Dodaj do ulubionych

MIESZKAŃCÓW WILANOWA ZAPRASZAM NA FORUM WILANÓW

28.06.04, 19:29
Gazeta - Forum > Prywatne > Miasta > Mazowieckie > Warszawa > WILANÓW

Serdecznie zapraszam mieszkańców Wilanowa na nowe forum Wilanów.
Osoby z innych dzielnic też będą mile widziane.
Wymieńmy opinie na temat naszej dzielnicy

ZAPRASZAM !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: MIESZKAŃCÓW WILANOWA ZAPRASZAM NA FORUM WILAN IP: 194.242.62.* 29.06.04, 14:57
      chetnie bym tam cos napisala, ale koniecznosc logowania skutecznie mnie
      zniechecila. zawsze sa jakies problemy z logowaniem - dla mnie to strata czasu -
      nie wiem po co sie wymaga logowania. jakie to ma znaczenie czy sie jest
      zalogowanym czy nie?

a co do wilanowa to ciesze sie bardzo na to ze znow bede tam mieszkac (chwilowo
      mieszkam na ochocie, na szczesliwicach - nie jest tragicznie, ale to miejsce
      nie ma dla mnie klimatu) - we wrzesniu lub w pazdzierniku przeprowadzam sie na
      zawady i juz nie moge sie tego doczekac.

czy ktos cos wie na temat miasteczka wilanow - czy powstanie tam to centrum
      handlowe, a jezeli tak to w jakiej postaci? ja oczywiscie jestem jak
      najbardziej za bo wilanow to pustka kulturalno-handlowo-sportowa. brak kina,
      teatru, basenu z prawdziwego zdarzenia. no i bardzo przydaloby sie centrum
      handlowe - ale takie eleganckie, nie za duze - np. delikatesy w stylu piotr i
      pawel (takie jak sa w blue city) no i jakies fajne sklepy typu zara, hm, smyk.

w tej chwili na zawadach jest jeden maly sklepik typu GS, gdzie ceny sa
      astronomiczne (np. proszek do zmywarki 45 zl, gdzie indziej kosztuje ok 30zl) a
      obsluga pozostawia wiele do zyczenia. mozna sie wybrac do sasiedniej dzielnicy -
      sadyba best mall - ale tam straszne kolejki i brak miejsca na parkingach - nie
      dziwne skoro musza obsluzyc klientow z 2 dzielnic.
      a wlasnie czy ktos slyszal cos o rozbudowie sadyba best mall? podobno jest to w
      bliskich planach.

pozdrawiam, monika
      • nieue Re: MIESZKAŃCÓW WILANOWA ZAPRASZAM NA FORUM WILAN 29.06.04, 19:18
        Niestety bedzie centrum handlowe ...
        • Gość: monika Re: MIESZKAŃCÓW WILANOWA ZAPRASZAM NA FORUM WILAN IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 22:07
          dlaczego niestety? przypuszczam ze nie powstanie zaden moloch. czasy blaszakow
          juz dawno minely. pewnie bedzie cos nie wieksze od klifa tylko ladniejsze.
          wszyscy tak narzekaja na centra handlowe a zawsze sa tam tlumy - dlatego nie
          robie zakupow w tych zatloczonych molochach tylko zamawiam przez internet a
          spozywcze rzeczy takie jak wedliny, sery, warzywa, owoce kupuje w delikatesach.
          najblizsze dobre delikatesy mam w konstancinie - w starej papierni (takie
          centrum handlowe mi calkiem odpowiada, tylko mogloby tam jeszcze byc kilka
          moich ulubionych sklepow)- ale jest to kawalek drogi. w wilanowie jest
          kompletna pustka jesli chodzi o delikatesy i jakiekolwiek sklepy spozywcze. jak
          juz jest jakis sklepik to ma astronomiczne ceny i beznadziejny wybor + kolejke
          do jednej kasy z niemrawa kasjerka.

czy juz wiadomo zatem co powstanie w miasteczku wilanow? gdzie mozna zobaczyc
          projekt?
          • lewe_oko Re: MIESZKAŃCÓW WILANOWA ZAPRASZAM NA FORUM WILAN 29.06.04, 23:15
            www.miasteczkowilanow.pl Tyle, ze strona chwilowo w przebudowie.
            • lewe_oko Re: MIESZKAŃCÓW WILANOWA ZAPRASZAM NA FORUM WILAN 30.06.04, 01:31
              przepraszam: www.miasteczko-wilanow.pl Moze niedługo coś się tam
              pojawi...
              • Gość: monika Re: MIESZKAŃCÓW WILANOWA ZAPRASZAM NA FORUM WILAN IP: *.pkobp.pl 30.06.04, 11:25
                dzieki, ale strona faktycznie w przebudowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka