benoix napisał(a): > Najgorszemu wrogowi nie zycze tej szkoly!! Chronic siebie i dzieci!! Przecież w maju Pani / Pan pisał, że zabraliście dzieci do Monneta i wszyscy jesteście szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś