Dodaj do ulubionych

Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!!

IP: *.acn.waw.pl 28.10.06, 20:42
Serdecznie odradzam jadanie w Pizzerii Marzano na Puławskiej! Dziś ze
znajomymi poszliśmy tam. Małbyć miły obiadek, a zaserwowano nam sceny niczym
z MISIA! Panienka przyjmumąca zamówienie dyrygowała nami jak kolonistami,
pokrzykując, ze teraz nie zbiera zamówienia od tych, co piją Colę, ale od
tych co wodę bez gazu! Ale to było preludium... Potem dopiero przeżylismy
szok. Koleżanka dostała pizze po której radośnie pełzał mały, biały robacze!
Pizze zwróciła, ale za kolejną musiała normalniezapłacić. Ot dbałość o
klienta. Zamówione przez nas różne pasty - no cóż - podane zostały na
zachlapanych sosami i wodą z makaronu talerzach. Makaron był niedostatecznie
odcedzony, więc sos miał smak dość mało wyraźny. I tak carnonnara smakował
jak zupa mleczna a makaron z sosem pomidorowym - jak zupa pomidorowa....
Menago, z którym rozmawiał, jako niezadowolona klientka serdecznie mnie olał.
Nie przerwał nawet wyciągania szklanek ze zmywarki. A gdy powiedziałam, że
więcej do nich nie przyjdę - dał mi do zrozumienia, że przyjdą inni, więc
mnie ma w nosie...
Pizza Marzano - totalna porażka - a pizza ( i to vegetariana!!!) z
robakami!
Omijajcie szerokim łukiem....
Obserwuj wątek
    • Gość: katija Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.chello.pl 28.10.06, 20:52
      A po jaka h...ę do płacaliście za kolejną pizzę i zamawialiście kolejne dania.
      Ja po takim widoku robaczanej pizzy już bym niczego nie tknęła. Pewnie nawet
      rachunku bym nie zapłaciła, po takim potraktowaniu.
    • Gość: no nie Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:51
      Daj spokój, kto chodzi do Pizza Marzano? Pzecież to podłe miejsce z podłym żarciem.
      • Gość: janek Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:56
        marzano to totalny syf.
        • radiomis Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 29.10.06, 14:07
          Katija..... jedyna sensowna odpowiedz na ten przydlugi post o malym robaku.
          Panowie, ktorzy twierdz, ze TAM SIE NIE CHODZI - a skad SIE WIE ZE SIE NIE CHODZI?
          Sorki, ale czy to z autopsji? Moze jakis pomysl na pizze na Mokotowie?
          • Gość: pete Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:48
            oczywiscie - prima na puawskiej vis a vis dolnej - mała pizzeria i robaków brak
            • baba67 Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 29.10.06, 17:55
              Polecam PRiME oni od lat trzymaja poziom,wszystko swieze, pyszne, sympatyczna
              obsluga, ceny rozsadne.
              A dodatkowy atut to dyskretna obecnosc panow z policji, ktorzy rowniez lubia
              tam jesc, zatem zaden ziomal tam nie podskoczy...
            • Gość: Kaskus Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.idzik.pl 13.11.06, 01:33
              wiem, pisze pozno, polowe watkow ominelam, ale potwierdzam: Prima na pulawskiej - super. pizza z tunczykiem to w ogole.. mmmmm
            • warsawvoice Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 18.11.06, 22:45
              popieram , super zwlaszcza sos i przylaczam sie do glosu ze z tych wiekszych sieci baaardzo dobra jezeli nie najlepsza jest Da Grasso , mniam :-)
          • yavorius bardzo proszę, Sąchocka 5 /nt 30.10.06, 13:29

• orientman Re: bardzo proszę, Sąchocka 5 /nt 31.10.06, 00:46
              Zapraszasz? :)
              Jutro maja mi przytargac nowa kuchenke, to sobie bede tez pizze robil. Na pohybel Marzano.
              No moze ewentualnie zamowie z Da Grasso ;)
            • radiomis Re: bardzo proszę, Sąchocka 5 /nt 31.10.06, 19:55
              Vera italia to dobry pomysl. Pachnie bardziej Ochota niz Mokotowem, i niestety
              zamiast ogrodka na terenie dzialek jest juz blok. Zmienil sie wlasciciel,
              zmienil sie sos....w tej chwil "Pudliszki" z 5 litrowego wiaderka. Papierowe
              obrusy i "kelnerki" bez zmian.
              • jaqbek2 Re: bardzo proszę, Sąchocka 5 /nt 02.11.06, 09:52
                Jeśli już zjeżdżamy na Ochotę, to Barska RULEZ !!!
          • Gość: w Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 09:58
            oczywiscie! trattoria wloska & cafe mood na roku odynca i niepodleglosci!
    • anna_dzp Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 29.10.06, 20:03
      Sorry, ale chyba nie czaję... Forum jest po to, żeby innych o czymś
      poinformować, a nie pot to, żeby doalić klientowi, że głupi i poszedł do pizza
      marzano... Więc może tak raczej skupmy się na meritum. bo to chamstwo totalne,
      żeby w knajpie robale podawali w jedzeniu!
      • andrzej28aaa Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 29.10.06, 20:35
        oj, bo naprawdę do Marzano się nie chodzi...
        • radiomis Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 29.10.06, 23:58
          no sorki.... prima? 7 czy 8 lat temu jadlem placek tam kupiony. przemokniete
          ciasto. nic chyba wiecej nie trzeba dodawac. czy tak, jak niektore osoby -
          powinienem pisac ze DO PRIMY SIE NIE CHODZI?

a wracajac do robaka, ktory pewnie daleko nie doszedl przez ten czas - robak
          lazi po pizzy... to ona nie byla w piecu? bo robak lazil i byl bialy chyba....
          a moze wskoczyl na placek juz po drodze miedzy piecem a stolem?
          kto widzial robaka wyjetego z pieca? wolek zbozowy czy jakas liszka nie pelza
          upieczona.
          Tez, glupi, musial akurat na pizze skads zleciec, jakby nie mogl wpasc do
          salatki i wgryzc sie w cos chlodnego i miekkiego. niebyloby tematu.
          statystycznie kazdy z nas zjada.... no... niech bedzie ze lyzeczke od herbaty
          robakow rocznie.....
          • Gość: rybka Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:42
          • Gość: rybka Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:45
            radomis,pizza była wegetariańska z orzechami posypanymi po wierzchu . I to
            właśnie w tych orzechach , podobno( tak się tłumaczyli kelnerzy), był ten
            całkiem żywotny robaczek. Dlatego się nie upiekł. I może dlatego ,ze był taki
            zywotny koleżanka go zauważyła.
            • mondragon Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 30.10.06, 10:22
              Robak mógł się zdarzyć, czemu nie. W każdym lokalu może mieć miejsce taki
              przypadek. Ale żeby robić z tego taką aferę???
              Ja dosyć często jadam w tej knajpie, zarówno na Puławskiej, jak i w innych
              miejscach, i ani razu nie spotkałem się ani z robakiem (badź nie zauważyłem,
              ale mniejsza o to), ani z niegrzecznymi kelnerami. Jesli chodzi o opbsługę, to
              moim zdaniem personel SM może służyć za wzór. No,czasem może szybciej
              podchodzić. Ale braku kultury nigdy im nie mogłem zarzucić.
              Nie oznacza to, że nie można trfić na chama czy gbura, rekrtuacja nie zawsze
              wytnie czarne owce. Ale to sie może zdarzyć wszędzie. Czy to powód, żeby
              krytykować całą sieć?
              pzdr
              m
              • Gość: rybka Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:30
                My krytykujemy tylko Pizza Marzano na ul. Puławskiej. I nie chodziło tylko o
                robaka, ale i o niemiłą obsługę , jak również o niesmaczne i nieapetycznie
                podane potrawy(np, źle odcedzony makaron). Przeczytaj sobie wątek na forum
                Restauracje.
    • orientman Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 30.10.06, 13:28
      Bylem w Marzano na Pulawskiej kiedys i nie narzekam. Zarcie calkiem OK, obsluga byla mila.
      Co do Twojej sytuacji, to sie dziwie, ze w ogole chciano Was kasowac za druga pizze i w ogole za
      jedzenie.
      Z jednej strony Marzano jest tak straszne, a z drugiej co zrobilas zeby wyegzekwowac swoje prawa jako
      klient?
    • yavorius Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 30.10.06, 13:28
      Może to był owoc morza?
      • orientman Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 31.10.06, 00:45
        adriatyckiego? ;)
        • radiomis Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 31.10.06, 19:50
          malenka krewetka? wegetarianska pizza "sushi" ?
    • Gość: Smakosz Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.acn.waw.pl 01.11.06, 17:41
      Na Ursynowie przy Multikinie też syf... Obsługa grzebie się niemiłosiernie,
      dania niesmaczne i drogo! Podobnie zresztą jest przy Sadybie Best Mall przy
      Powsińskiej. Odkąd kilka lat temu brytyjscy właściciele San Marzano sprzedali
      sieć to jest kiepsko zresztą z nazwy zniknęło "San' i jest tylko Pizza Marzano...
      Na Dolnym Mokotoweie polecam "FRATELLI - pizza i kluchy" przy Sobieskiego róg
      Nałęczowskiej.
      • andrzej28aaa Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 03.11.06, 10:57
        ja też polecam Fratelli
    • dwiebabki Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 07.11.06, 15:21
      Polecamy "Fratelli i kluchy" na Nałęczowskiej. czysto, miło, smacznie. Do domu
      też przywożą.
      • Gość: anjaster Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:13
        Nie za bardzo rozumiem... na formu to odważna/odważny jesteś, a nie umiesz
        wyegzekwować swoich praw w lokalu?
        ja bym stamtąd poprostu wyszła,
        wcześniej rozmawiając z kierownikiem,
        a wy tak sobie poprostu zamówiliście coś jeszcze?
        aż tak bardzo byliście głodni?
        • Gość: Savannah Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 21:03
          To zarzut? Nauczka? Sorry bo teraz to ja czegoś nie rozumiem... Forum jest od
          dzielenia się informacjami, a nie od wymądrzania!
          • radiomis Re: Uwaga Pizza Marzano - pizza z robakami!! 14.11.06, 17:07
            zeby podzielic sie jakimis informacjami..... :)
            najletwiej jest sie dowartosciowac, wymadrzac i pisac bzdury
            jak ja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka